Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lucif-R
senior tag
Prémvadász: Nem találtam rá sehol egy képet videót ahol igazán látom milyen lesz. Azt néztem igen van fekete... de nem eléggé fekete, ha meg túltolom a rétegeket, hogy eléggé fekete legyen akkor meg bukom az mintázatot... legalábbis szerintem.
macilaci78: Igen ezt nézem, gondoltam is hogy rendelek egy tesztet... de azt is csak 2k-ért csomag szállítják szóval az már 1/3-ára
szóval annyira nem éri meg, de amiket láttam képeket azok eléggé ígéretesek.
kukta5508: Ezzel a metódussal az a bajom, hogy eléggé halványka láttam és mellesleg eléggé "csíkos" nak a pórusok mentén amit így csináltak. Meg ahogy nézem ez inkább nagyon sötét barna mint inkább fekete.
T J: " vagy vissza kell törölni." - Simán valami ronggyal letörlöm a pác-ot mittomén azonnal felkenés után? Nem lesz úgy túl "világos" vagy akkor kell neki még 1 réteg?Néztem hogy indian inkel is dolgoztak csak ahogy látom iszonyat vigyázni kell minden cseppjére mert amire ahova megy az fekete lesz
Új hozzászólás Aktív témák
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- World of Tanks - MMO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gitáros topic
- Hamarosan debütál az MSI elegáns, Project Zero szériás alaplapja
- Androidos tablet topic
- Máris befutott a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- További aktív témák...
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Kugoo Kirin G1
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Tefal Ultragliss Plus FV6832 Gőzölős Vasaló
- !!!KERESEK!!! Lada 2107 típusú gépjárművet!
- Focus Raven Rookie fekete gyerekbicikli 20" MTB
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips HD9285/90 XXL Forrólevegős Wi-fi sütő 7,2L, 2000W ,1.5 év garancia
- 35 millió Ft-ig (KP) keresek Budapesten/Pest megyében kis lakást/házrészt/házat - magánszemélyként
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest