Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
huskydog17
addikt
válasz Kiki18 #27037 üzenetére
Megpróbáltam úgy is, hogy teljesen kikapcsoltam a hívásátirányítást, de akkor sem javult meg.
meroly: Igen, a hangposta lesz a ludas. Hogyan lehet kikapcsolni vagy kikapcsoltatni?
Mindy-Lee: Neked is kösz a segítséget, a hangposta a bűnös.
Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
tresh
veterán
válasz Kiki18 #26803 üzenetére
Természetesen gyengébb lenne mivel a blade pixel sűrűsége jóval nagyobb így szebb, élesebb képet produkál mint az Y 200 Ettől függetlenül ha lekonvertálod a Y200 kijelző méretére a filmet akkor nem lesz baj nem fog akadozni ez tuti és nézhető is lesz..
olivera88: alkalmazás függvénye ill be lehet állítani milyen gyakran frissítsen, de természetesen használja netet mert különben honnan szedné le a friss infókat? minimális adatforgalmat kreál ha nem 1 percenként frissít
[ Szerkesztve ]
-
tresh
veterán
válasz Kiki18 #26799 üzenetére
Figyu ezt neked kell eldönteni.. menyire felel meg a kijelző méret( szerintem nézd meg élőben) esetleg néz meg rajta egy youtube videot hogy játssza le és utána mérlegelj. nekem még 4" is irtó kicsi lenne film nézésre anno iTouch-on bohóckodtam evvel 3,5" nem azt mondom meg lehet nézni rajta egy filmet de nekem fájt tőle a szemem. A Blade azért más történet ott azért a felbontás messze veri a kiszemelt telefonodat és a kijelző mérete is alkalmas arra hogy filmez, szerintem
[itt] azért látszik hogy mekkora különbségek vannak
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Kuponkunyeráló
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Parfüm topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Projektor topic
- Automata kávégépek
- Több memóriával és tárhellyel kezd a Galaxy S25
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest