Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
weres78
senior tag
válasz Pardise #35438 üzenetére
Ne ess neki, mert ahogy mondod, normális, tehát szükségtelen. Egyszerűen mondd mit szeretnél. Te a kereskedővel vagy kapcsolatban, semmi közöd ahhoz ki b@szott el mit, ez az ő problémájuk, oldják meg.
Ha étteremben kihoz egy kedves pincér egy levest amiben úszik egy légy...
Van aki megeszi...
Van aki kiszedi a legyet, és megeszi a maradékot...
Van aki odahívja a pincért és kulturáltan megmutatja, elmondja mi a probléma...
Van aki a séfet hivatja...
Van aki a tulajdonost...
Vérmérséklet függő ki mit tesz.Ha nekem a kedves pincér úgy hozza oda a levest, akkor kérek mást és aznap ingyen eszünk.
Aztán hogy ezt kinek a béréből hogyan rendezik, az nem érdekel...[ Szerkesztve ]
-
Formaster
addikt
Ha horpadás van, akkor lecsiszolják fémig, majd ponthegesztővel kihúzzák, esetleg megkapalálják és kikittelik. Előbbinél lejön a galván réteg a lemezről, már ha Fordéknál egyáltalán van. Senki nem mondta h ess neki bárkinek, te dolgod, hogy smint kezeled a dolgot. Tök diplomatikusan is lehet közölni, hogy te egy makulátlan autót kértél. Az összerakás meg alap legó, a gyárban is alulképzett betanitott munkások csinálják, akik fejenként 3 csavart ismernek, azt hajtják be napi 12 órában, nem agysebészek.
Amúgy senki nem mondja h ezt vagy azt tedd, én leírtam, hogy részemről nem venném át, sőt részemről szalon autót sem vennék. Mindenki a saját döntése után menjen. A véleményeket kérted, de magad dönts, viszont ha nem kérsz valami kompenzációt magadra vess.
-
senior tag
Egyébként az autó már forgalomba van helyezve. Rendszám meg van biztosítás él. ezeket előre megcsináltuk hogy ha megjön a kocsi akkor ezekkel ne legyen gond. Szóval szerintem nekem nincs olyan opció hogy nem veszem át az autót és rendelek újat. Ha újat rendelnek sem lenne rá garancia hogy 100% ig sérülés mentes lenne.
[ Szerkesztve ]
Your car, your life ;)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest