-
GAMEPOD.hu
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
xm1000
csendes újonc
90bt kontra Prs .
A 90bt igazi meleg hangú ,lágy karakter ,olyan analógos ezért is zeneibb.Aki analóg hifin nőtt fel(vagy pont az van most is ) ,az igazán tudja értékelni ezt a fejet .Ad egy pluszt a zenébe .Talán nyálasnak tűnik ,de lelke van a zenének és tele van élettel .A prs egy nagyon jó fej ,komoly rendszert lehet mögé építeni és nagyon jó hangot is ki lehet belőle hozni,Viszont prs-ből pont ez a plusz hiányzik ,és ezért nekem picit műhangnak érződik.Amit leírtam független a hallgatott zenétől.
Most lehet megköveztek a"műhangért" ,de csak a véleményem és a tapasztalatomat írtam le.
-
xm1000
csendes újonc
A magasaknál a 6db/oct vágást és nem tartom jó ötletnek .2útnál nagyátlagba 2,5-4khz közt vágjuk ,ha 4 khz-en vágjuk 6db/oct val ,az még szerintem simán lemegy 2khz-ig még vagy alá ,ami már nem egészséges .3,2khz.nél még jobban lekényszerítjük ..Én 12db alatt nem vágnék magasat,de ez csak egy vélemény.
-
xm1000
csendes újonc
A jó időkorr beállítás alapja szerintem ,hogy tudd mit kell hallani .Ebbe segítség egy jó fejhallgató .Érdemes versenyekre is kinézni hallgatózni (vannak nagyon profi módon beállított autók),tapasztalatot gyűjteni ,beszélgetni a többiekkel.A hangszórók kicentizése egy támpontnak jó,de mint írták az jó sose lesz.Lehet még megpróbálni azt ,hogy a rádiót eltekerni ahol nincs adás (hangyák háborúja ) és csak a mélyközepet állítani elsőnek ,jól lehet majd hallani a lépéseket ,utána a magas .Ezzel se lesz elsőre tökéletes ,de kiindulásnak szerintem ez se rossz.
-
xm1000
csendes újonc
válasz mandras81 #55000 üzenetére
Próbálj egy egységesebb meredekséget állítani ,ahogy már lentebb is megírták.12db minden és a közepet fordítod,vagy 18db és minden egyenesbe.80-200ghz -es kiemelés az az ajtód lesz eq-val orvosolható,és ezt helyre rakod szerintem a subot is könnyebben tudod a rendszerbe illeszteni.Kérdezted a fázishelyes beállításokat ,erre igazából nincs válasz autó,és rendszer függő.
-
xm1000
csendes újonc
-
xm1000
csendes újonc
válasz jaddz90 #54905 üzenetére
Szia!
Hanno protecto pf830 szigetelővel kb 15eft a két ajtó .Magad is megcsinálhatod ,de min. 1napot rá kell szánni.A hertz dsk szett nem rossz ,a magasai néha túl sok(ez egyéni vélemény) , de forgatással orvosolható. Amúgy Gladen szettekkel se lőnél mellé. .Írtad,hogy a későbbiekbe sub+láda kombó,ehelyett inkább egy 2csatis erőt vegyél a szettnek ,csodát tesz vele.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Linux kezdőknek
- Befellegzett a Transformers: Reactivate című játéknak
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Politika
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Motoros topic
- Nintendo Switch
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest