Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
meroly
veterán
-
kiskaktusz
addikt
válasz vinikorn #28832 üzenetére
Te frankón a gyári csengőhangokra izgulsz? Segítek, az emberek leszarják a gyári hangokat, kedvenc mp3 zenéjüket állítgatják be.. Frankón jobban kéne neked egy stock nokia csengőhang, mint pl a kedvenc zenéd?
"Don't try to understand women... ...women understand women and they hate each other."
-
fuximaxi
senior tag
válasz vinikorn #28832 üzenetére
És te komolyan gondolod, hogy mindenki elkezdi neked küldözgetni a saját telefonján lévő csengőhangokat? :S Mire kell az neked?
Ha segítséget szeretnél kérni, akkor azt ne privátban tedd. Valószínűleg mások is tudnak segíteni illetve nem csak neked lehet szükséged az információra.
-
fuximaxi
senior tag
-
addikt
válasz vinikorn #28804 üzenetére
Folyamatosan jönnek, ha nem vetted volna észre! Nem győzöm a teszteket olvasni.
Melyik márkára vagy kíváncsi? Így már jobban szűkíthető a kör. Szerintem karácsony előtt biztos belehúz minden gyártó.-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
fuximaxi
senior tag
válasz vinikorn #28312 üzenetére
Ilyet nem tapasztaltam, bár nem is használtam S2-n az exchange-t. Nem lehet, hogy leszinkronizálja a képeket, csatolmányokat mindent automatikusa, mert csak úgy tudom elképzelni.
Tedd fel itt a kérdésedet, lehet, hogy többen tudnak segíteni.
[ Szerkesztve ]
Ha segítséget szeretnél kérni, akkor azt ne privátban tedd. Valószínűleg mások is tudnak segíteni illetve nem csak neked lehet szükséged az információra.
-
localhost
Közösségépítő
válasz vinikorn #27029 üzenetére
A Sim-kártya szolgáltatóhoz fordulni személyesen... nem -email, nem telelefon, hanem személyesen ügyfélszolgálatra bemenni.
Talán ők tudják pótolni, megadni, beállítani a kódok ugyanis a KÁRTYÁHOZ tartoznak és nem a telefonhoz.¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest