Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mister_X
nagyúr
Szerintem leszűkítettem a kört processzorra. Memória nélkül rövid-rövid-rövid-hosszú (másmilyen hangú, mint a rövid-rövid) hibakóddal indul.
Lenovo-s hibakódokat esetleg hol találok? Ilyesmit találtam, de ebben nem tudom, hogy a hibakódokat hol kéne keresnem.
-
Mister_X
nagyúr
Sziasztok!
Valaki tud linkelni egy Lenovo IS6XM kapcsolási rajzot (power, reset, ledek, stb. miatt)?
-
Mister_X
nagyúr
Üdv!
Mi a fő különbség a H55 és P55 chipsetes alaplapok között?
-
Mister_X
nagyúr
válasz
CoolMan #12702 üzenetére
Haza csak nem vágja... ráadásul ez a legaljább 1366-os proci, 45W TDP, tuti nem hajszolja a tápellátókat. Szerintem meglesem, olvastam pár helyet, ott is van néha ellentmondás számomra... pl. nem tudni, hogy az említett P6T az most sima P6T vagy Deluxe vagy WorkStation?
-
Mister_X
nagyúr
Gyors, fontos kérdés: ASUS P6T (nem WS) viszi a Xeon procikat, pontosabban a W3505-öt?
-
Mister_X
nagyúr
válasz
spista222 #12652 üzenetére
A benchmark szerint szinte megegyezik a G630-cal, ami szerintem kicsit nonszensz, mert ott több a chahce
Mindegy is, alaplap topik:
Vennék egy G550-es procit, ehhez milyen alaplapot ajánlotok? Az ASRock és az Msi H61-esei megteszik? Érthetetlen számomra, hogy a Gigabyte ennyire lecsúszott... A processzor ki tud majd hajtani egy GT240-est? -
Mister_X
nagyúr
-
Mister_X
nagyúr
Sziasztok!
A Biostar, mint márka, mennyire megbízható?
Már nem ennek a topicnak a hatásköre, de:
- a Biostar Viotech 3200-ban található VIA proci miként viszonyul az Atomhoz, Brazoshoz? (kizárólag CPU)
- a Chrome 9 HD IGP desktopban mihez mérhető (régebbi példa)? Esetleg erősebb az Intel HD2000-nél?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mushkin 4x2GB DDR2 -- 2G 4G 8G - RETRO PC
- G.SKILL 16GB DDR4 3200MHz Kit(2x8GB) Aegis
- ASUS P5B + Intel Core 2 DUO 6300 1.86GHz + (2x2) 4GB DDR2 Félkonfig / Félgép
- legolcsóbb !!! aki kapja marja ! corsair 8gb 3200mhz ddr4 ram csere érdekel ssd-re
- Asus P5W64 WS Professional LGA 775 alapalp, + Quad Core Q8300 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest