Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
Tudtok még olyan blog oldalt/oldalakat linkelni ami hasonló a logout-hoz?
Tehát saját teszteket lehet feltölteni rá.#nincsbennetarcsi
-
tomcsi23
veterán
válasz ronaldo #4695 üzenetére
Ha még aktuális
mod: bazz, ezt a dumát.[ Szerkesztve ]
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
Kloden
senior tag
-
Winner_hun
titán
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Kloden
senior tag
Sziasztok, adott egy TFT monitor, amit szét kellett szedni, összerakás után azt vettem észre rajta,hogy 5-6 pixel kb fél fényerőn világít, egy kis, kb 1mm-es fotot alkotva.
Képek róla:
katt a képre..Minden színnél halványabb, és ami érdekesség, hogy ha kicsit felülről nézem a monitort, akkor kis világos foltnak látszik. Igazából nem is tudom meghatározni hogy folt-e vagy sötétebbek a pixelek, mert egyszer foltnak tűnik, máskor mintha a felületi védőfólia alatt lenne valami...
Ha ráállok az egérrel, és mozgatom a fejem oldalra, akkor foltnak látszik, mert mozog ide-oda. (de lehet csak azért mert az árnyéka vetődik így) Annyi bizonyos, hogy nem a felületen van mert áttörölgettem rendesen.Kérdésem az, hogy ez pixelhiba, vagy érintkezési hiba, vagy csak valami bekerült a pixelek és a külső védőfólia közé? (már ha létezik ilyen!) Egyáltalán hogyan lehetne ezt kideríteni?
[ Szerkesztve ]
"Ön fél a haláltól?" "Az élettől félek."
-
ronaldo
őstag
nem tudjátok annak a weboldalnak a címét, ami audi és wv alkatrészekkel foglalkozik és úgy néz ki a nyitólap, hogy fekete háttér, és baloldalt a szélen előlép egy faszi és elkezd dumálni (magyarul), hogy mit hogyan. eléggé kitűnik a többi ilyen jellegű oldal közül.
nemrég megtaláltam, de most szükség lenne rá megint, átnéztem azt ahol elvileg találtam (audia6.lap.hu), de ez az egyetlen amit természetesen nem sikerült. google-t is szétnyúztam, de reménytelen.
valaki ügyes legyen kedves segítsen. én már lerobbantam agyilag
-
V.Stryker
nagyúr
na, nem tudtatok ajánlani rádiós wc papír tartót. Esetleg milyen hajvágó gépet ajánlotok? ez a kitolós fejű philipsel van valakinek tapasztalata?
-
-
Qru
MODERÁTOR
-
concret_hp
addikt
lehet van jobb topic is, de azér remélem tudtok segíteni
szóval olyan progi kéne ami a képernyő tartalmát veszi fel. lehetőleg valami értelmesebb video formátumba, úgy, hoyg közben nem zabálja szét a gép erőforrásait és ilyen next-next-next-record jellegű progi lenne a legjobb camtasia studioval próbálkoztam, de annyira nem jön be
vagy fullba vagy sehogy :D
-
fasirTTT
őstag
válasz Psychonaut #4689 üzenetére
ezazz sikerült
naggyonnaggyon köszi Psychonat !!!
ezért még pirospontot is adnák xDD -
fasirTTT
őstag
válasz Psychonaut #4689 üzenetére
értem, azért megprobálom
de aszt nem értem h mért csinál oat hogy
rámek unincstal
iraja h fekészülés uninstalra
azt írja h telepítés kezdése (na itt nemtölt semmit)
aztán uninstal befejezödött....
-
Psychonaut
veterán
válasz fasirTTT #4688 üzenetére
Revo Uninstaller, bár ez is a játék uninstallerét (is) használja, de minden hasonló program azzal kezdi, szóval...
-
fasirTTT
őstag
válasz Psychonaut #4687 üzenetére
igazából az a probléma, hogy feltettem 1 gémet és nemmüködött így leakarom törölni, de a játék uninstal izéje(.exe)? nem csinál semmit :S
CCleanert már ptobáltam, de az a játék uninstal izéjét(.exe?) használjamá esetleg? (de azét kösz)
-
fasirTTT
őstag
heló
nemtud véletlen valaki oan progit amivele a gépről lelehet törölni dolgokat ?(program, registri fájlai, stb) -
k4mill4
csendes tag
válasz hfrankee #4677 üzenetére
Pedig a cégkivonatban többnyire feltüntetik a tulajdonosokat, de a cég képviselői (ügyvezető, vezérig.) mindenképpen szerepelnek (hacsak nem a cégadatokat kérted le a cégkivonat helyett).
Esetleg próbáld meg ezt. Itt a cégek éves beszámolóit találod. A kiegészítő mellékletben általában van infó a tulajdonosokról is. -
rii
nagyúr
megsérült az APEH-os csekkem
a retek APEH meg már nincs bent
a sárga csekk helyett mit hova kellene beírnom a rózsdíszínen, hogy be tudjam fizetni nekik?
életmentő volna, ha valaki tudná ...
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
Steve-0
őstag
Vki nem fog/akar Siófokon a nyáron dolgozni? Ha, igen akkor:
SÜRGŐS!!! Lakótárs kerestetik, saját szobával központi helyen, 30.000 FT! -
addikt
Sziasztok!
Úgy rémlik valahol a nagy fórum bugyraiban volt valami olyan téma, ahol az ember letesztelhetett egy létrehozandó topic kezdő hsz-ét. Szeretnék létrehozni egy apróhirdetést és az első hsz-t szeretném megkreálni, hogy úgy nézzen ki ahogy ki köll néznie. Ehhez kérnék segítséget. Ha most valaki megmondja a tutit, többet tudi nem fogok ezzel bajlódni.
Vagy kreáljak magamnak egy totyikot a logoszférában amibe csak Én írkálhatok, akár teszt hsz-eket?Előre is köszi!
Mos mé, hánem? De! Vagy nem...
-
Windex
tag
Köszönöm szépen a gyors válaszokat!
Valószínűleg maradok a metrós megoldásnál. -
Psychonaut
veterán
A, Nyugatin felszállsz a 4-es/6-os-ra, elmész a Moszkva térig, onnan 1 megálló piros metróval vagy villamossal.
B, Nyugatin felszállsz kék metróra, Deákon átszállsz piros metróra, leszállsz a Délinél.Ez utóbbi legálisan is egy vonaljegyes, metróhálózaton belüli átszálláskor nem kell újat érvényesíteni. Az előbbinél bliccelhetsz, ha spórolni akarsz.
-
Windex
tag
Sziasztok!
Pestiek segítségét kérném, hogy a nyugatiból hogy tudnék a legegyszerűbben eljutni a délibe. Néztem a BKV útvonal-tervezőt, de nem feltétlenül bízom benne, mert nyáron már megszívatott párszor.
-
D.Orion
veterán
Ha jól emlékszem van itt a fórumon egy nagyon rendes user, aki utána tud nézni hardverek garanciájával kapcsolatos dolgoknak, tán még gariztatni is tud. Nem tudjátok a nevét véletlenül? Neki sztem jól jönne eme tudású ember.
[ Szerkesztve ]
-
hfrankee
senior tag
Hol lehet cégadatoknak utána nézni?
Tulajdonos meg miegymás? -
senior tag
Tapasztalt valaki a foodexpress tejszínes hagymakrémlevesétől bárminemű furcsaságot a szervezetében most hétvégén?
[ Szerkesztve ]
-
BigG.(nnnnn)
tag
elmondtam a következményeket, mert volt már ilyen ügyem...
meg is egyeztünk hogy visszautalja a pénz egy részét és megtartom a hiányos hangfal szettet, persze nem rendes áron hanem olcsóbban venném meg, ebbe bele is ment, és írta h utal 4000et meg majd lésöb 4000-et de az a baj h én világosan megmondtam h vagy 10et utaljon és akkor jo vagy 16ot és küldöm vissza...
erre írja h hát ez többet ér meg itt ennyi ott annyi meg ennyiért vette meg h a kis hangfalak hol mennyibe kerülnek....
nem érti h ez enged hidegen hagy, mivel átvert, ennyit ér nekem, és sztem még ez is korrekt, mert mehettem vna 1ből feljeneteni -
Qru
MODERÁTOR
válasz BigG.(nnnnn) #4662 üzenetére
Szólsz egy modinak, hátha ha ő rápirít akkor észbe kap. Ha nem, akkor beballagsz a rendőrségre... Bár első körben lehet elég ha megfenyegeted, hogy elmész a rendőrségre és feljelented.
#nincsbennetarcsi
-
BigG.(nnnnn)
tag
Hali!
vettem egy hagfalat, de csávó arra hivatkozva h nem fér be 1 csomagba 2be küldte, egyikbe volt a mélynyomó és a center ami meg is érkezett, a másik nem jött meg, valamint a terméke kicsit hibás is, rádásul nem is azt küldte amit hírdetett. Nagynehezen megírta, hogy ninc is neki meg a hangfal összes tartozéka meg h sajnálja.
megvan a személyi képe, lakcím képe, és a bankszámla száma, mit lehet ilyenkor tenni? -
Steve-0
őstag
Egyik barátom sürgősen keres albérletet Budapesten aki tud vmit írjon köszi!
MOD:vagy albitársat keres VI. Kerület. hiányzik 3. ember!
Oktogonnál van a kecó, olcsó és jó! különszoba van. rezsivel együtt 30e[ Szerkesztve ]
-
csaba54
tag
válasz Winner_hun #4656 üzenetére
mennyi hiányzik még a székhez?
...nézz a hátad mögé még akkor is,ha hátrafelé mész,mert a bizalom nagyon sokba kerülhet
-
csaba54
tag
válasz Winner_hun #4656 üzenetére
...nézz a hátad mögé még akkor is,ha hátrafelé mész,mert a bizalom nagyon sokba kerülhet
-
csaba54
tag
válasz Winner_hun #4654 üzenetére
?nélkül
-
Winner_hun
titán
-
hejesírásó
senior tag
a gumi cukor miért gumi cukor mikor nincs is benne igazi gumi? kb besűrített szörp nem?
-
törölt tag
válasz TESCO-Zsömle #4649 üzenetére
Rosszul tudod. Aki babot vet, az arat vihart!
-
(Bundás)
addikt
válasz TESCO-Zsömle #4649 üzenetére
google 1-1 találtat
"aki sulykot vet (el), az legtöbbször bumerángot arat."
"Aki sulykot vet, legyintést arat" -
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Winner_hun #4648 üzenetére
Hát ugye aki szelet vet, vihart arat.
Aki pedig sulykot vet... Na erre keresem én a vélaszt, ha létezik egyáltalán.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Winner_hun
titán
válasz TESCO-Zsömle #4644 üzenetére
Elveti a sulykot szólást hallottam már, de ilyen aratósat
[ Szerkesztve ]
-
greenmukk
tag
válasz Winner_hun #4646 üzenetére
köszönöm Igen a google a barátom de néha kibaszik velem és elrejti a dolgokat
-
greenmukk
tag
Bosznia hivatalos pénzneme mi? konvertibilis márka, vagy mi? és ha az akkor 1konvertibilis márka hány ft-nak felel meg?
-
TESCO-Zsömle
félisten
Aki sulykot vet, mit arat?
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
V.Stryker
nagyúr
Valaki fűthető wc deszka vásárlási lehetőséget esetleg tudna linkelni? Akár külföldi is jó. Meg jöhetne FM rádiós wc papír tartó. (Rádiós wc papír tartó tuti van,mert láttam már valahol, csak nem tudom hol. )
-
-
rauschie
senior tag
Mennyibe kerül egy zongora amit kibaszhatok az ablakon?
-
V.Stryker
nagyúr
Jó reggelt.
Volt hétvégén ez a nagy lámpaoltás. Erről valaki nem tud egy műholdfelvételt? Olyasmire, mint a google maps-on van,hogy látszanak a városok fényei, csak ezen látszódjon az is,hogy milyen, amikor lekapcsolták az áranyt.
-
-
csaba54
tag
de nagy a csend?
-
greenmukk
tag
Van a hámozott szotyi amit lehet kapni boltban, azt milyen gép és hogyan hámozza meg?
-
Eastman
addikt
Sziasztok!
Ez a videó elindul nálatok? ...és ez?
https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...
-
leeate
senior tag
Nem tudja véletlen vki, mit jelent az a szó, hogy réved(ik)? Köszi!
Soha többet nem vitatkozom DSLR témában!!
-
Picco
addikt
udv mindenkinek, sajnos nem talaltam megfelelo topicot igy engedelyetekkel itt kerdeznek
szuk barati kornek egyik haver csinalt egy pici zart forumot, nem tud sok mindent de azt legalabb jo eroforrasigenyesen jelzi h ki volt itt az elmult par percbe, ki irogat, stb es ez rengeteg oldalletoltest general.
a jelenlegi szolgaltatonk a napi joparezer lekerdezest nem szereti es 150k/ev-re modositana a 12k/eves eddigi elofizut, cserebe gondolom javulna a szolgaltatas is, de megis, kicsit sokalljuk.
tudna valaki ajanlani egy jo szolgaltatot esetleg? mobicom-nal voltunk eddig...
ha valaki tudna segiteni elore is koszonom**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
Sonja
nagyúr
Nagyon érdekes kérdéssel fordulok hozzátok, remélem valaki tudni fogja a választ. Már több, mint egy hete keresgélgetek a NET-en a barátomat használva (Google), de eddig eredménytelenül. Ha van itt vegyész/kémikus, akkor az tudni fogja szvsz.
A kérdés:
Hogyan befolyásolja a pörkölés a kávé antioxidáns hatását?
a - kis mértékben növeli
b - csökkenti
c - nem befolyásoljaAnnyit találtam, hogy elméletileg a Maillard-reakció játszódik le, de ennyi.
Valaki tud segíteni?
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
wolfman
veterán
ha ajánlottan adok fel egy csomagot, a szolgáltatás plusz pénzbe kerül?
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
(Bundás)
addikt
Az ilyen 990 Ft-os belföldi 20kg alatti standard csomagoknak a Magyar Postával mennyi idő alatt kéne megérkeznie?
-
rii
nagyúr
válasz VINIKOR #4610 üzenetére
kicsit sem vagy eltévedve
egy alapvetően számtech portálnak indul oldalon társkeresőzni. nem elég hogy a főzőcskétől kezdve a macskákig már mindennek van topikja?
Amúgy meg amit lehet, ne az interneten csinálj, ha nem muszáj
-
VINIKOR
senior tag
Miért nincs a fórumon társkereső topik vagy az apróhírdetéseknek miért nincs külön társkereső része?
Biztos sokan lennének akik szívesen ismerkednének interneten keresztül, konkrét adatok (életkor, magasság, izlés, stb.) alapján. -
babati
aktív tag
hy. az lenne a kérdésem, hogyha otp-s bankból utalok összeget raiffaisennek neten keresztül az mennyi idő alatt van ott kb.?
-
Robyka
aktív tag
Pár napja a PCX.hun láttam egy egeret 5K-ért most felvitték 13K-ra, mindenhol 13-14K körül van. Most akkor 5K-ért megvehettem volna? vagy mondták volna hogy bocsi ez mégse annyi elírtuk..
-
kbalazsa
senior tag
Nem tudja valaki, hol lehet kapni [Marvin] figurát? Ő a paranoiás/depressziós android a Galaxis útikalaúz stopposoknak című filmből.
Az elvileg és a gyakorlatilag közt nincs különbség ... elvileg.
-
veterán
ERSTE Bank-hoz IBAN generátort hol találok? Megoldva!
Már semmi, megtaláltam
[ Szerkesztve ]
Okoskütyük ---> https://hardverapro.hu/apro/tuya_wifi_okoseszkozok_homerseklet_szenzorok_1ch_e/hsz_1-50.html
-
rii
nagyúr
hell
nincs ilyen polc ... bárhol ....
ami falra szerelhető, és 90 fokban el lenne forgatva?
vagy egy ilyet nem lehet a falra rögzíteni nem-látható módon?
[ Szerkesztve ]
-
Winner_hun
titán
-
Trub
tag
Sziasztok!
Lézernyomtatóval műnyomó papírra nyomatott ábrákat át lehet vinni vasalással bármilyen felületre, mint például fém, műanyag vagy papír. A kérdésem, hogy tintasugaras nyomtatóval is működik ez a trükk?
Nyomtatóvásárlás előtt állok és fontos lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus TUF A15 FA507 - 15,6"QHD 165Hz - Ryzen 9 7940HS - 16GB - 1TB - RTX 4070 8GB - 2,5év garancia
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! ÚJ Surface Pro 10 EZÜST Ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
- Csak VGA kell bele! Ryzen 7 félkonfig
- Dell Latitude 7480, I5-7300u, 8GB, 256GB M.2, POOR, FHD, Számla, Gari
- Teclast Mini PC/ 12. gen. processzor/16GB/512GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest