Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archus
csendes tag
Sziasztok!
Az alábbi kérdésben szeretném a segítségeteket kérni: a GTX 1050 és a GTX 750 hűtésének felfogató lyukai milyen távol vannak egymástól? Ezek szabványos méretűek, vagy a különböző gyártók más távolságokat használnak?Előre is köszi a válaszokat!
-
Archus
csendes tag
Sziasztok!
Sajnos a videokártyámon kontakthibás a HDMI kimenet, és nincs másik HDMI, se DP kimenet, csak DVI. Ha veszek DVI to HDMI átalakítót akkor ugyanolyan képminőséget fogok kapni, mint HDMI-vel? Próbáltam utánaolvasgatni van ahol azt írják, hogy a DVI nem támogatja a HDCP szabványt, ez jelent valamilyen hátrányt?
Előre is köszi a válaszokat !
-
Archus
csendes tag
Sziasztok!
A videokártyámon sajnos kontakthibás a HDMI kimenet. Ezzel lehet valamit csinálni? Ki lehet cserélni a HDMI csatlakozót?
Előre is köszi a válaszokat!
-
Archus
csendes tag
Azt elfelejtettem írni, hogy több böngészővel is ezt tapasztalom, és semmi más nem megy 100%-on csak a GPU. A proci terhelése 20% körül van. Ha lejjebb veszem a videó felbontását, akkor is 60% körül használja a böngésző a videokártyát. Ha megállítom a videót visszaáll 0%-ra a kihasználtsága.
Lehet, hogy nem jó topic, de nem találtam mást.
-
Archus
csendes tag
Sziasztok!
Van valakinek tippje hogy az alábbi dolog mitől lehet?
Azt vettem észre, hogy nagyon akadoznak a gépemen az online fullHD videók. Az internet sebesség és a hardware ezt nem indokolja. Egy kis nyomozás után rájöttem, hogy amikor elindítok egy youtube videót rögtön felugrik a videokártya használata 100%-ra. Egy GTX 750 Ti-ról van szó. Szerintem nem normális, hogy a böngésző 100%-on pörgeti a videokártyát egy videó lejátszásakor.Valaki tud segíteni, hogy mi lehet a probléma?
Előre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Automobilista 2
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 48TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v3,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS: Vállalati hardvermegoldások és nagykereskedelmi lehetőségek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest