Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kérdéseket teszel fel, nyisd meg az összefoglalót és bátran szaladj végig az alábbi linkgyűjteményen. Ha nincs válasz, nyugodtan kérdezz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
válasz
kuyarashi #6287 üzenetére
Ugy latszik, megint vissza kell kanyarodnom a kis Lacertahoz... igen, nagyon tetszik ez a kis cso, teljesen jo lenne. Ha talalnek hasznaltan ilyet. Sajna felenk nem tul elterjedt. Megrez-t lehetne kifogni, sajnos legutobb lemaradtam rola, ahogy irtam is nemreg.
Nagyon jo az az ertekeles, olvastam regebben, es pont ennek a hatasara vasaroltam egy AZ-3-mat. Jo stabil allvany, de nekem osszecsukva is tul hosszu. Majd ki kell talalnom valamit...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tesla topik
- Több Copilot+ szolgáltatást kaptak AMD és az Intel AI platformjai
- Tőzsde és gazdaság
- Formula-1
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Nintendo Switch 2
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- LEGO klub
- Megmenti a kevés VRAM-mal rendelkező VGA-kat a Sampler Feedback?
- További aktív témák...
- Canon EOS M50 (Traveller kit) EF-M 15-45 kitobjektívvel + 22mm f2 STM optikával EF adapterrel
- Tamron 18-200mm f/3.5-6.3 Di II VC objektív Canon gépekhez
- Nikon AF-S NIKKOR 300mm f/4E PF ED VR objektív eladó
- Nikon AF Nikkor 70-300mm, 1:4-5.6 G objektív
- Leica SL2 ( 4db Leica Akkumulátor ) + Sigma 24-70mm f/2.8 + kiegészítők
- AKCIÓ! GIGABYTE X570 AORUS XTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! ASUS TUF FX506HE Gamer notebook - i5 11400H 16GB RAM 1,5TB SSD RTX 3050Ti 4GB GDDR6 WIN10
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Max Black Titanium Használt, karcmentes Gyári garanciával
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 49 mm Használt, karcmentes állapotban, 100% akku!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest