Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
jacint78
addikt
-
Lacc
aktív tag
válasz
tboy93 #55511 üzenetére
Igen, erre gondoltam, hogy Bios frissítéssel jó lesz-e. Ahogy én keresgéltem neten, erről még nincs infó, anno a KabyLake-nél már tudott dolog volt, hogy bizonyos alaplapok támogatni fogják Bios frissítéssel. Arra gondoltam, hátha valaki már talált erről információt rajtam kívül
.
Köszi a választ, akkor még várok.
-
dragonfx
veterán
válasz
tboy93 #55413 üzenetére
Ertem.de a b250hez a ddr3 ramom maradhat?menni fog?azt latom ddr3 L ramok kellenek nekem sima ddr3 van. Hyoer x fury.ez mukodni fog egy ilywn chipsetes lapban?
Nem akarnam cserelni full uj.
Szoval a 4560 a sanszos es melle b250.es lap.de azok 25 alatt nijcsenek....sok most.nincs gepem valami kell.alig jatszok. -
dugo_
veterán
válasz
tboy93 #55413 üzenetére
Mondjuk ez nem AMD, ahol számítana, hogy csak egy H110-es lap van egy i5 alatt VRM bordák nélkül.
dragonfx:
Itt vannak a chipsetek közötti különbségek: https://en.wikipedia.org/wiki/LGA_1151
Egyszerűbb lenne a Milyen alaplapot vegyek topikban kérdezni az összefoglaló kitöltése után, mert itt sokat nem tudtunk meg az igényeidről és a ráfordítható keretről.
Az 1151-es procik nem támogatják a DDR3-as RAM-okat, szóval ha a meglévő moduljaid nem tudják az 1,35V-os feszültséget (DDR3L), akkor nem tudod elkerülni a váltást.
-
-
válasz
tboy93 #55245 üzenetére
Üdv!
a 2*4GB 1600-as ram sokmindenre elég, nem tudom az új helyén mi a felhasználás, én látatlanból azt mondom, hogy az 1333-as ramokat ki-félretesz, elraktároz, az 1600-okat meg egyedül bele.
Általában még a freki differencia nem is olyan gáz, max a legkisebben fog menni mindenki, viszont tudomásom szerint ha különböző méretű modulok kerülnek egy alaplapba, nem feltétlen fognak működni helyesen, és/vagy el se indul velük a gép.
Ha nagyon kell a sok ram, akkor ki kell próbálni, javaslom úgy hogy egy csatornára kerüljenek az egyforma frekis modulok.
-
Laccoss
addikt
válasz
tboy93 #55071 üzenetére
Szia!
"AURA RGB Strip Headers support standard 5050RGB LED strips with a maximum power rating of 12V/2A, it's best to keep the length within two meters for best brightness. If you're shopping for them online, just search for 5050 RGB LED or 5050 LED strip and there will be more than enough options to choose from."
Sancy64: Tuning van? Ha VGA-t kiveszed sincs jel az alaplapi kimeneten?
-
-
törölt tag
válasz
tboy93 #27501 üzenetére
A 8350 pl kapásból nincs rajta a támogatási listán...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mushkin 4x2GB DDR2 -- 2G 4G 8G - RETRO PC
- G.SKILL 16GB DDR4 3200MHz Kit(2x8GB) Aegis
- ASUS P5B + Intel Core 2 DUO 6300 1.86GHz + (2x2) 4GB DDR2 Félkonfig / Félgép
- legolcsóbb !!! aki kapja marja ! corsair 8gb 3200mhz ddr4 ram csere érdekel ssd-re
- Asus P5W64 WS Professional LGA 775 alapalp, + Quad Core Q8300 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest