Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
sagem
addikt
válasz @rglaaf #10211 üzenetére
Nem tudom az Index miért erőlteti ezeket a játék teszteket, ez az ember össze-vissza ír mindenfélét Többször leírja pl., hogy jó játék, majd azt is, hogy tulajdonképpen nagyon jó, meg azt, hogy igen, lényegében valószínűleg nem igazán lennének az emberek kíváncsiak egy teljesen valósághű játékra, de akkor is olyan kellett volna, ezért egy így nem jó. Majd a legvégén ezzel zár:
"Na, a Battlefield 1 azt is megmutatta, hogy ráadásul ahhoz sem elég jó, hogy valaki csak úgy, mindenféle tupírozás nélkül világsikert elérő játékot kalapáljon belőle." -ezt a világháborúra érti. Igen, ez a játék sem rendelkezik mély erkölcsi mondandóval és igen, nem valósághű, és nem, a Bf meg sem próbált Verdun lenni, de könyörgöm..ez egy Battlefield..tisztelt cikkíró mit vár ettől az igen nagy hagyományokkal rendelkező sorozattól, nem is értem
omg..
Lovas témához: a csónak torpedójával telibataláltam egy folyón átkelő lovast..de csak 80at sebzett...
[ Szerkesztve ]
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
prokxy
veterán
válasz @rglaaf #10211 üzenetére
Biz! Ez alapján ne ítéld meg...ma is olyan fasza köröket mentünk, h beszarás. Fagi, EMS, Dave, Liq, zzola, LnB, meg még páran.
Voltunk du is, meg amióta lehet, este azóta, most is játszanék, engem beszippantott, de már leesik a fejem, úgyhogy majd holnap!Mi a terv, megveszed?
[ Szerkesztve ]
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- ASUS ROG STRIX Z370-E GAMING WIFI
- Asus tuf laptop eladó 17 colos 144Hz Rtx 3050 4GB 512GB Nvme SSD. Beszámítás!
- Asus rog laptop eladó 17 colos! Full HD 120 Hz kijelző , Beszámítás
- Xbox One X 1Tb Project Scorpio Limited Edition
- Asus rog strix laptop eladó Core i5 -9300H 256 GB SSD + 750 GB HDD. Beszámítás
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest