-
GAMEPOD.hu
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
válasz IMIIKE1998 #47327 üzenetére
Kingston A400-at ne engedd, hogy bele tegyék.
ami már mehet az pl
megbízható, belépőszintű SSD:
- Silicon Power A55,
- WD Green,
megbízható, középkategóriás SSD:
- Crucial MX500,
- Western Digital Blue SA510 2.5 (de itt fw frissítéssel kezdjenek),
Samsung Evo 860 (ha még van nekik), Samsung Evo 870 (Itt is érdemes fw updattel kezdeni, voltak ennél bad sector problémák) -
HARDVERAPRÓD
válasz IMIIKE1998 #47325 üzenetére
-
HARDVERAPRÓD
válasz IMIIKE1998 #47322 üzenetére
Szia.
[link] -
anonymus89
addikt
válasz IMIIKE1998 #36200 üzenetére
Üdv!
AZ uac is ki van kapcsolva?
Érdemes lenne lefuttatni egy lemezellenőrzést a C meghajtón ha azon írja.Alza+ tagság 20% kedvezménnyel https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=xAdVXTXkykpX
-
z0d1@Ku$
senior tag
válasz IMIIKE1998 #36168 üzenetére
Windows 10 letöltés (eszköz letöltése)
Rufus letöltésRufusban: pendrive-ot alapértelmezetten fel fogja ismerni, ha több van a gépbe dugva, figyelni kell hogy a jóra rakja, lemezképet kiválasztod, és mehet. Ha 2.0-ás a pendrive, akkor lassabb lesz a folyamat, de ha lement akkor be lehet zárni, aztán a másik gépbe bedugod a pendrive-ot és mehet a telepítés.
-
z0d1@Ku$
senior tag
válasz IMIIKE1998 #36163 üzenetére
Ha van egy másik gép, akkor azon microsoft saját oldaláról letölteni a kulcshoz megfelelő windows verziót, rufussal egy pendrive-ból telepítőt készíteni és a telepíteni kívánt gépen bebootolni usb-ről.
-
Muerte
addikt
válasz IMIIKE1998 #36104 üzenetére
Attól függ milyen gépről van szó,ha mxm foglalatos a kártya és elhalálozott,akkor ha kiveszed a gépből van esély hogy az integrált videókártyával még működni fog (gépfüggő).Ha az alaplapra van integrálva a DGPU akkor is van még mód a javításra,egy reflow nem kerül vészesen sokba.
-
válasz IMIIKE1998 #36040 üzenetére
Nekem most megy a Gta5, Ryzen 5 2500u-val egész tűrhetően 1280x720-on. Én nem vennék intel vga-val laptopot. Ha nincs saját memóriája, akkor rendesen visszafogják a teljesítményét. Valami dedikált kártyást néznék. Én is 120-ig akartam elmenni max ...
Azért remélem előbb -utóbb lehet majd tuningolni ezt a ryzent is, mint az asztalit. Ez így most meglepett, hogy nem támogatott egyik amd-s buheráló programban se. A régi a8 3520m-ből is mit ki lehet hozni... egy állat magához képest. Meg a korabeli inteleknek is odavág rendesen, főleg grafika terén.
[ Szerkesztve ]
<< Tananyagok: informatikaora.hu >> Lego technic 42139 eladó
-
persil
nagyúr
válasz IMIIKE1998 #36040 üzenetére
Páromnak pont most kellett ugyanerre egy masina. Szóval régebbi és/vagy kisebb erőforrásigényű játékok, meg persze net és film.
Aztán kis kutakodás meg olvasgatás után odajutottunk, hogy geforce mx 150 lesz számára a tökéletes. Régi vackokra, meg low/med beállításon frissebbekre is, azért hogy heti pár órát elbohóckodjon, tökéletesen elég. És így árban is a földön maradt a sztori
Ettől erősebb vga csak felesleges hibaforrás, ő meg úgysem játszik olyasmikkel, mint én.Egy frissebb i3-mal már szerintem erre(meg ezek alapján neked is) elég, és márkától meg összeszerelési minőségtől függően olyan 150-190 között már kapni pár normálisabb gépet.
Itt, ha legörgetsz(jó sokat ), akkor vannak konkrét játék benchmark-ok. Egész pontos szokott lenni a notebookcheck.(persze pc esetében kb a csillagok állásától is függ, hogy valami hogy megy majd )
Szrk.: Hozzáteszem, hogy nem tudom a hd7750 mire elég, laptopba nem kéne radeon, ha fizetnének sem (NEKEM!)
[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
válasz IMIIKE1998 #36036 üzenetére
Sokkal lassabb lesz az Inteles szerintem. Kb semmire se jó. Sose voltak jók. Szanaszét veri az amd-s Anno ezek az intelek még a Spin Tirest, meg a Bus Drivert se vitték.
<< Tananyagok: informatikaora.hu >> Lego technic 42139 eladó
-
bghistvan
senior tag
válasz IMIIKE1998 #33227 üzenetére
Ez alatt mit értesz?
-
Kbali
nagyúr
válasz IMIIKE1998 #24093 üzenetére
Próbálj meg egy típus specifikus fórumot, mert erre csak az tud neked válaszolni, aki ezen a konfigon ki is próbálta, esetleg keress YT játékvideókat, bár azokat fenntartással kell kezelni, mert sokszor nem azzal a konfiggal játszanak, mint amit kiírnak a videóra.
-
IMIIKE1998
őstag
válasz IMIIKE1998 #24088 üzenetére
Valaki?
-
Kbali
nagyúr
válasz IMIIKE1998 #23297 üzenetére
Szia! Itt egy szaktopik, ha esetleg már konkrét igényeid vannak, de egy notebooktól ne várj csodát, jó esetben memória, HDD cserélhető szabadon, proci már szinte mindben forrasztott, VGA cseréről ne is álmodj.
Az általad írt árkategória, a játékra minimálisan ajánlott gépek alsó határa, egy hasonló árú asztalit meg sem közelítő teljesítménnyel időtállósággal.
Szóval véleményem szerint vegyél/bővíts asztalit és csak a suli kezdése előtt kezdj el nézegetni hordozós gépet, de akkor sem ajánlott a "gémer" kategória, mert azt hiába is viszed be az iskolába, kb. az asztalon sem tudod kinyitni, akkora batárok, akksiról meg nem mennek sokat....
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen széket vegyek?
- Google Pixel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Gyönyörű! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/256 FHD IPS HUN
- Lenovo Thinkpad T470, 14" FHD IPS, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1
- Lenovo Thinkpad T470, 14"HD, i5-6200U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év gara
- Lenovo Thinkpad T460, 14"HD/FHD, i5-6200U CPU, 8GB RAM, 256GB SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év garanc
- ÚJ Bontatlan MacBook Pro 14 M3 Pro 11CPU/14GPU 18GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
- Macbook Pro 14" M1 Pro 8C CPU/14C GPU/16GB/512GB Silver DE
- HP USB-C dock G5 L61609-001
- Asus vivobook S15 Intel i7 1165g7 -16gb ddr4 512 ssd-iris xe graphic windows 11 home
- Dell XPS 13 9310 Prémium notebook (i5-11.gen, 4267 MHz DDR4 memóriával)