-
GAMEPOD.hu
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
John D'oh
aktív tag
válasz Kekmen #45798 üzenetére
Jobban belegondolva ez az alaplapról lecsatlakoztatós módszer ennél a laptopnál nem is releváns, hiszen feltételezem ezt azokra értik ahol az aksi rögzített, itt meg simán le lehet kapni csavarozás nélkül. Mindenesetre nem működött sajnos a módszer. Írták, hogy ha még a cmos elemet kiveszem és úgy kap áramot attól is bekapcsolódik, de az úgy el van dugva ahogy nézem, hogy meg sem próbálom.
Abban tudna még valaki segíteni, hogy amennyiben nem támogatja a bios azt sem, hogy alvó módban bármenyik gombra felébred azt, hogy tudom esetleg máshogy elérni ?
Egy speciális felhasználásra lesz a laptop, arcade gép belsejében emulátorokat futtat, és nagyon jó lenne ha be tudnám kapcsolni, vagy felébreszteni mondjuk az arcade gép egyik gombjával, amit a laptop egy normál billentyű gombnak érzékel egy átalakító szerkezet miatt.
[ Szerkesztve ]
-
felsatan
tag
válasz Kekmen #45647 üzenetére
Építész tervezés és mérnöki munkák....jelenleg egy öregecske 1. generációs Zbook-ot használok, annak elvileg 300 nit és napfényben gyenge....lassan csereérett lesz és a szabadban lévő használhatóság is szempont lesz a vásárlásnál....azért kérdeztem, mert maga a mértékegység nem sokat mond nekem, nem tudom elképzelni, hogy mekkora a különbség egy 300 nites és egy 1000 nites között....de mindenképp segítség a válaszod kiindulásnak
-
veterán
válasz Kekmen #45647 üzenetére
A HP Envy és Spectre sorozatban gyakori a 400 nites kijelző. Sőt, 1000 nitesek is vannak, az már tényleg durva, kifolyik tőle a szemed teljes fényerőn.
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
-
-
HARDVERAPRÓD
válasz Kekmen #45364 üzenetére
Ez azért nem állja meg a helyét, mert ugye enterprise nem tehet fel sima user alapesetben, ha azzal aktiválja be, mert kap a sulitól vagy cégtől kódot, akkor ha újra van téve a win, akkor alapból a pro kulccsal aktiválja magát. Plusz van aktivált pro, akkor mégis minek másik főleg enterprise kulcs
-
HARDVERAPRÓD
válasz Kekmen #45200 üzenetére
Mint az általam linkelt példából is látszik, nem mindig látni egyből a bajt, ott kb 2 hét telt el. De személyes tapasztalatom is volt ilyen, ott mondjuk nem volt égés. Kitakarítottam, teszteltem, (Persze előre figyelmeztettem a tulajt, hogy nem tudok ré gart vállalni, hogy meddig lesz jó, hisz sok idő eltelt ott is, és semmi óvintézkedést nem tett ő sem, ahogy a linkelt példában sem), gyönyörű volt a lap mintha új lett volna, ment minden rajta. Hirtelen nem mondom meg de 1 hónapon belül tönkre ment a masina. Szóval ilyen esetekben sosem lehet tudni, és szörnyű bajok is lehetnek nem teszünk ellene, de még ha teszünk is elfőfordulhat bármi sajnos. Szemrevételezés után én még mentenék fontos adatokat a háttértárról, ha szükséges persze
-
balazs1022
őstag
válasz Kekmen #44883 üzenetére
Közbe rájöttem, hogy mi is a probléma. Én voltam balf.sz.
Ma vettem észre, hogy a régi HDD-ről levehető a tüske (PATA?), szóval most már bemegy a helyére a SATA SSD. Internal hard disk-en lehet csak oprendszert futtatni. Külső meghajtón, (mint a DVD helye) csak adattárolni lehet.Azért köszi mindenkinek, aki foglalkozott vele!
[ Szerkesztve ]
-
Grave_444
nagyúr
válasz Kekmen #44876 üzenetére
Köszi srácok, megnézem őket.
Frissítést próbáltam letiltani, szerintem az első link alapján. Ami érdekes offline is valahogy mindig felkerül egy driver féle, átállítja a felbontást és elmegy a kép. Ahogy törlöm eszközkezelőből az intel drivert, majd újraindítom pár percig megint működik.
Sok időm nincs rá és határidős, úgyhogy lehet visszaviszem és kicserélem egy ugyanilyen gépre. -
veterán
-
KompÓth
csendes tag
válasz Kekmen #44798 üzenetére
Köszi! Remélem.
Ez egy Lenovo ThinkPad P15s gen2. Nem tudom, hogy gyárilag ez a 65W jár-e hozzá (bár lenovo a töltő is), cégtől kaptam munkavégzésre még novemberben és csak a kezembe nyomták a notit meg az adaptert egy táskában.
Én vettem hozzá külön egy dokkolót, mert már tököm kivolt, hogy egy rakat kábel lóg ki a notiból, mint ha Neo lenne bekötve a mátrixba és állandóan egyesével kihúzogatni ha épp akkuról akarom használni.[ Szerkesztve ]
-
Bikkrom
senior tag
válasz Kekmen #44642 üzenetére
Van wifis routerük is, nem sokat neteznek a gépen, 1-2 honlap, pár megás mikrós netjük van. Óckodok az utp-től, mert 3* annyiba kerül, és megint kiszakítják sejtésem szerint, ahogy ezt is eltörték.
tomchy: megnézem, köszi!
Sic vis pacem, para bellum! - Ha békét akarsz, készülj a háborúra!
-
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Házimozi haladó szinten
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Adatközpont-város lesz Zaragoza
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Parfüm topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad 1 15AMN7 - 15,6"FHD - Ryzen 5 7520U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - 1+ év garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 6th gen., I7-8650U, 16GB RAM, 256GB, FHD IPS, 2 év garancia, számla!
- Zenbook Pro 17 27% 17.3" FHD IPS Ryzen 7 6800H 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Latitude 5440 27% 14" FHD IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- X13 Gen2i 27% 13.3" FHD+ IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest