Hirdetés
-
GAMEPOD
Új hozzászólás Aktív témák
-
SZATA
senior tag
Kicsit az autóápoláshoz, szépítgetéshez is tartozik, gondoltam kikérem a véleményetek:
Az autóm (Clio II) hővédő fóliáztatására gondoltam – klíma hiányában.
Tudtok, valami olyan helyet, ahol minőségien csinálnak ilyet elfogadható áron?
Dilemmáim: Az első ajtókra lehet / érdemes-e rakatni valami világosabbat, és hogy a fólia színét is jól kellene kiválasztani, mert az autó üvegei alapból kicsit zöldesen színezettek. Láttam olyan Renaultot szintén zöld üveggel, amin a hátsó részen lévő szürke fólia elütött az első ajtók zöld üvegeitől. Olyat is hallottam, ha egy autó hátsó üvegét lefóliázzák belülről, akkor azt csak az ablakfűtés sérülésével lehet leszedni. Ez is kicsit riaszt. Nem tudom az ablak le fel húzást mennyire befolyásolja a fólia, vagy mennyire bontják meg az autót ilyen fóliázáskor. Igényel-e valami különleges kezelést, törődést a fóliázott autó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivo Professzionális teljes késkészlet, hozzá tartozó bambusz késtartóval.
- LiitoKala Lii-PD2 Kétállásos LCD Akkumulátor Töltő NI-Mh Li-ion 18650 10440-26650-21700
- ÚJ Liitokala LII-PD4 Négyállásos LCD Akkumulátor Töltő NI-Mh Li-ion
- Garmin Zümo 345 motoros gps
- Alig használt Kross Evado 7.0 (2020) kerékpár eladó
- Újszeru HP 250 G10 - 15.6"FHD - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1év garancia - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest