-
GAMEPOD.hu
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sty01
tag
válasz troll81 #71137 üzenetére
Opelban volt és egy Alfába került. Az előzö erősitömmel nem volt ilyen gondom,söt több erösitöm (Phoenix gold XS4600,Audio System Gladen FD 130,Phase evolution RS 4, is volt a kábelek nem változtak,. A fejegységen 3 pár RCA kimenetel van a frontra és a subra vannak kötve
-
Sty01
tag
Srácok,olyan problémám volna,most cseréltem le az autó erősitömet. 2 csatornás Alpine volt most egy Mosconi Gladen One 120.4 DSP lett a kábelek a régiek, a táp az autó egyik oldalán az RCA ( R-line duplán árnyékolt) a másik oldalt megy hátra az erősitönél nem keresztezik egymást söt mivel a táp az erősitö egyik oldalán az RCA a másik oldalánál van még közel sincsenek egymáshoz. Sajna a csere után generátor zaj hallatszik,mi lehet az oka?
-
Sty01
tag
-
Sty01
tag
Hello,segitséget szeretnék kérni 16 max 18cm -er átméröjü mélyközepet keresek,árban szeretnék 20 ezer alatt maradni. Csak a fejegységröl
(Pioneer AVIC-X930BT ) szeretném meghajtani igy kisebb teljesitményüre de nagyobb érzékenyégüre gondoltam. Tudnátok ajánlani olyan hangszórót ami a méretéhez képest egész nagy mélyet ad. A csomagtartó 2 oldaldalán a doblemez mellett van 2 zárható tároló rekesz ezt szeretném szigetelni és oda kerülne beépitésre. Az elsö szettem amit szintén a fejegység hajt egy Morel TEMPO 6 .Thx -
Sty01
tag
Valaki tud segiteni, kinéztem egy Pajo fejegységet Avh X2600Bt. Nem tudjátok ebben alapból benne van a navi vagy kell hozzá valami kiegészitö kütyü?
-
Sty01
tag
Hello,valaki tudna segiteni?. A régebbi 2 dines navigációs Pioneer fejegységek milyen navigációs programot használnak? Telepithetö rá esetleg IGO? Avic-x920bt,AVIC-X930BT,AVIC-X7115BT és társaira gondolok.Thx
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elindult az Awesome Games Done Quick 2025
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- 3D nyomtatás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- Steam topic
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Synology NAS
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest