Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archus
csendes tag
Sziasztok!
Az alábbi kérdésben szeretném a segítségeteket kérni: a GTX 1050 és a GTX 750 hűtésének felfogató lyukai milyen távol vannak egymástól? Ezek szabványos méretűek, vagy a különböző gyártók más távolságokat használnak?Előre is köszi a válaszokat!
-
Archus
csendes tag
Sziasztok!
Sajnos a videokártyámon kontakthibás a HDMI kimenet, és nincs másik HDMI, se DP kimenet, csak DVI. Ha veszek DVI to HDMI átalakítót akkor ugyanolyan képminőséget fogok kapni, mint HDMI-vel? Próbáltam utánaolvasgatni van ahol azt írják, hogy a DVI nem támogatja a HDCP szabványt, ez jelent valamilyen hátrányt?
Előre is köszi a válaszokat !
-
Archus
csendes tag
Sziasztok!
A videokártyámon sajnos kontakthibás a HDMI kimenet. Ezzel lehet valamit csinálni? Ki lehet cserélni a HDMI csatlakozót?
Előre is köszi a válaszokat!
-
Archus
csendes tag
Azt elfelejtettem írni, hogy több böngészővel is ezt tapasztalom, és semmi más nem megy 100%-on csak a GPU. A proci terhelése 20% körül van. Ha lejjebb veszem a videó felbontását, akkor is 60% körül használja a böngésző a videokártyát. Ha megállítom a videót visszaáll 0%-ra a kihasználtsága.
Lehet, hogy nem jó topic, de nem találtam mást.
-
Archus
csendes tag
Sziasztok!
Van valakinek tippje hogy az alábbi dolog mitől lehet?
Azt vettem észre, hogy nagyon akadoznak a gépemen az online fullHD videók. Az internet sebesség és a hardware ezt nem indokolja. Egy kis nyomozás után rájöttem, hogy amikor elindítok egy youtube videót rögtön felugrik a videokártya használata 100%-ra. Egy GTX 750 Ti-ról van szó. Szerintem nem normális, hogy a böngésző 100%-on pörgeti a videokártyát egy videó lejátszásakor.Valaki tud segíteni, hogy mi lehet a probléma?
Előre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9G4MG/A)Éjfekete- 3év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest