Új hozzászólás Aktív témák
-
izisz
senior tag
válasz thomgrande #32319 üzenetére
Köszönöm ezt is, még nem tudom melyikre nevezek be
És egy utolsó kérdés: van-e köztetek olyan hobbi játékos, akinek van asztali körfűrésze és a 11.kerület szűk környezetében van a főhadiszállása? Alkalmanként néhány vágásra befizetnék. A hangsúly a hobbistán van, a szakik idejét nem rabolnám -
izisz
senior tag
válasz thyeby #32256 üzenetére
Köszi a választ.
Az abroboroval szemeztem már itteni keresgélés alapján és jókat írtatok róla.
Véső: nos igen, komoly az árkülönbség de az első "bohóckodásaimhoz" itthon meg fog felelni az olcsó készlet is.
Még egy: mint ahogy az unimaxot linkelted. Vannak még webshopok, amit érdemes felkeresni (mert jó áraik vannak és/vagy nagy választék) és olyanok, ami mindenképp kerülendő? Gépeket természetesen típus alapján könnyebb keresni, hogy kinél van jó áron. De ilyen mint a véső pl. ezt macerásabb találni, főleg nem ismerve, hogy mit érdemes figyelni. Szóval bevált webshop címetek van még? -
izisz
senior tag
Sziasztok, még csak pár napja olvasgatom az itteni hozzászólásokat, nagyon tetszik a társaság stílusa.
Én nem vagyok asztalos, műhelyem sincs. Sőt lévén nem kertesházban lakom mind hely mind zaj szempontjából korlátozottak a lehetőségeim.
Amit most keresek az tanács pár számomra alapdolog beszerzése kapcsán.
Pár vésőt és forstner bitet szeretnék venni. Alapból csak rétegelt lemezzel "játszom", nincs ipari oszlopos fúró.
Tudnátok ajánlani márkát,típust ami ennyire kezdő játékosnak otthoni apró projectek kivitelezésére már pont alkalmas? Előre is köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest