Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lala666
őstag
Fél évente átmosom a jurából maradt tejtisztítóval mintha forró tejet csinálnék, de az sem mos ki semmi komolyat. Olyankor elöblítem a szétkapott kifolyó egységet és ennyi. Azt is fél pillanat szét és össze rakni. Közben meg csak a gőzt használom tisztításhoz semmi baja.
-
lala666
őstag
válasz
jjeahh #11802 üzenetére
Szerencsére jó crema itt, finom ízzel is párosul.
Amúgy kedvenc kávémat használom, Lavazza Espresso Crema E Gusto Forte ízre nekünk nagyon bejön egy ideje. Akárhogy állítom mindig kellemes csak kicsit másképp.
Amúgy köszi, de 21.éve használok automatákat tudom mi a dörgés. -
-
lala666
őstag
válasz
haligali72 #11461 üzenetére
Nem cserélném én sem, Gran baristo egy nagyon jól sikerült darab és jó kávét főz. Majd ha tönkre megy akkor max.
-
lala666
őstag
válasz
jjeahh #11187 üzenetére
A dob-pörkölés a leggyakrabban használt pörkölési módszer, különösen a nagyüzemi pörkölőkben. A kávébabokat egy forgó dobban pörkölik, melyet közvetlen vagy közvetett hővel melegítenek. A lassabb pörkölési idő lehetővé teszi a babok ízének mélyebb kifejlesztését.
A tisztánlátás miatt. Ez a drum pörkölés. -
lala666
őstag
válasz
vodrosjozsi #10631 üzenetére
Annyit olvastam eme márkáról már, eszembe nem jututt utána venni. Leragadtam Jura, Saeco vonalnál.
Amit írtál az sem jó, szerintem. -
lala666
őstag
válasz
vodrosjozsi #10628 üzenetére
Nem volt egy jó választás...1,5 hónap kb.?
-
lala666
őstag
válasz
vodrosjozsi #10029 üzenetére
-
lala666
őstag
válasz
Dr. Szilikát #8023 üzenetére
Nálam 6.év alatt nem lett vízkő a Picobaristoba, úgy hogy 2 évente volt vízkőtelenítő program használva.
Ez már nem rossz teszt... -
lala666
őstag
válasz
Real_Necro #6707 üzenetére
Nekem az egyik kedvencem a zöld.
Új hozzászólás Aktív témák
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- Új F Speed ZTECH Z-02 elektromos robogó 2 év jótállással
- Kona Hei Hei 26"-os szuperkönnyű versenykategóriás összteleszkópos mountain bike eladó
- ÚJ AXIS M1114 hálózati kamera Kompakt és adaptív HDTV Onvif Ip kamera
- Eladó Wunderkid Luk babakocsi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest