Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Bambu Lab X1 és P1P egy nagy innovációt tett le az asztalra 2022 ben ezzel megzavarva a 3D nyomtatók körüli állóvízet szerencsére!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fabula
őstag
Ez nagyon jónak tűnik, én még nem láttam ilyen megoldást nyomtató alá.
Majd írd meg, hogyan vált be. Én kicsit keveslem a súlyát, a betonlap 14 kg, de persze attól is függ az eredmény, hogy mennyire stabil az asztal, amire teszed. Az Ikea Lack sajnos még merevített lábakkal is kissé ingatag . -
veterán
Ki is bukott a hozzá nem értésem.
Ender 3-al alapokat nagyjából megtanultam, de ennyi. Tapasztalat hiánya, nem tudom milyen esetekben szabad. Bevallom meg sem fordul a fejemben. Soha nem állítottam még.Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
axlfsi
veterán
Apropó nehezék és rezgéscsillapítás; azt tervezem, hogy egy ILYEN lappal megoldom a kettőt egyben. Nem lesz ronda sem a járólap miatt és túl bumszli sem. Igaz, ez 5-5 cm-re kisebb körben, ha az Ikea-s Lack méreteit nézzük, de a nyomtatók alá méretben elegendő.
Sok viszonteladónál (is) még tavalyi áron vannak, 2 táblát vettem, egyenként 2800 Ft-ért. Annyiért az 1cm-es "mosógép alá valót" nem kapni meg. Súlya van, az korrekt (persze, nincs annyi vagy több, mint maga a nyomtató, de talán nem is fontos és a szerencsétlen Lack sem igazán egy málhás számár ).
Meglátjuk. Ha beválik, örülök neki, ha valamiért nem, megy a mosó-, szárító gépek alᘔ*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
veterán
Köszi!
Én azóta sem mostam le. Eddig nincs tapadás probléma. másfél kilónál járok kb.
Az alátét tálca tetszik, de én is tartok, hogy nem lenne olyan stabil.Már untam a ház nyomtatását, gondoltam megpróbálok többet egyszerre.
Mennyi időt megspórolok ha előbb kipróbálom. 5 óra volt a 3db, egyenként 3 óra/db.[ Szerkesztve ]
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
fabula
őstag
Mosógép alátétet tegyél alá, mint ahogyan nekem van, olcsó, egszerű és nem kell nyomtatni sem, meg a nyomtatót sem emeli meg ennyire (1,5 cm vastag). Kitűnően zajcsillapít.
A betonlap meg nekem sokat javított a mertevített lábú Ikea Lack asztal stabilitásán, nagy mértékben csökkent a rezgése.
De hát mindenki azt tesz alá, amit csak akar, ebből sem szertnék vitát, ez csak az én saját tapasztalaton alapuló véleményem .[ Szerkesztve ]
-
fabula
őstag
Látom Silent77 már linkelte. Csak annyit tennék hozzá, hogy hiába van újabb Bambu Studio, a SoftFever forkban a mostani verzióban (ami az előző Bambu Studio forkja) már javítottak dolgokat és tettek bele újdonságokat, melyekből többet most vettek át és tettek bele a gyári Bambu Studióba .
Én soha nem használtam a P1P-hez a gyári Bambu Studio-t, csak a SoftFever forkot és eddig minden tökéletesen működött benne, plusz ugye ott vannak a tesztek, amik kellenek a P1P-hez lidar hiányában, tehát jobb is hozzá.
Minek lenne benne külön selyem PLA profil, mikor a generic PLA profillal szépen nyomtatja. Kipróbáltam kétféle selyem PLA-val is nagyon szépek lettek a nyomatok.
Ha te nagyon szertnél bármelyik szálnak külön profilt, a a genericből könnyedén készíhetsz módosított új profilokat saját névvel. Én pl. DD PETG-nek a tárgyhűtést csökkentettem korábbi tapasztalataim alapján (de a nagyobb sebesség miatt kisebb mértékben) a generic PETG profilban és elmenetettem DD PETG profil néven, mint láttad, szépen nyomtatta hiba nélkül.
Mindenhez amúgy sem lehet gyári profil.[ Szerkesztve ]
-
fabula
őstag
Ezt láttam én is, de a stabilitást nem rontja? Így is eléggé rezeg gyors nyomtatás közben és ezzel még feljebb kerül a súlypontja. Én betonon kívül semmit nem tennék alá, ami ingatagabb .
Amúgy van többféle tálcatartó, de én majd az asztallap alá tervezek egyet rakni, amin a nyomtó áll (ha majd lesz több tálcám), ott úgy is van üres hely és ugyan így kéznél lesznek. -
fabula
őstag
válasz Silent77 #188 üzenetére
Igen, folyó víz alatt. Amikor megjött, egyszer lemostam a DM szappannal, azóta nyomtatok rá szinte minden nap PLA-t meg PETG-t és még mindig tapad (kb. 2kg-ot már elnyomtattam). Ha majd észreveszek tapadásproblémát, akkor megint lemosom. Más fórumokon is ez volt a tapasztalat, nem kell gyakran mosni és nem kell rá semmit kenni, se ragasztót, se hajlakkot, se más tapadásjavítót, prímán tapad, kihűlve meg a PETG is szépen lejön róla erőltetés nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
poli27
Topikgazda
-
poli27
Topikgazda
Ebbe a softfever verzióban miért nem lehet Pla Silket kiválasztani, csak ha X1 em lenne akkor engedné miért?.... A normál Bambu studióban engedi kiválasztani
-
axlfsi
veterán
válasz Silent77 #178 üzenetére
Na igen, ma is más programjaim voltam, de most betoltam neki a Chep féle kockát, míg gyorsan leedzem a mait
A terveim: még pár kalibrációs és teszt tárgyat kinyomni, aztán talán a kalibrációs protokollokat is letudni, majd ... szerintem kinyomom az élienes Xenomorphom
Te mivel haladtál?
[ Szerkesztve ]
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
veterán
-
axlfsi
veterán
válasz Silent77 #173 üzenetére
A kalibrációs miatt felraktam ezt is, tényleg kényelmes, hogy implementálva van (habár még nem csinátam meg én sem )... egyébként a gyári már az 1.5.0.60 verziónál tart, több bugfix is belekerült, less arra is azért rá (megfér a kettő egymás mellett, pláne, hogy a moddoltat nem is kell telepíteni).
-
axlfsi
veterán
Ez megvan?!
Najóóóó˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
axlfsi
veterán
Bambu szeletelője honnan tölthető le? ... úgy kell vadászni a gyártó oldalán (vagy csak én vagyok a bénavak)
szerk.: nyomtató (P1P) oldalán nincs, weboldal menüből nincs szintén...
[ Szerkesztve ]
-
poli27
Topikgazda
Találtam kamerát, ami nem nagy és egész jó állítólag Kár hogy nem kezeli a bambu studió Tudja valaki az a két darab mágneslap öntapadós, amire scraper van írva micsoda? Minek kell a scraperhez? Vagy csak azért, hogy mágnessel a vázra fogatod?
Bambu Lab P1P - ESP32 bütykös modul kameraként - drucktipps3d.de
[ Szerkesztve ]
-
poli27
Topikgazda
válasz Mr.Csizmás #164 üzenetére
Jha szerintem is az volt lehet túl alacsony hőfokot 205 fok volt, de most olvasgatva 220 kellett volna minimum a silknek Plusz lassabb nyomtatás... , bár nem értem ez miért okozott dugulást A babu studioban hol lehet beállítani a sebességet egy adott modellhez, pert amik vannak az 50-100% a normál és a silent, a többi csak gyorsabb...
-
bbmt
senior tag
Hát.. kezdek félni ettől a nyomtatótól... erre is vonatkozik a 14 napon belüli elállás?
A kanál a gyengék villája
-
axlfsi
veterán
Ööö, mármint, a filament (milyen pontosan?) beleszorult a hotend/nozzle-ba? ... egy vadiúj, 2 napos gép, ami full automata, már throttle problémákat produkál? Vagy mitől szorulthatott bele? ... esküszöm nem értem, ... de nem túl bíztató
-
fabula
őstag
Leveszed a hotendet, de nem húzod ki a kábeleit. Felmelegíted 250-260 fokra, ha PLA volt benne és felülről (az extruder felőli oldalról) kinyomod a benne lévő anyagot a nyomtóhoz adott H1.5-ös imbuszkulcs hosszabbik szárával. Ez nem vicc, többen is leírták más fórumokon.
Egyébként bármi problémád van, javaslom olvasgasd a Bambu wiki-t, ott sok mindenre van részletes leírás, erre pl. itt [link].
Ez nem pont ugyan az, de állítólag a fórumos megoldás gyorsabb, de itt is használják az imbuszkulcsot.
Van ehhez nyomtatott segédeszköz, persze PC-ből vagy legalább ASA-ból kell nyomtatni [link] .[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
poli27
Topikgazda
Fejet hogy tudom tisztitani, nyomtatás kozbe beleszorult... az extruderbol mar kiszabadítottam, a fejbe van mar csak... ugye itt a fuvoka nem jon ki...
-
fabula
őstag
Sajnos az X1 kameráját nem lehet a P1P-re rátenni, a gyári P1P kamera meg egy "kaki", 0,5 frame/sec-et tud kis felbontásban. Hamarosan kapható lesz amúgy a Bambu EU boltjában, már feltették, hogy lesz a kamera a LED sorral együtt 29,99 EUR áron [link] . Na ezt nem veszem meg, az biztos.
Én egy full HD blink kamerát teszek a hátulsó plexi "ablakra" kétoldalas ragasztószalaggal, ennél egyszerűbb megoldás nincs, ilyet már más is csinált, az egyik fórumon láttam.
LED-et meg rendeltem 5V-os szalagot és majd vágok le belőle egy darabot, bekötöm a panelra és kész, nem lesz ezer forint sem. -
fabula
őstag
A Z varrat mindenhol előjön, ahol nincs él, amiben elrejtse, tehát a körkörös dölgoknál a legszembetűnőbb, ilyen a benchy kémény is. Azt javasolták, hogy "hátra kell tenni" Bambu Studio-ban, van ilyen beállítás, Van olyan is, hogy véletlenszerűen helyezze el a rétegváltást, de akkor meg sok kis "dudor" lesz rajta szanaszéjjel. Eddig nem találtak rá jó megoldást, reméljük dolgoznak rajta a Bambu-nál a szoftveresek.
Többen is írták - mint már jeleztem - hogy a gyári kártyán lévő előre felszeletelt dolgok csúnyábban jönnek ki a nyomtatóból, mint ha te magad szeleteled ugyan azokat és utána nyomtatod, persze miután az adott filamenthez, megcsináltad a pa-t és az fr-t, mert ezeket az X1 a lidarral megcsinálja, a P1P meg nem, manuálisan kell. Aztán a jó adatokkal el lehet menteni saját silament profilt az adott szálhoz, legalább gyártónként és anyagtípusonként ajánlják, de van aki ezen belül még színenként is megcsinálta.
A gyári "noname" SD kártyát illik kicserélni mielőbb, sokaknak okozott nyomtaási hibát, az ajánlott a Sandisc 32 vagy 64 GB-os 100/90-es microsd-je. Én is cserélem ilyenre, már úton van felém. Ettől felgyorsul a fájlok feltöltése és a főleg a kicsomagolása a nyomtatón (mert a BS tömörítve küldi a felhőn keresztül). A microsd kártyát a nyomtatóban kell formázni, ez is fontos.
-
axlfsi
veterán
Igen, ebben igazad van! Onnantól kezdve, hogy bedobozolásra kerülnek, a kamerát belülre kell elhelyezni. Sőt, olyan lenne jó, ami alapból tud ügyesen timelapse felvételeket készíteni.
Azt ugye jól tudom, hogy az X1 kamera megoldását (a gyárit tehát) nem lehet a P1P-re upgradelni? (mintha olvastam volna).
-
axlfsi
veterán
válasz Silent77 #146 üzenetére
... amúgy egész sok kombináció van a P1P házra, egyik vagányabb és futurisztikusabb, mint a másik... még nézelődön picit a hétvégén, de szerintem a plexi, mint olyan, alap lesz mindenképp (csak a díszítő- és csatolóelemekkel lehet "játszani").
-
axlfsi
veterán
Értek mindent, köszi!
A 2. fotón a csónak kabin előtti része látható, az a kis terület, ahol a matróz jártkál ...(lehet sokat mocorog ott egy helyben és kitaposta a csónak belsejét ).
Errő a Z varrat jelenségről még nem olvasatam. Más nyomtatásoknál is előjön? Hol, milyen esetekben kell vele számolni, definiálható konkrétan vagy random kicsit?
Köszi!
Szerk.: a sebesség és minden más, alap, amit a gép használ alapból, semmihez nem nyúltam.
1. összerak
2. beszintez
3. qr code scan és wifi beállít, +app telepít telefonra
4. fw frissít
5. a menüből, a kártyán található benchy-re nyomtatást nyomtamés így jött ki ez (gondolom alapértelmezett sebességen ment, ami a "Standard")
[ Szerkesztve ]
-
axlfsi
veterán
Aztamindenit! Szerintem nagyon jól néz ki (és egész gyorsan le is gyártották!).
... hallod, csendeshetvenhét?! ideje kinyomtatni azokat az elemeket mielőbb, szerintem hétfőn nálad a cumó
Én pedig beszélek velük hétfőn és leadom a rendelésem! (nincs mennyiségi kedvezmény ph!-soknak? ).
-
Dalee
aktív tag
Tegnap elcsesztem pár órát, hogy fusionban átszerkesszem az alábbi Y elosztót PC-4 M5 (ilyen van itthon) csatlakozóra, illetve 10mm-es mágnesre:
[link]
Nyomtatás után (amitől eredetileg is féltem) sajnos a filament beleakad a csatlakozó menetes végének peremébe
Abban az esetben, ha vennék eredeti M10-es csatlakozókat, akkor annak ven egy belső kúpos bevezető része a menetes vége felől, ami bevezeti a 1,75-ös filát a csatlakozó belsejábe a PTFE cső felé? -
fabula
őstag
Megnéztem. Milyen sebességgel nyomtattad?
1. A benchy-knél minden nyomtatón látható egy ún. "vízvonal", ez teljesen nem tüntehető el az FDM nyomtatókon, ott keletkezik, a mikor elkezdi a ferde részt nyomtatni az orr felé.
2. Ez melyik része (nem sikerült rájönnöm)?
3. A kéményen a Z varrat látható, ez egy ismert Bambu probléma, hogy jobban látható pl. Prusa-hoz képest is, talán javítanak rajta firmware-ben, már sokan kérték tőlük.Mondjuk én nem nyomtattam vele benchy-t, egyből hasznos dolgokat nyomtattam . Megbíztam benne.
Többen is írták már fórumokon, hogy az SD kártyán lévő felszeletelt modellek nem mindig a legjobbak, javasolják, hogy te szeleteld fel miután kalibráltad a nyomtatót és beállítottad az adott szálhoz (pa, fr, hótorony). Nekem normál sebességen eddig mindent nagyon szépen nyomtatott, nem is próbáltam még a sport és őrült módokat, nem sietek sehová .
Bár majd egyszer kipróbálom, de eddig biztosra mentem és normál módban is sokkal gyorsabb, mint az eddigi bármelyik nyomtatóm volt. -
Dalee
aktív tag
Na még egyszer: kedden adták fel a noyomtatót, de még mindíg Németben van a track szerint :-(
[ Szerkesztve ]
-
axlfsi
veterán
Ezt esetleg vidd át az "alap" 3D nyomtatás topikba, ott inkább lesz releváns
-
Dalee
aktív tag
KÍedden adtánémetben vank fel a nyomtatót, de még németben van :-(
[ Szerkesztve ]
-
axlfsi
veterán
Na, skacok, végére összeraktam én is! Csoda egy gép, sok szempontból profi és lenyűgöző (ahogy tisztítja a nozzlet pl., a gyorsasága ámulatba ejtő, stb).
Egyelore csak a kártyán található benchyt nyomtattam ki és lehet ez most már szőrszálhasogatás, de lenne 3 észrevételem. Jelöltem mindhármat piros tollal...
Szerintetek?
Nem kell magyarázat, szerintem látni mindent a fotókon, de ha nem egyértelmű, kérdezzetek vissza.
Nálatok voltak hasonló jelenségek?˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
fabula
őstag
válasz Mr.Csizmás #129 üzenetére
Kazánüveget? Mekkora súlyú lesz az kb. tetején? Az eredeti X1 tető milyen vastag és tényleg üveg, nem valami polikarbonát?
Én egy 5 mm-es plexit vágatok rá, ezt javasolják, mert később elbírja az AMS-t is (ha lesz ). -
fabula
őstag
válasz Mr.Csizmás #128 üzenetére
Hát ilyet én sem láttam benne, max csinálsz egy ilyen felhasználói profilt és elmented pl. 75_standard_0.20_stb néven.
A csenedes, normál, sport és őrült módot (a csendes 50%-os sebesség) a nyomtató fülön a jobb felső sarokban a nyomtatót állító ablakban a sebesség ikonra kattintva tudod állítani a már futó nyomtatás közben bármikor. -
Mr.Csizmás
titán
újabb noobie kérdés: studioból lehet valahogy előre megadni a %-os sebességet? mondjuk a 100% és 50% közé akarnám állítani mondjuk 75-re, és nem átírogatni a speed, jerk, accelt.
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
fabula
őstag
Köszi, aki nem akar szerelni, annak jó lehet, de amúgy kész rablás az ára.
Én egy ilyet rendeltem [link] , ebből levágok annyit, amennyi kell, majd rákrimpelek egy megfelelő csatlakozót egy elég hosszú vékony kéteres vezetékre (van itthon, de egy régi ventiről is le lehet vágni kábellel együtt és akkor még csati és krimpelő sem kell hozzá, csak a kábelt kell toldani és négy forrasztással meg van oldva) és kb. a tizedéből meg van. Kell az a pénz másra is, pl filamentre .Más. Tervezitek-e MCU ventillátor beépítését a P1P-be. Az X1C-ben a zárt ház miatt van, a P1P-be a nyitott ház miatt nem tettek, de meg van a csatlakozója, csak a PWM vezérlését letiltották a firmware-ben . Ide egy 5V-os 40x40x10-es venillátor kell és a gyárit nem ajánlják, mert elég hamar tönkremennek az X1C-knem is, ezért Noctuával helyettesítik, ezt javasolják a P1P-be is, ha zárt lesz a ház, már pedig többünknek az lesz. Enélkül állítólag hosszabb. több órás nyomtatásnál túlmelegszik az MCU, főleg a rajta lévő motordriverekl és lépésvesztés, emiatt meg rétegkimaradás és rosszabb esetben spagetti lesz.
-
poli27
Topikgazda
-
poli27
Topikgazda
Nekem szögletesre nyomtatja a tálca egyik oldalán az ívet, cik cakkos lesz. Ez mitől van? A másik oldalán jó...
[ Szerkesztve ]
-
fabula
őstag
válasz Mr.Csizmás #117 üzenetére
Ehhez a házhoz van egy tető modell dxf-ben mm-ben is P1P-hez, ha ez jó neked: [link] . Eredeti X1 tetőt még nem láttam méretezve eddig.
-
Mr.Csizmás
titán
érdekes, eddig mindig asszony folyékonyszappanjával mostam le, és tapadt minden dm-es sajátmárkás. viszont a v1.2.2-vel úgy tűnik halkabb lett a móka, most megy a teszt benchy, szerencsére van másik még az 1.x fw-vel ugyanabból a prusa feketéből default beállításokkal, hogy kukkoljam
más: üveg téma. tetejére vágatnék üveget, van hozzá méretezés?
[ Szerkesztve ]
-
fabula
őstag
válasz Silent77 #112 üzenetére
Az izopropil sem visz le mindent. ez volt a tapasztalat az elején, sokan írták. Akik azzal mosták, továbbra is volt tapadás problémájuk, de miután sima szappanos vízzel lemosták, utána már tapadt rendesen a lap. Én ezeket olvastam és úgy gondoltam, jobb ha más kárán tanulok .
A folyékony szappanok (meg mosogatószerek) kézkímélősek, hidratálósak, hogy ne szárítsák ki a bőrt. A bacikat lemossák, de a teljes zsírtalanítás nem cél emiatt. A Denkmit szappan viszont visz mindent, erre találták ki, pl. a zsíros, koszsos ingnyakakhoz .
Persze mindenki azzal mos, amivel csak akar, nehogy ebből is hitvita legyen .[ Szerkesztve ]
-
fabula
őstag
válasz Mr.Csizmás #113 üzenetére
Nekem már kétszer frissített firmwaret, először mikor bekapcsoltam, majd pár napja. Én nem tapasztaltam semmi hibát, viszont eddig csak a filamnet kitöltés volt benne a menüben, ezzel firmware-el pedig bekerült a filament betöltés is (ezt hiányolták, mivel korábban betöltéshez manuálisan kellett előbb felmelegíteni a hotendet majd az extruder nyilat nyomogatva kellett betölteni). Csak arra kell figyelni, hogy amikor az extruder elkezd betölteni, akkor azért nem árt kézzel egy kicsit megtolni a filamentet, hogy a fogaskerekek biztosan elkapják. Sokkal egyszerűbb lett a betöltés. Remélem a Bambu továbbra is úgy fejleszt, hogy meghallgatja a felhasználók véleményét, javaslatait.
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Csizmás
titán
kijött a P1P 1.2.2 (ha jól láttam), most kalibrál újra. ti tapasztaltatok bármit?
-
fabula
őstag
Elnézést, lejárt a szerkesztés. Közben még az jutott eszembe, hogy a gyári Bambu Studio és a SoftFever forkja fent lehet egyszerre ugyan azon a számítógépen, egyáltalán nem zavarják egymást. Most jött ki az újabb gyári Bambu Studio, már várom a SoftFever forkját.
Ja és a kalibrálás pressure advance részét a Bambu is a SoftFever forkból vette át direkt a P1P miatt. -
fabula
őstag
Állítólag a szagosító és kézkímélő adalékokanyagok miatt. Sok mosogatószerbe is ilyeneket tesznek manapság.
Én már korábban az üveg és PEI lapokat is szappanos vízzel mostam és ajánlás alapján a DM-es Denkmit [link] folttisztító szappan jött be, na ez lehoz mindent klasszul. Én is olvastam egy másik (külföldi) nyomtatós fórumban, kipróbáltam és bevált. Kemény 250 jó magyar forntba kerül . Én már vagy három éve ezt használom és még alig fogyott belőle . -
fabula
őstag
Igen, nyomtat szebben is, csak meg kell csinálni a P1P-n a pressure advance és a flow rate teszteket, mivel ezeket nem csinálja meg lidar hiányában (meg texturált PEI lapon lidarral sem) legalább filamnt típusonként egyszer és a Generic profilokból saját profilt kell készíteni. Én pl. megcsináltam a Sunulu filamentekhez egy PLA profilt meg a DD petg-k hez egy másikat így.
Használd a Bambu Studio SoftFever forkot [link] , ebbe beleépítették a teszteket és még hőtorony is van az előbbieken kívül. Szerintem jobb, mint a gyári Bambu Studio és sokan használják emiatt, hátrányát eddig nem tapasztaltam. Amúgy a Bambu Studio-ban is van pressure advance teszt a nyomtató fülön jobb oldalt fent. -
fabula
őstag
Teljesen igazad van. Volt, aki megvette a X1C-t, majd panaszkodott, hogy nem tapadnak olyan jól az anyagok a sima lapra, de a lidarhoz az kell, mert texturált PEI-n nem működik.
Később megvette a texturált PEI lapot, örült, hogy minden tapad, csak épp a lidar jelzi, hogy nem látja a dolgokat és felugró hibaüzenete ad a szép színes szélesvásznú kijelzőn, amit tovább kell nyomni a nyomtatón, hogy nyomtatni tudjon. Hát ilyen ez a lidar. Én még azelőtt olvastam erről, hogy kijött a P1P, amikor pedig megjelent, tudtam, hogy nekem előbb vagy utóbb ilyen kell. Hát előbb lett, nem utóbb . -
axlfsi
veterán
... eddig nem akartam bele vau-vau, mert én még össze sem raktam, aztán a végén kiderül, még ilyet se tudok, ... de nekem úgy rémlik, hogy az ilyen-olyan marketingfotókon és YT reviewerek nyomatai mintha még tökéletesebbek lettek volna ... de lehet, csak nem túl előnyösek a fotók(?).
Mindenesetre első nyomatnak (kinek, milyen anyaggal ugyebár - ez sem mindegy!), teljesen renden!˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest