Hirdetés
Legfrissebb anyagok
GAMEPOD témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
devilinsid3 #47077 üzenetére
Ne velem foglalkozz, nem engem zavar, hogy nem egy lövésböl hal.Az sem, ha ugrálnak.Te nyafogsz folyamatosan, mint egy fürdős kurva, hogy ez nem jó az nem jó így meg úgy nem jó.Blablabla.
Vannak a játéknak hibáji, de én ezeket ha nem is tudom elfogadni maximálisan, de megszokom.Te meg mást sem csinálsz csak nyafogsz,mint egy ovodás.Nem lesz meg, mert nem csipázok.
Aktív témák
Téma tudnivalók
Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- Marathon (2025)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Új ingyenes hirdetések
- Xiaomi MI 9T 6/128 Kék, dobozában, eredeti töltőjével, eredeti + 5 tokkal + 1 kijelző védő üveggel e
- Sigma EX 150/2,8 macro hsm (Canon ef)
- Phone 14 Pro MAX 128 GB Deep Purple - 3 hónap Apple szervízgarancia - APCOM
- bontatlan, még fóliás "TDK HS-180"perces VHS videókazetta: 1000 Ft
- Poco M4 Pro 5G 6.128 HyperOS, gyárilag kártyafüggetlen eladó. Pro verzió tehát az erősebb darab. Jó
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, EliteDesk 800 G3 i3-6100T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest