- Laika: Aged Through Blood - A hónap végén Switch-re is befut
- Assassin's Creed Shadows - Újabb játékmenet részleteket kaptunk
- Ace Combat 7: Skies Unknown - Hatodik évforduló, 6 millió eladott példány
- Final Fantasy VII: Rebirth - Újabb videón a PC-s kiadás
- Hosszabb előzetesen a Bleach: Rebirth of Souls
Aktív témák
-
Sensut
őstag
Hát igen... ez volt a jövő játéka, melyre akkor alig volt hardvere az embernek. Olvastam valahol, hogy a rengeteg AI miatt kell annyi RAM, de sokat segít ha leveszel a hangfinomságból is!
-
őstag
szval!
A biosomban az fsb szürke betűkkel van kiírva(magyarul nem engedi állítani). (american megatrends inc.) Lehet az alaplapom szar(asrock ge pro-ht) Azt írják róla hogy nem egy tuningkirály. :(Ami működik, ahhoz nem nyúlunk.
-
anulu
félisten
válasz proradeon #17 üzenetére
cerkánál nem a szorzót, hanem az FSB-t kell hegeszteni... BIOS-ban.
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
őstag
szval!
800x600-ba 16bit-el ha ember jön a képernyőre beszaggat(ha nincs ember a képben akkor simán megy).A vinyóm seagate 7200rpm ultra-ata.A procim szorzólockos, ezért nem tudom tuningolni(american megatrends bios) A videokártyám állandóan visszaállítja a frekvenciáját(atitool) még vpu recover nélkül is.Csak azon csodálkozom hogy ennél a játéknál sokkal újabb és jobb graf.-ú játékok simán mennek.Láttam már máshol a battlefield-et és nem olyan jó a grafikája, más játékokhoz képest.Nem tudom mért szaggat.-Köszi az eddigi segítséget-Ami működik, ahhoz nem nyúlunk.
-
Orc
senior tag
válasz Mista Boller #15 üzenetére
Lefogadom, hogy nem a Dc-s(0.7) El alamein töltötted be, mert az a 19 nagyon kevésnek tűnik. A vinyótol is függ persze, de nem hinném, hogy ennyivel gyorsabb a tied. Nekem egy S-atás 7200.7 seagate van, ami gyorsnak számít.
Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!
-
Mista Boller
tag
256-al tenyleg neha beszaggat, korabban 1 gigara huzott duronnal, 256rammal es szinten agyontuningolt GeF2-vel jatszottam 1024x768-ban. Igaz gagyi beallitasokkal. Jatszhatatlanna csak max bot-beallitasoknal valt.
Off:
Kivancsisagbol en is lemertem mennyi ido alatt tolti be az El-Alameint. 19sec 1gigaval. Orc, nem lehet, hogy ez vinyotol is fugg?:)Tout le monde est une nonne
-
Orc
senior tag
Ha single játszik az ember, akkor 256 ram mellet alacsony felbontáson és gagyi grafika mellet is beszaggat. Ezt tapasztaltam a régi gépemen 2,66P4 512ram G3ti200. Amennyiben titeket nem zavar, hogy egyszer-egyszer beszaggat, akkor lehet próbálkozni, de sztem baromira idegesítő.
-
Orc
senior tag
Ember! Játszottál már battlefield wart? Mert én kb. 30-at és büszkén jelentem, hogy a klánom az európai clanbase 9. helyén áll.
A ping az egy dolog, a ping független a számítógép tudásától , a ping a netkapcsolattól függ. A ram viszont döntően meghatározza, hogy mennyiszer akad be a játék, ha éppen akció van.
Ha stabilan 30 alatt van az ember pingje, akkor az már tökéletes.
Volt szerencsém kb 6 fajta gépen battlefieldezni. A ram 256 és 1024 között változott. Mint mondtam 768-már nagyon jó, 512 elviselhető, de a 256 kevés. Kb 60 netes BF játékost ismerek és mindnek legaláb 512 ramja van. Ha komolyan akar játszani az ember, akkor nincs mese sok ram(>256) kell. Ez tény.
Egy érdekesség: A tesztet a saját gépemen végeztem. A teszt lényege az volt, hogy milyen gyorsan tudja betölteni a gépem a DC-s El Alamein pályát, a ram fügvényében.
512 56sec
2*256Dual 60sec
1024 37secKinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!
-
Dilikutya
félisten
jaja ezt énis néztem hogy miköze a netnek a gépigényhez.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
hát ja az sem mind1. mondjuk sztem nem olyan jó játék és a grafikája sem szép :D
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
ja igen a VGA az lehet kevés lesz
-
Orc
senior tag
Ehhez a játékhoz minimum 512Mb kell, de saját tapasztalat, hogy 768Mb-al megy csak igazán jól. Azt meg ne mondjátok, hogy nincs nagy gépigénye, mert 1024-ben max grafikával neten játszva brutálisan le tud esni az fps 3-4 jármű felrobbanásakor.
-
Dilikutya
félisten
nekem 512mb DDR333-mal simán ment, 8500-ös videokarin, 2002-es game, akkoriban még a 256Mb Ram volt az ajánlott mindenhez, nem a RAM a gond nálad. nem mondom hogy a VGA hisz a másik srácnak simán megy. nincs annak a játéknak olyan nagy gépigénye
-
őstag
szval.
Az lenne a problémám hogy a battlefield csak addig megy normálisan amíg ember nem jön a képbe.Utána beszaggat.Sokak szerint az 512-es ddr-em miatt van.
Én azt hallottam(és láttam) az egyik ismerősőmtől, hogy egy 256-os és egy 128-as memóriával simán megy.(++radeon 9200 se;celeron 1.7).Nekem valamiért nem megy normálisan pedig a memóriát kivéve ugyanaz a config-unk.(333 mhz-s memóriák) Légyszi valaki magyarázza el!
Intel celeron 1.7GHz;512(333Mhz) DDR;radeon 9200 se;asrock ge pro-ht;lg dvd;lg cd write;seagate 80 gb;codegen 300 wAmi működik, ahhoz nem nyúlunk.
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Path of Exile 2
- Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Politika
- Íme az új Android Auto!
- További aktív témák...
- Samsung watch 7 44mm ezüst színű (5 napos) okosóra eladó
- Google Pixel 9 128GB - Porcelain (fehér) - 35 hónap garancia
- Zsír ASUS TUF A16 Gamer Tervező Laptop 16" -30% AMD Ryzen 9 7845HX 16/1TB RTX 4060 8GB QHD 2,5 165Hz
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 Strapabíró Laptop -60% 14" Bivaly Ryzen 5 PRO 4650U 6Mag 16/256 FHD LTE
- Új dobozos Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer Laptop -20% 15,6" RYZEN 5 5500H 16/512 NVIDIA 2050 4GB FHD