Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Multibit
nagyúr
ZÁEL fórumtárs kapott javaslatot mkv BD-n történő lejátszására és ő kérdezte azt is, hogy BD-playeren le tud-e játszani bármilyen letöltött anyagot. Tehát engem nem érint. Ilyen esetekben csak a technika iránti érdeklődés hajt, de blakey-től megtudtuk, hogy a védelem miatt (is) halott ötlet BD-játszót mediaplayernek használni.
-
Potenza
csendes tag
Igények? Jó magyar embereknek még lehet olyan? Hálózatban fusson a Pc-vel -legyen rajta optikai kimenet /az erősítőm még nem HDMI-s így hangot csak optikán tudok bevinni az a következő csere lesz majd/ Egyenlőre Pc merevlemezről olvassa be a filmeket amiket leszedek mert a jelenlegi dvd-m már rengeteg filmet nem olvas be amit kiírok és ez nagyon aggaszt csomó mindenről lemaradok.
Lehessen külső merevlemezt csatlakoztatni majd hozzá hozza a HD hangokat ha lehet nem csak Allst hangokat ismerje lehetőleg az összes konténert nagyjából zenei része nem érdekel annyira csak mozizni szeretnék és nem árt ha előre mutat pár dologban ki tudja ha tudok fejlesztek a megjelenítőn is akkor nem kéne ujjat vennem.És amit leírtam még az se lenne baj ha merevlemez és meghajtó is lehetne egyszerre csatlakoztatva rajta. Na végig olvastam én is amit leírtam azt hiszem túl sokat akarok....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
- Vírusirtó topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hangprojektor extrákkal: Samsung HW-Q700A teszt
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen légkondit a lakásba?
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Állásajánlatok