Új hozzászólás Aktív témák
-
sohajda90
tag
Egyelőre az első benyomások nagyon pozitívak.
Minőség érzetre nagyon ott van a cucc, én nézegettem az aktuális tablet felhozatalt, de nekem mind a Samsung Galaxy Tab S8, mind az Apple iPad Air (5th Generation) nagyon nem adta kézbevéve, valamiért ez a flat edge design mobiloknak jobban áll, táblagépeknél a méretes magasság és szélesség mellé ez a boxy design a pár miliméteres vékonysággal olyan "olcsó, törhető" hatást keltett bennem kézbevéve, de itt a OnePlus-nál ez abszolút nem volt meg, valahogy masszívabbank érzem, ez előtt még OG 1st Generation iPad Air-em volt (amit 2021-ben nyugdíjaztam, 8 évig teljesen jól kiszolgált light use-re, és még a 8. évben is 2 vonatút között 3 hetet simán kihúzott az aksija standbye-ban), nekem teljesen visszahozta azt a minőségi, kellemes fogni érzést, amit az említett régi iPad Air hozott.
A Halo Green szín is nagyon jól néz ki élőben, tudom, hogy ez ízlés kérdése, de nekem a hátlapi design nagyon bejön.Mondjuk sokat nem fogom bámulni, mert járt hozzá ingyen a folio case és az is teljesen rendben van, keményebb és kevésbé "versatile" mint az Apple Folio Case, de nagyon biztosan áll benne a tablet, szobák közötti kézben hordozás közben álló "laptop módban" sem volt olyan érzésem, hogy kiesne a tokból...
Kijelző nagyon szép, élén az alap szín kalibráció és tényleg nagyon vivid, múlt heti Tenerifei nyaralási képeim sokkal jobban néznek ki rajta, mint az iPhone 14 Pro kijelzőjén, amin ksézültek.
Proci eddig veszett gyors, semmi baja nem volt 10 GB fényképet szinkronizálni Google Drive-ból, App Store-ból húzni az OS security updatet és mellette HBO Max-ot stremelni. Akkumulárot bekapcsoláskor 49%-ot mutatott, 1 óra volt amíg belaktam (OS update, appok letöltögetése és beloggolása AppStore-ból) plusz 1 óra light use (YouTube és HBO Max Streaming, közben böngészés split view módban) után 39%-on tettem töltőre, szerintem az korrekt.
Egyedül ami kicsit szomorú, de számítottam rá, hogy az európai csomagban nincs benne a charging brick, csak a kábel. Ez azért szomorú, mert USA-ban $479-ért jár, EU-ban 499 EUR-ért nem jár...mondjuk kezdek már hozzászokni, mint mondtam nézegetem hozzá erősen az OP11-et, és az is Tenerifén a spanyol OP Storeban 850 EUR-ról indul, itthon már 909 EUR-ról, nem tudom, hogy esetleg tax különbséget hivatott-e ez az ártöbblet lefedni, de elég elszomorító...
[ Szerkesztve ]
-
sohajda90
tag
Azért ha jól látom ezen periszkópos kamera van, ami azért elég nagy lépés lenne. Pont most szemezgetek az OP11-el, mert nekem a hátlapi design meg a specifikációk (top chip, top LTPO3 kijelző, top memória, stb...) eleg szimpi, viszont a kameránál az 50 MP-es fő szenzor mellett ergó semmi értelme nincs egy 2x rosszabb minőségű zoom lencsének. Ha benne lenne az OP 10 Pro szuper széles (150 fok) ultrawide-ja meg egy periszkópos legalább 5x veszteségmentes zoom akkor instant buy lenne...
(Ma hozta a futár a OnePlus Pad-et, ha az bejön, akkor sanszos, hogy újítok mellé egy OP telót meg egy OP Buds Pro 2-t...)
-
PowerBuldog
veterán
Ja mert eddig nem az volt? Minden évben átcímkézték valamelyik Oppo-t aztán úgy csináltak mintha valami marha nagy fejlesztés ment volna a háttérben.
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Mikrotik routerek
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- ASUS routerek
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- Hibátlan Iphone 13 128 GB Éjfekete Kártyafüggetlen Okostelefon 100%-os akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest