Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
ASUS RT-AC87U
Kétsávos, Wireless-AC2400 gigabites útválasztó
Kereskedelmi forgalomba hozatal kezdete: 2014
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ano
senior tag
Van megoldás erre a problémára?
Mert sajnos továbbra is fennáll ... router reboot után ha minden szolgáltatás elindult a routerben (szinte semmi extrát nem használok) kb 2-5 percig látható a DLNA szerver 5GHz-en ... utána egyszerűen eltűnik és a TV-n nem látszik és a telefonal se igazán tudok rácsatlakozni ...
Próbáltam már, hogy AC helyett csak N legyen engedélyezve, tologattam a vezérlőcsatornákat, de csak annyit értem el, hogy a TV stabilabb jelet fog és a speedtest-je jobb értékeket produkál (kb 50-80/50-80-at hoz átlagban ha csak N-re van beállítva az 5G), így pl youtube-on az 4K/60fps HDR videók röccenés mentesen futnak ...
De a DLNA nem "fogahtó" be ...
Kis érdekesség, hogy van egy laptopom amiben csak N-es az 5GHz-es wifi és az valahogy jobban látja a DLNA-t ... nem tökéletes ott sem, de sokkal nagyobb eséllyel látja... ennek mi lehet az oka?
Ha beszereznék egy másik routert, ahol nincs így szétválasztva az 5Ghz, akkor az esetleg megoldaná a problémámat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óra topik
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Hozz a Nyuszi Tárolót! Seagate IronWolf 4TB (ST4000VN006) INGYEN FOX-al Érdekel?
- Gainward RTX 4070 Ti Super 16GB GDDR6X Phoenix - Új, 2 év garancia - Eladó!
- Gainward RTX 4070 Ti Super 16GB GDDR6X Panther OC - Új, 2 év garancia - Eladó!
- ZOTAC RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X AMP HOLO - Új, 2 év garancia - Eladó!
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro szép állapotú
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- TP-Link TD-W9980B dualband Router / modem szinte új, pormentes, dobozban
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- G.SKILL 32GB DDR4 RAM - Csak 20.600 Ft
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest