Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archus
csendes tag
Sziasztok!
Az alábbi kérdésben szeretném a segítségeteket kérni: a GTX 1050 és a GTX 750 hűtésének felfogató lyukai milyen távol vannak egymástól? Ezek szabványos méretűek, vagy a különböző gyártók más távolságokat használnak?Előre is köszi a válaszokat!
-
Archus
csendes tag
Sziasztok!
Sajnos a videokártyámon kontakthibás a HDMI kimenet, és nincs másik HDMI, se DP kimenet, csak DVI. Ha veszek DVI to HDMI átalakítót akkor ugyanolyan képminőséget fogok kapni, mint HDMI-vel? Próbáltam utánaolvasgatni van ahol azt írják, hogy a DVI nem támogatja a HDCP szabványt, ez jelent valamilyen hátrányt?
Előre is köszi a válaszokat !
-
Archus
csendes tag
Sziasztok!
A videokártyámon sajnos kontakthibás a HDMI kimenet. Ezzel lehet valamit csinálni? Ki lehet cserélni a HDMI csatlakozót?
Előre is köszi a válaszokat!
-
Archus
csendes tag
Azt elfelejtettem írni, hogy több böngészővel is ezt tapasztalom, és semmi más nem megy 100%-on csak a GPU. A proci terhelése 20% körül van. Ha lejjebb veszem a videó felbontását, akkor is 60% körül használja a böngésző a videokártyát. Ha megállítom a videót visszaáll 0%-ra a kihasználtsága.
Lehet, hogy nem jó topic, de nem találtam mást.
-
Archus
csendes tag
Sziasztok!
Van valakinek tippje hogy az alábbi dolog mitől lehet?
Azt vettem észre, hogy nagyon akadoznak a gépemen az online fullHD videók. Az internet sebesség és a hardware ezt nem indokolja. Egy kis nyomozás után rájöttem, hogy amikor elindítok egy youtube videót rögtön felugrik a videokártya használata 100%-ra. Egy GTX 750 Ti-ról van szó. Szerintem nem normális, hogy a böngésző 100%-on pörgeti a videokártyát egy videó lejátszásakor.Valaki tud segíteni, hogy mi lehet a probléma?
Előre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Windows 11
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- WD My Cloud NAS
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Bontsuk ki ezt a 4K-s vadállatot! - ASUS Prime 5070 unboxing
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OneSport OT07 - szevasztok, hollandok!
- ZIDOO médialejátszók
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Ultimate előfizetés akár 2105 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Bontatlan AERO BRONZE 650W 80+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest