Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
crysis88
tag
válasz
JSHammer #42729 üzenetére
Lehet hogy nem a legjobb széria de nem is a legrosszabb...Több mint 2 éve megvan és soha nem volt vele gondom. Amúgy írtam hogy havertól elkértem egy MSI GTX 560 Ti Hawk-ot ami többet fogyaszt és avval nem volt semmi gond.
1. Hűtési probléma nincs , a GPU max 68-70 fok , a régi gépben is ennyi volt.Tesztekben is nagyjából ennyi.
2. Bios reset volt többször is.
3. A tápnak egyetlen 12V-os aga van és 48A-t tud rajta leadni. Kisebb felbontason és grafikai beállításon is fagy.
4. Ramok egyáltalán nincsenek piszkálva.(#42730) regener
Próbáltam a másik slotban is , ott is ugyanez , több drivert is próbáltam , wint is újratettem , mégis fagy.
(#42731) JSHammer
De ha driver gond akkor az 560 Ti miért nem fagyott ugyanaval a driverrel?
Amúgy nem hiszem hogy driver gond mert több drivert is próbáltam de az eredmény ugyanúgy fagyás volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Linux kezdőknek
- BestBuy topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Formula-1
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Automata kávégépek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS: Vállalati hardvermegoldások és nagykereskedelmi lehetőségek
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest