Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
kutga
nagyúr
Hölgyek/Urak!
Ehhez az alaplaphoz milyen tápegység való? Valami ilyesmi jó lehet?
-
kutga
nagyúr
Hölgyek/Urak!
B450M GAMING PLUS alaplapba vásárolnék M.2 ssd-t, de attól tartok le vagyok maradva e téren, honnan kellene tudnom, hogy M.2 SATA, M.2 PCI-e vagy M.2 NVMe kell-e nekem? A manualban nem találtam erre vonatkozóan semmit.
-
kutga
nagyúr
válasz
TommiStyle93 #73440 üzenetére
Ez alapján 2.4Gbps.
-
kutga
nagyúr
válasz
batyuska100 #73266 üzenetére
Köszi. LX és LX2 ugyanaz? A bios verzió mondjuk még most sem tiszta.
-
kutga
nagyúr
Hölgyek/Urak!
Van az irodában egy régebbi gép amiben procit szeretnék cserélni.
Az alaplap Asus, a típusa a biosban P8H61-M LX2, a gyártó oldalán ezt a listát találtam a támogatott cpu-król, ami több szempontból is furcsa.
Egyrészt, a jelenleg a gépben üzemelő G840 cpu nincs a listában. Másrészt a bios verziója 0407, ami szintén nem szerepel a gyártó oldalán (0408 van helyette).
A kérdésem, hogy én néztem el valamit? i5-3470 lenne használtan, de ezek alapján nem tudom egyáltalán működni fog-e a lappal.
-
kutga
nagyúr
Hölgyek/Urak!
MSI b450m gaming plus alapból támogatja a 3000-es Ryzeneket? 3400G konkrétan.
-
kutga
nagyúr
Rendben, köszi mindenkinek.
-
kutga
nagyúr
Hölgyek/Urak!
AMI UEFI bios alatt mit kell még beállítanom hogy vezetéknélküli usb billentyűzetről induljon a gép? Asrock B250M-HDV alaplap és Logitech vezetéknélküli usb billentyűzetem van, a biosban be van állítva az usb ébresztés, mégsem működik.
-
kutga
nagyúr
Hölgyek/Urak!
A chipseten lévő hűtő bordákat illendő néha leszedni és újra pasztázni őket? Van egy régi Asus lapom, de a chipekhez úgy hozzáragadt a borda hogy félek a feszegetéssel együtt lejön minden.
-
kutga
nagyúr
Hölgyek/Urak!
Asus P5KPL-CM alaplapon mire való a Power Fan connector (3 pin)?
-
kutga
nagyúr
Hölgyek/Urak!
Ha alaplapot szerelek be, minden furata alá kell rakni távtartót? Pucolom a régi gépemet amiben egy atx méretű lap van, és négy alatt pl. nincs. Anno ezt még készen vettük, egy mikro atx lap kerül majd a helyére.
-
kutga
nagyúr
-
-
kutga
nagyúr
Hölgyek/Urak!
Ha az alaplapon csak egy 4 pines venti csatlakozó van, mit kell tennem hogy kettő vagy több pwm ventit tudjak csatlakoztatni?
Asus P5GPL-X SE
-
kutga
nagyúr
Hölgyek/Urak!
Egy ilyen összekötő kábel jó lesz PC és TV közé vagy kell még valami átalakító hozzá?
A PC 3,5 mm kimenete és a TV RCA bemenete közé. Valami különös okból a PC 3,5 mm kimenete és a TV 3,5 mm PC bemenete közé tett jack-jack kábel nem működik.
-
kutga
nagyúr
Hölgyek/Urak!
Kinéztem egy használt ati radeon hd 4650 videókártyát, érdekelne hogy ebben a lapban menni fog-e.
Valahol olvastam hogy egyes ati kártyák nem mennek a régebbi Intel 915 chipsetes lapokban.
-
kutga
nagyúr
Hölgyek/Urak!
ASUS P5GPL-X SE alaplapra lehet-e SSD-t kötni? Ha igen, van esetleg valami kompatibilitási lista, vagy csak annyi, hogy SATA legyen?
-
kutga
nagyúr
válasz
MasterMark #59788 üzenetére
Oké, ezt fogom keresni.
-
kutga
nagyúr
Hölgyek/Urak!
Adott egy otthoni pc ASRock B250M-HDV alaplappal és FSP HEXA+ 400W tápegységgel.
Hol tudom azt beállítani, hogy ha áram alá helyezem a gépet (bedugom a konnektorba, vagy bekapcsolom a hosszabbítót) akkor ne induljon el magától?
Volt pár áramszünetünk mostanában és sokszor értem haza arra hogy megy a gép, mert miután megjött az áram beindult.
W10 van rajta ha ez számít.
-
kutga
nagyúr
Hölgyek/Urak!
Ez mi lehet, és hol találok drivert hozzá?
Intel Union Point PCH - Host Embedded Controller Interface 1 (HECI1)
-
-
kutga
nagyúr
Hölgyek/Urak!
Asrock B250M-HDV alaplapnál ez az eszköz vajon mit takar és honnan lehet drivert szerezni hozzá?
Illesztőprogram leírása PCI egyszerű kommunikációs vezérlő
Hardver azonosító PCI\VEN_8086&DEV_A2BA&SUBSYS_A2BA1849&REV_00
Elhelyezkedés PCI-busz: 0, eszköz: 22, művelet: 0
PCI eszköz Intel Union Point PCH - Host Embedded Controller Interface 1 (HECI1) -
kutga
nagyúr
Sziasztok!
Meg tudnátok mondani hogy ebbe az alaplapba milyen típusú és max mekkora méretű ram megy bele?
ASUS P5GPL-XSE
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mushkin 4x2GB DDR2 -- 2G 4G 8G - RETRO PC
- G.SKILL 16GB DDR4 3200MHz Kit(2x8GB) Aegis
- ASUS P5B + Intel Core 2 DUO 6300 1.86GHz + (2x2) 4GB DDR2 Félkonfig / Félgép
- legolcsóbb !!! aki kapja marja ! corsair 8gb 3200mhz ddr4 ram csere érdekel ssd-re
- Asus P5W64 WS Professional LGA 775 alapalp, + Quad Core Q8300 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest