Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
belluska
tag
válasz runner 125 #5599 üzenetére
És ha igen, akkor mi van ?
-
belluska
tag
válasz runner 125 #5597 üzenetére
Hali. Adjál léci cimet, hogy hol lehet ennyiért venni karit. mert éppen betelt az 1Gb-os H-jelü.
-
belluska
tag
MADGIE ! MADGIE ! Hogy süllyedhetsz ilyen mélyre, hogy egy ilyen macskajancsival vitázol. Lehet, hogy falepkét tologatott még az utcán, mikor Te már ősrégi fotósnak számitottál és komoly blog-gal rendelkezel. Az a baj, hogy mindig talál valakit, akivel vitázhat és a végén csak elismeri, hogy neki se most, se korábban, se majdan nem lesz igaza.
-
belluska
tag
válasz Szten Márs #4213 üzenetére
Köszönöm soraidat, annyit sikerült kinyomoznom, hogy az előhivatásnál kell szólni, hogy szinesen kell előhivni. Ahol erre alkalmas gép van, pl. Plázák.
-
belluska
tag
válasz Szten Márs #4210 üzenetére
Magyar oldalról is lenne tudomásod ?
-
belluska
tag
Valaki hozzáértő magyarázza el nekem, hogy mit jelent az, hogy C41 eljárásmódú 24-es film. Köszönöm.
-
belluska
tag
A segitséget kérném : fényképezés után a kártyáról áttöltöttem a képeket a gépre.( kártyaolvasóval) A gép NINCS KÉP- et irta ki. Amikor vissza akartam tölteni a képeket a kártyára, ment is rendesen,a kártyaolvasó vette a jeleket. Mikor a kártyát betettem a gépbe, megint csak azt irta, hogy NINCS KÉP ( a kártyán) Lehet, hogy elb..tam valami gépi beállitást ? Köszi a hozzáértőknek.
-
belluska
tag
válasz j.bravo #1422 üzenetére
Még mindig nem késő vágyaidat valóraváltani. Felajánlom, hogy nézegessél bele az A2-be. Nekem van ilyen és 100%-ig igazat adok abben. Azt is tudom, hogy mindenki a maga lovát dicséri ( joggal ) de kevés jobb gép van ( nem azt mondom, hogy nincs).Ha Pesti vagy, összehozhatunk 1 randit. Ha már a KM a1-oldalán nem jött össze.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Spórolós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Apple TV+
- Xbox tulajok OFF topicja
- Windows 11
- Politika
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest