Hirdetés
- PlayStation 5
- EAFC 25
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- Nintendo Switch
- Nintendo Switch 2
- Diablo IV
- EA Sports WRC '23
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Vasinger! #17 üzenetére
Én szerdától egészen a végéig lenn voltam és ez volt a harmadik alkalom hogy részt vettem. Nekem nagyon bejön ennek az egésznek hangulata, a zenei ízlésem maximálisan ki lett elégítve , bár azt negatívumként hozzáteszem hogy a külföldiek nagy száma miatt az árak nem egy átlag magyar buxáához lettek méretezve.De aki előfiztetett a fesztiválra az úgyis tisztában volt ezzel.
-
aAron_
őstag
Sziasztok!
Telefon töltésre van lehetőség? Tudtok erről valamit?
-
imi290
aktív tag
6 (5) nap van hátra a Balaton Soundig
Csak az időjárás nem tetszik,de remélem jobb lesz mint amit mutatnak.
-
Vasinger!
nagyúr
Topik átnevezne, ki megy idén? Nekem már megvan a jegyem
-
imi290
aktív tag
Idén tervezi valaki a fesztivált ? Megint van pár nagy technos név.
Sajnos szállást csak siófokon tudtam szerezni,de nem baj,lehet így még nagyobb lesz majd a buli.Esetleg van aki egyedül bulizik,és ott fog lakni siófokon abban a diákszállón,az szóljon -
ROBERTOH
őstag
Szép volt, jó volt, köszönöm, ennyi
Amúgy idén is a fornettis pizza szelet volt ami a legjobban megérte (350Ft-ba került). -
Vasinger!
nagyúr
Valaki nem tudja, hogy hol van a közelben bolt vagy valami jó kajálda ahol lehetne enni?
-
scope2007
addikt
Most a Balaton Sound-on
Akkezdet Phiai [OTP Bank Színpad]yes
-
Valty
aktív tag
Hello,
bejárattól kb. 100 méterre van egy kis bolt, ahol a Soundhoz képest egész baráti árak szoktak lenni.
Csomagmegőrzőhöz nem nagyon tufok mit hozzáfűzni. Négy éven keresztül sátorban laktunk, soha semmink nem tűnt el. Tavaly csak egy napot voltunk, leadatam a hátizsákomat és szintén minden rendben volt, bár Iphonet azért nem hagynék a táskámban
-
Vasinger!
nagyúr
Köszi, azóta már én is megtaláltam és átolvastam az egészet, de még az érdekelne, ami ott nem derül ki, hogy mennyire őrzik ott az értékmegőrzőben a cuccokat? Tehát mennyire biztos az, hogyha berakok oda egy ájfónt akár?
Az oldalon ezt írják:
A biztonsági szolgálat csak az itt elhelyezett tárgyakért vállal korlátozott felelősséget!Ez mit jelent igazából?
Jah és boltok közel vannak a rendezvényhez amik olcsóbbak mint a BS? Megtalálható bennük minden ami kell?
-
joe69
senior tag
"MasterCard Balaton Sound Napijegy: MasterCard Balaton Sound Napijeggyel a Rendezvényre belépni az 1. napon 8:00 órától, azt követő tárgynapokon reggel 6:00 órától másnap hajnali 5:00 óráig lehet, a MasterCard Balaton Sound Napijegy másnap reggel 8:00 óráig jogosít a Rendezvény területén való tartózkodásra."
-
Vasinger!
nagyúr
Gondolom és remélem, hogy vagyunk a fórumon néhányan akik mennek 2013-ban (is) a Balaton Soundra, ezért nyitottam a topikot.
Az lenne a kérdésem, hogy a napijegy mettől-meddig használható fel? Teszem azt, péntekre van napijegyem, mikortól mehetek be vele és hánykor kell kijönnöm legkésőbb?
Új hozzászólás Aktív témák
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- iPhone topik
- Építő/felújító topik
- Politika
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nők, nőügyek (18+)
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- B W PS PX8 jó áron eladó
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Kèszen állsz a játèkra? 0% THM rèszletre is!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest