Hirdetés
-
GAMEPOD
Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#85578752 #2064 üzenetére
Köszi a plusz infókat, akkor ezek alapján a Philips Lattego 5330/10-ra esett a választás, meg is rendelem az imént, holnap remélem az ebéd utáni már ezzel fog készülni
Kávék kapcsán teljesen világtalan vagyok, 10+ éve kapszulázok ugye (csak Nespresso), előtte meg annyira soha nem érdekelt, otthon nem nagyon kávéztam, amúgy meg ittam amit elém tettek. Nespresso vonalon gyakorlatilag pár év után erre a három ízre redukálódott le a beszerzés, ebben a sorrendben: Arpeggio, Cosi, Ristretto. Ha valaki esetleg ugyanígy váltott, vagy képben van ezekkel az ízekkel/intenzitásokkal, és tudna ajánlani valamit, hogy merre induljak, mit lenne érdemes megkóstolnom, azt nagyon megköszönném
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Nitro Concepts E250 (Gamer szék)
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 04.24
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest