Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 5. nap: Dark and Darker:: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Bleach: Rebirth of Souls - Középpontban Shinji Hirako
- PlayStationre is megjelent a Venture to the Vile
Új hozzászólás Aktív témák
-
426os
őstag
Sziasztok!
Adott egy Samsung Star2 (s5260) telefon. A múltkor azzal a problémával került hozzám, hogy nem tölt. Nálam elkezdett töltődni, de kb fél-1 percenként mindig olyat produkált, mintha kihúztam volna, majd visszadugtam volna a töltőt (több töltővel is, számítógépről is). A csatlakozót kitakarítottam, majd abban bízva, hogy szoftveres a gond, újraraktam a szoftvert, de egyszer aközben is megszakadt az usb kapcsolat, másodjára viszont felment rá a firmware. Ezután a helyzet nem változott, de ilyen megszakításokkal kb 3/4-ig fel lehetett tölteni a telefont. Ha csak simán rákötöttem a gépre, akkor is eldobálta a kapcsolatot. Most megint nálam van, a töltést egyáltalán nem veszi. Ha rádugom töltőre, akkor bejön a Samsung logo, kikapcsol, megint logo és egy tovább. ugyan nem mai telefon, de a tulaja még használná egy darabig. Valaki találkozott már ilyen problémával (akár más telefonnál is). Mi lehet a baja? Usb-vezérlő halt volna meg benne?.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Plazma TV topic
- Stellar Blade
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Hardcore café
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- EA Sports WRC '23
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest