Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz144
senior tag
válasz
Sirandrish #2988 üzenetére
MSI Afterburner progival próbáld meg.
-
Gabesz144
senior tag
válasz
Sirandrish #2983 üzenetére
Nagy az esély rá hogy haldoklik a 8800Gt kártyád.
Mostanában igen sok 8800-as adja meg magát. Valami túlmelegszik rajta, szerintem a memória lesz a hiba oka. Meg kellene próbálni egy másik kártyával így a legkönnyebb kizárni a hibát. -
Gabesz144
senior tag
De nem szeretnék vitatkozni csak azért írtam mert nekem ez a tapasztalatom.
-
Gabesz144
senior tag
-
-
-
Gabesz144
senior tag
-
Gabesz144
senior tag
válasz
csucsbicep #1864 üzenetére
Oké akkor az Asus, EVGA, Gigabyt GTX 460.
Csak nekem nem volt vele tapasztalatom ezért írtam. -
Gabesz144
senior tag
válasz
S e t h #1849 üzenetére
Én ha választhatnék akkor Asus vagy EVGA lenne.
Az EVGA nagyon jó vga-kat gyárt csak eddig Amerikába terjedt el nagyon de szerencsére már itthon is lehet kapni a supercklocked az gyárilag túlhajtott kártya. Asus kártyával nekem még személy szerint nem volt problémám soha tehát az is egy korrekt kártya szerintem.
A Giga kártyákkal nincs tapasztalatom az 560Ti széria elég felemásra sikerült de a 460-ast nem tudom milyen lehet. A Gainward nak nagyon hangos a ventillátora, lehet nem mindegyiknek de a legtöbbé igen. A többi gyártót nem ismerem sajnos. -
Gabesz144
senior tag
válasz
Gabo0905 #1830 üzenetére
Hát én nem tudom én ha Intel-es gépet rakok össze akkor kizárólag nVidia kártyát rakok bele mert már voltak gondjaim Intel és ATI kártyával de intel és nVidia kártyával még soha.
i5-2500k procihoz szerintem a GTX 560 Ti jobb választás de ez az én véleményem, nem akarok senkit rábeszélni. -
-
Gabesz144
senior tag
válasz
Süni 1985 F #1407 üzenetére
Azért a GTS450 röhögve viszi a Dirt2-őt sőt a Crysist is.
Nem kell Full HD ba gondolkodni hanem 1280-as felbontásba de dadogás nélkül viszi.
Lord Vader fórumtársnak teljesen igaza van abba hogy normális hardver környezetbe minden úgy működik ahogy kell. Valamelyik lap nem csípi az Nvidia kártyákat a másik meg az ATI kártyát én is jártam már így. Nálam az Nvidia chipsettes alaplapok nem csípték az ATI kártyákat, de rálehet venni hogy normálisan működjön vele -
Gabesz144
senior tag
válasz
Realradical #1244 üzenetére
Na ez igaz
-
Gabesz144
senior tag
válasz
Realradical #1237 üzenetére
Netezés közbe elvileg nem melegedhetne, és ahogy Joe109 fórumtárs írta netezés közbe is előjön a probléma.
-
Gabesz144
senior tag
válasz
lsebestyen #1232 üzenetére
FurMark a legjobb szerintem erre a célra.
-
Gabesz144
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy SLI kérdésem.
Van egy Asus GTX 560Ti kártyám, ha SLI be akarom használni akkor bármilyen NVidia kártya megfelel vagy csak ugyan ilyennel tudom használni?
Ha sokkal gyengébb lenne a másik kártya akkor tapasztalnák valamilyen teljesítmény csökkenést? Válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Google Pixel topik
- Bontsuk ki ezt a 4K-s vadállatot! - ASUS Prime 5070 unboxing
- További aktív témák...
- 12 részletre elérhető Acer Predator Helios 18
- Xiaomi Poco M6 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest