- Laika: Aged Through Blood - A hónap végén Switch-re is befut
- Assassin's Creed Shadows - Újabb játékmenet részleteket kaptunk
- Ace Combat 7: Skies Unknown - Hatodik évforduló, 6 millió eladott példány
- Final Fantasy VII: Rebirth - Újabb videón a PC-s kiadás
- Hosszabb előzetesen a Bleach: Rebirth of Souls
-
GAMEPOD.hu
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
nekem volt egy O!Play Air-em pár napig, minden jó volt vele, amíg rá nem dudgtam egy USB HDD-t, azt valami botrányosan kezelte. lehet, hogy nem volt üzemszerű, de nem szórakoztam vele, visszavásároltattam (interneten rendeltem), és lett helyette egy Xtreamer Sidewinder 2. azzal elégedett vagyok.
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
-
Alex91
félisten
XTREAMER SideWinder 2
Streaming Media Player
WD TV Live, mondjuk ezt meg itthon nem lattuk arulni...Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
Új hozzászólás Aktív témák
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
- Eladó/csere LG XBOOM360 PR4 hibátlan állapotban!Szállításban tudok segíteni
- Új Magneplanar 1.7i High-End hangsugárzó-pár. Gyári csomagolással! Végállomás is lehet!
- APPLE AirPods (3.Generáció) vezeték nélküli MagSafe töltőtokkal
- Eladó egy Samsung UE40ES5500W 101 centis tévé
- Szép állapotú quadral chromium style 8 hangfal eladó