Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Giovanny
őstag
Üdv, lenne egy kérdésem DUNE Base 3.0 ért 45.000 az jó árnak számít,vagy sok érte?
Zero Defect.No Compromise !
-
Giovanny
őstag
válasz Mercutio_ #31970 üzenetére
Feladom a keresést...mivel soha nem volt médialejátszóm/htpc-m így hiába keresek,csak nem tudom hogy mit..Amire szükségem lenne: 1080p hibátlan lejátszása,ehhez az erősítőhöz csatlakoztatása (nincs rajta optikai sem hdmi ) FLAC minőségű lejátszására is szeretnék használni,ha minden igaz Dali Zensor7 hangfalakon.Szóval minden megoldás szívesen meghallgatom.Amit az árát illeti, 50-60k jó lenne ha megállna
-
Giovanny
őstag
Üdv,hozzáértők,ERRŐL mi a véleményetek?
-
Giovanny
őstag
Nekem is kellene némi segítség, erősen gondolkodok egy HTPC építésen,DE amit szeretnék az már egy "kicsit" drága lenne...Tehát jó lenne ha találnám egy olyan médialejátszót amiben van kijelző.Eddig EZ akartam,de kiderült hogy nincs kijelzője,most néztem meg a Dune lejátszót amiben van kijelző,és szeretnék kérdezni hogy az utóbbi lejátszó megéri-e a többlet kiadást,illetve van-e esetleg más lehetőség? Volt már Popcorn C200 de valahogy nem jött be....
-
Giovanny
őstag
Na,ha építek htpc-t ,akkor EZ nagyon megtetszett
-
Giovanny
őstag
most már értem,ezzel nem lesz gond,csak most nézem az árakat,ami tetszik 30-40k csak a maga kijelzős ház...
-
Giovanny
őstag
Érdemes HTPC venni "médialejátszó" helyett?
-
Giovanny
őstag
Sziasztok ERRŐL mi a véleményetek?
-
Giovanny
őstag
És Mede8er MED800X3D van kijelzője? Mert a képek alapján nem tudok eldönteni...
-
Giovanny
őstag
Mede8er MED800X3D/WP ~60k ennyiért esetleg van jobb választás?
-
Giovanny
őstag
Sok gondolkodás után a Mede8er MED800X3D esett a választásom,itt is javasolták,nem tudom hogy ebben az árkategóriában lehet jobb vétel is?
-
Giovanny
őstag
Köszönöm mindenkinek a segítséget ! Akkor keresgélek tovább
-
Giovanny
őstag
Üdv.hátha tud segíteni nekem ebbe. Köszönöm.
-
Giovanny
őstag
Sziasztok,Eminent hdMedia RT3 HD Limited Edition Media Player (EM7285) ajánlott vétel,vagy nem?
-
Giovanny
őstag
Sziasztok,milyen lejátszót ajánljátok ~50k ? Jöhet használtban is ,ha megéri.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest