-
GAMEPOD.hu
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tripperes
csendes tag
lassan megjön végre az új mélyközepem...
-
Tripperes
csendes tag
válasz szakall77 #39735 üzenetére
kémény szigetelésre túlárazott.....de akkor nézd csak mire találtk ki.....persze a beszerelő profitja ezzel nagyobb többet tud eladni mert olcsobb....
http://www.neosil.hu/katalogus/ipar-es-kereskedelem/epitoipar/asztalosipar/lakatos-es-femszerkezet/soudaband-30cm-x-10m
-
Tripperes
csendes tag
válasz szakall77 #39740 üzenetére
szia!na első körben,soudabandoztam már én is,szerintem lófaszt se ér nem erre való,stp,dynamat nagyon nagyon jó anyag......had ne ecseteljem neked hogy miért,aki a souda meg stp dynamat tapintási különbséget nem érez ott nagy baj van....nem egy két aktív rendszert csináltam hallottam focal rüheli az aktív vágást?hát nem nagyon nem rüheli......nem fejtem ki hogy miért........
[ Szerkesztve ]
-
Tripperes
csendes tag
https://www.youtube.com/watch?v=HyuMUfTjA3g
-
Tripperes
csendes tag
válasz opeter70 #39712 üzenetére
nagyon egyszerű a dolog akinek van egy csöpp agya az nem kapkod megveszi a szettet,ha nincs semmi a kocsiba,össze csporolja aszigetelésre a lét és utánna megdöbben hogy mi a lényege.viszont te irtad hogy inkább jobb szett....70eft ból si lehet jót csinálni..........helyesen tudatosan kell csinálni és hogy miert mire van szükség aki meg vnni akar szar cuccokat megérdemli idővel rájön hogy nem kapkodni kellett volna....
-
Tripperes
csendes tag
válasz opeter70 #39703 üzenetére
maradjunk annyiba hogy autohifi boltban dolgoztam és sokmindent láttam hallottam......ennyi erővel venni kell egy fenner első szettet hisz ott is esetleg papir membrán ,mágnes tekercs van........de igazad van ott van a tescos motorolaj jó az is hisz olaj,nem kell valvoline se,hisz olajoz a teszkos is.....
-
Tripperes
csendes tag
-
Tripperes
csendes tag
válasz kalozhun100 #39696 üzenetére
http://www.hififutar.hu/index.php?P=1&TXT=stp
a minőséget meg kell fizetni
[ Szerkesztve ]
-
Tripperes
csendes tag
válasz HUNNIA1920 #39693 üzenetére
a dynamat az egyik legjobb,de ami kicsit talán olcsobb és van olyan jó az az stp....elnézést a fogalmazásomért,de sokan a hu a soudaband az jó!igen jó de mi a szarra?ara amire kitalálták és az a kémény szigetelés a soudaband max taknyolásra jó a szigetelés ugyan olyan alkotó elem mint a kábel,fej stb......es igen énis kiprobáltam soudat loszar,azota csak stp használok!
-
Tripperes
csendes tag
válasz B-enji #39673 üzenetére
nem mk2 volt,zseniális volt,2013 hangminőség versenyen (az összesen reszt vettem) csak egyszer voltam második vele,mert a többin első voltam ,a magasa nem jön be en scan speakot használtam helyette,aktívba volt kötve nagyon jó feszes alja van,aztán jött a hertz ml1600 itt jobb lett a közép tartomány illetve több részlet lett.....mivel hajtod a gti-t?milyen fejed van?
-
Tripperes
csendes tag
-
Tripperes
csendes tag
Sziasztok!Hátha valakit érdekel,eladó Hertz ML1600.2 mély közép sugárzom mely abszolút hibátlan állapotban van és javítás mentes,dobozában 1,5 éves,hangminőség versenyen használt.
Átmérő: 165mm
Terhelhetőség: 250W max (125 W RMS)
Impedancia: 4 Ohm
Frekvencia átvitel: 40-7.000 Hz
Érzékenység: 93 dBÁra:40.000.-Ft
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest