Új hozzászólás Aktív témák

  • hobizoli

    nagyúr

    válasz szabax #5732 üzenetére

    Sok modellben csak opcios am a kekfog, ijen arkatgoriaban (<140kHUF), ebbe is meg a nagyker oldalan is ugy irjak, hogy van, csak az Asus oldalan van opcioskent feltuntetve, ugyhogy suru sajnalkozasok kozepette felajanlottak, hogy vagy visszvesszik es akkor vehetek vmi mast, vagy adnak egy USB-s modult. Mivel ez a modell pont akcios aron megy es az akcio nem viheto at mas nem akcios, de egyben mar tutira kekfogas modellre, maradt a 2. variacio. Nekem a nagy HDD kapacitas volt inkabb foszempont ebben az arkategoriaban, ha 250G-s HDD mellett lett tokmind1 AMD vagy Intel CPU-s es meg a kekfog is benne van, akkor azt vettem volna. 160G-sben lett volna par ezerrel tobbert Core Duo-s -szinten Asus-, persze akkor meg nem tudtam, hogy ebben sincs,....aztan lehet abban sem lenne, mert ahhoz is ugyanugy irja a forgalmazo meg a nagyker is a honlapon. Nekem meg +20k-t az nem ert meg, hogy tuti benne legyen a kekfog is, meg a HDD is nagy legyen. Utobbi joval tobbszor hasznalom

    Az elso toltesre meg a XP update-k letoltogetese vege fele toltott fel,1:57perc volt amit akkor irt, nemtom mennyire szamit melegebbnek, hugomnak egy Fu-Si Amilo Pi2510 van (Core Duo asszem 1.6GHz, 2G RAM, 250G, intel 950, X3100), de az is kb ennyire meleg. A hutoventit en alig hallom, nemtom mikor kapcsol ki meg be, ebben lehet megy mindig. Az XP konfig remecceru, azert is, mert van hozza kulon XP es Vista driver DVD is. Be kell tenni az oprendszernek megfelelo lemezt, aztan az felrak minden drivert, utana restrat es voila, ennyi. Altalaban quiet office modban nyomatom, akkor 800MHz-n teker, web-re az is boven eleg, mondtam is az eladonak, ha lenne kisebb orajeluben nekem az is jo lenne, hiszen ugysem fogom 1.9GHz-n jaratni, normalis 3D-hez ez a VGA ugyis gyik. A webcam fain kepet ad jo fenyben, eleg gyorsnak is tunik, jobb kepet ad, mint a desktop gepem ~1eves Logitech egysege, igaz az csak 0.3Mp-s darab. At is fordithato, nem csak felem tud nezni, hanem azt is tudja mutatni, amit en lathatok

    Igazabol en nem sokat hasznalom a kekfogat, csak azert csak jobb lett volna ha benne van, mind1, jo ez igy is, igy legalabb hugomnak oda tudom adni, ha kene neki vmiert.

    Az USB-s optikai eger ami jar hozza fain. A taska hat a celnak megfelel, de aki sokat hurcolja az azert vmit vegyen helyette szerintem (en a Logitech hatitatyojat neztem ki hozza.)

    A 4 USB-bol 3 a bal oldalt van 1 pedig hatul, jobb oldalt csak a DVD van. Jar hozza meg par CD, Nero DVD, vmi NAV2007 stb (hugomehoz ijeneket nem adtak)

    hobizoli

    [ Szerkesztve ]

    több drón kell ;P

Új hozzászólás Aktív témák