Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
jani04
aktív tag
-
doki333
csendes tag
válasz
JSHammer #29215 üzenetére
Ha garanciás mindenképpen cseréltesd!
A cicergés lehet a tekercsek közti "lakk" réteg kikopása miatt is.Tápban és lapon is találkoztam már vele.Drágább alkatrészeknél érdemes megcsinálni de garanciális és olcsó cuccoknál nem!
Krisz79: Ramok Mhz-e?Ugyanabban a sorrendben kerültek vissza mint voltak?DC aktiválódik?Biosban nincsen semmi megváltozva,nem resetelted? -
válasz
JSHammer #27400 üzenetére
Üdv!
Én ilyen esetekben szoktam ragasztani egy kis hűtőbordát a kérdéses alkatrészre. Persze ha elfér...
Régi lapok chipset hűtőiből remek bordákat lehet készíteni. Vasfűrésszel tudod szeletelni.De ne ugorj neki egyből, ez csak az én ötletem, majd a többiek is mondanak valamit.
MOD: Most látom, hogy már kaptál választ.
-
-
szasanyi
félisten
válasz
JSHammer #27403 üzenetére
Jaaa... tehát ez a lap nem az a lap, az az apró ám de annál lényegesebb momentum miszerint se kép, se hang nem annyira fontos, hogy első körben közöld.
Én ezt így nem tudom megmondani, de a lap olyan régi ami alapján simán megpusztulhatott. De az, hogy biztos legyen, a CPU-t másik de biztosan működő lapban meg kéne nézni, nem az hibásodott-e meg. Persze a valószínűbb a laphiba, viszont ha az bebizonyosoda akkor lehetne IC cserével próbálkozni, mert akkor ugye tuti csak jobb lehet a helyzet, rosszabb nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mushkin 4x2GB DDR2 -- 2G 4G 8G - RETRO PC
- G.SKILL 16GB DDR4 3200MHz Kit(2x8GB) Aegis
- ASUS P5B + Intel Core 2 DUO 6300 1.86GHz + (2x2) 4GB DDR2 Félkonfig / Félgép
- legolcsóbb !!! aki kapja marja ! corsair 8gb 3200mhz ddr4 ram csere érdekel ssd-re
- Asus P5W64 WS Professional LGA 775 alapalp, + Quad Core Q8300 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest