- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
-
GAMEPOD.hu
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
voodoo98
addikt
válasz prokxy #26288 üzenetére
Neville Nights nappal
Valszeg csak a napot "kapcsolta be". A csillagok ugyanúgy látszódnak az égen.(#26288) prokxy
Grat mégegyszer! Sorry, de már nem voltam tegnap.(#26289) lakatosturbo
Vmiért eltűntek, de gondolom ez csak ideiglenes. Amúgy vannak nem hivatalos szerók, ott van a többi map is. Csak nem mindig van rajtuk elég játékos.(#26293) prokxy
Én kihúztam a hétvégén a tankert is 50-re. És jó párszor akadt olyan, hogy jöttek a tankot repairelni, persze nem állandóan. De nagyon jó gameplay-ek voltak. Főleg, amikor a WH-s srácokkal (Veled is) toltam. De amikor egyedül voltam akkor is. Persze olyan is volt, hogy abszolút nem volt mondjuk medic! Kedvencem, amikor a support lőszert kér, vagy medic health-et!Esetleg próbáld meg a nem beta origint, hátha úgy látlak és minket is látsz!
(#26300) Aventador91
Én filóztam, hogy előrendelem. De egyre több videót nézek, egyre szarabb az egész, pedig a jó kis cod2-es hangulat nem rossz. 16.5k az nagyon sok érte, főleg úgy, hogy nem fogok vele sokat játszani. Pusztán kiváncsiság. Megvenni meg fogom, de úgy néz ki nem max áron, majd ha leljebb megy.[ Szerkesztve ]
Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
Új hozzászólás Aktív témák
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- CPU léghűtés kibeszélő
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Anime filmek és sorozatok
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Xbox tulajok OFF topicja
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest