Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
galca
csendes tag
válasz doddencs #5899 üzenetére
jó, köszi. Abban még tudnál segíteni, hogy ezeket hol találom ? Az asus honlapján nézem, de ott az A6-on belül is többféle típus van.... Vagy ott már mindegy, hogy melyik, mind kompatibilis vele ? Ugyanis ez egy régi gép, nincs hozzá meg a driver... Ha tudtok linket vagy ilyesmi, vagy netán valakinek össze van gyűjtve, megköszönném....
-
galca
csendes tag
Sziasztok ! Az F3 széria drivereivel is felmegy az A6000-re az xp ? Help...
-
szabax
csendes tag
Igen tudom csak azt mondtad hogy minőségre, anyaghasználatra ugyan az nagyjából csak annyi hogy az F3 masszívabbnak tűnik de ugyan azt tudja, akkor szerintem az F5N jobban megéri mert olcsóbb és kis kompromisszumokkal ugyan az néztem F5N ből az AP222 vagy 220 asat azokban már a Turionos proci van TL56 ami számottevően nem lassabb és ahogy én néztem 20e van közöttük azt meg fel lehet használni más kreatív dologra...
szabi
-
szabax
csendes tag
-
legenda
anyagában kb. azonos a két széria, közel azonos felszereltség mellet árban sincs túl nagy eltérés közöttük, de az f3u valahogy mégis azt a hatást kelti, hogy jobban egyben van... na meg a vga (ami integrált lévén mind a kettőnél adott) is jobb az f3u esetén!
amúgy mind a két széria esetén adottak az xp alá az illesztők.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
szabax
csendes tag
Halihó nézegettem egy gépet ASUS F3U
azt szeretnem kérdezni hogy megéri e meg hogy ezek a gépek minőségben jobbak az F5N-es szériától mert eddig azt akartam venni csak közben kiderült hogy kapok a pénzem mellé még egy keveset valószínüleg és akkor tudnék ilyet venni. Szóval kérhetnék tapasztalatokat véleményeket? Ez Xp kompatibilis ahogy én néztem ugye? Ez fontos lenne nekem! Előreis köszönöm a válaszokat!
Üdv:[ Szerkesztve ]
szabi
-
Sycora
csendes tag
Hali. Biztatásomra tesóm is Asus notit akar venni. X51L Ap025-öst néztem ki neki erről mi a véleményetek?
-
legenda
válasz Crockoo #5884 üzenetére
fogyasztásban is kb. azonos súlycsoport a két noti. a két chipset között sincs egetverő nagy eltérés teljesítményben és sebességben, sőt...
ha ténylegesen csak a felsorolt trió számít, akkor valóban inkább az inteles platform a nyerő, mert az intel proci ugyan csak kicsivel jobb a szóban forgó ellenfélnél, de a videókari esetén már nagyobb a különbség az x3100 javára!Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Crockoo
csendes tag
Nekem a proci-ram-chipset és az ebből fakadó akksiidő számít leginkább.
A 160-as HDD nekem egál a 250-essel, mert azt sem használom ki. Egér annyit nem jelent, a webcamra megint nincs szükségem, társka pedig oks, de azt is lehet venni jó árban.
Tehát engem az alapkonfig érdekel, hogy a GeForce 7000M és IGP-je vs GL960-X3100.
Ja és a proci, bár azok talán azonos súlycsoport.[ Szerkesztve ]
-
BluEyes
őstag
válasz doddencs #5875 üzenetére
Network Stumbler nevű progit rakd fel. Ez megmutatja az összes környékbeli hálót, meg tudod nézni, hogy melyik csatorna van tele, melyik üres esetleg. Vagy üreset keress, vagy olyat, ahol a már rajta lévő AP-k jelszintje elhanyagolhatóan kicsi. Erre a csatornára állítsd fixen a routeredet, ne hagyd, hogy auto módban ő találja ki, hogy melyiket használja. 1-11 csatornák asszem mennek minden wifi eszközön, a 12 és 13 nem biztos, ki kell próbálni. Néha érdemes ellenőrizni, hogy mi újság, nehogy valamelyik szomszéd pont a te csatornádat találja meg. Ha megtörténik, kereshetsz másik csatornát.
Nekem pl. win alatt megy mind, Linuxok alatt viszont a wifi kártyám csak az 1-10 csatornákon műxik, 11-12-13 meg döglött.Azért jó a tengerparton, mert ott csak 3 oldalról vesznek körbe hülyék.
-
legenda
válasz Crockoo #5881 üzenetére
nem lebecsülendő ám az az intel chipset sem, viszont én mégis az elsőt választanám! igaz, jobb egy kicsivel az intel proci és vga is, mint az ellenlábas procija és videókarija, de annyira jelentős különség azért nincs!
van eltérés viszont másban; nagyobb vinyó, webkamera, táska + egér -> ezek az első noti javára! ezek szerintem megérik azt a +10 e ft különbözetet...Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Crockoo
csendes tag
Sziasztok!
Szerintetek melyik a korrektebb választás?
Asus F5N-AP158 (AX2-TK57/GeForce 7000M) 129.900 (edigital)
Asus X51L-AP025(DualCore T2370 /GMA X3100) (119.900 edigital)Most egy MSI VR610X-em van (Radeon X1200 IGP-vel), tehát az AMD X2-es platforomot ismerem.
Amire kellen az leginkább normál otthoni és irfodai használat, de néhány régebbi játék (FS2004, Train Simulator, GT Legends, NFS Hot Pursuit2) futtatására.
Viszont a GF7000M-es chipsetről nagyon kevés információm van. Én annak vagyok a híve, hogy leginkább a proci alá saját chipset, de azért az nVidia mégiscsak nVidia. -
legenda
válasz Kicsirics77 #5879 üzenetére
nekem sajnos igen, pedig a sok közül csak 3 wifi router üzemel a közvetlen közelben 6-os csatornán - kettő a közvetlen szomszédban -, és hát néha tényleg elnyomva éreztem magam... (és ez sajnos a jel erősségének a csökkenésében és néha szakadásban is megnyilvánult) most az 1-es csatornán minden tökéletes!
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Kicsirics77
veterán
nekem eddig nem volt problémám semmi wi-fi cuuccal sem melóhelyen sem pedig otthon pedig van 1 rakás nyilvános és védett hálózat a környékemen otthon 6 a melóhelyen meg 10-20 között
.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
legenda
válasz Kicsirics77 #5876 üzenetére
a 6-os csatorna az alap, de ha túl sok router van a közelben, ami szintén az alap 6-os csatornán üzemel, és elnyomják egymás jelét, akkor lehetőség szerint inkább lefelé kell skálázni...
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
doddencs
senior tag
válasz Kicsirics77 #5876 üzenetére
Ez csak egy régebbi, Yakumo típusú router (b/g szabvány), csak próbára hoztam el ismerősöktől, de aztán nagyon jól, stabilan működik, szóval meghagytam Még egyszer nem szakadt meg a kapcsolat, és falon át is max jelet fogok róla. Szóval otthon tökéletesen megfelel.
Majd vasárnap megyek haza, akkor megejtem, hogy kisebb csatornával látja-e a tesóm gépe.
-
apez
csendes tag
-
doddencs
senior tag
Konkrétan az van, hogy működik rendesen a wi-fi, nővérem egyetemen használta is.. nemrég otthon beszereztem egy routert, ami szintén jól működik, a HP-mmal stabilan megy a net wi-fin, viszont az Asus lát több vezeték nélküli hálózatot is (gondolom szomszédságból..), csak az otthonit nem.
És mivel jövőre külföldön fog tartózkodni nővérem, és fontos neki az internetelérhetőség (amit wi-fin biztosítanak neki ott), félek, nehogy hasonlóan járjon, s ne lássa a hálózatot ott is.
Na akkor a megoldására. Sajnos most nem otthon tartózkodom, nővérem sem, így a próbára majd hétvégén kerül sor. A laptop wifije nem intel, egy G-s Asus kártyáról van szó.
apez: működik rendesen, lenne hozzáféréshez jelszó, sok hálózatra rá tudna kapcsolódni, csak a miénkét nem látja
[ Szerkesztve ]
-
ML320
senior tag
válasz doddencs #5869 üzenetére
Na álljunk meg egy szóra - ahogy anno a tanár úr mondta! Máshol jó, de otthon nem látja a wifit?!? Hányas csatornát használsz?
A 6500U drivereit az A6U szekcióban kell keresned. Ha intel wireless pro kártya van, ott néha a Windows alap frissítései is bezavarhatnak. Eszközkezelő alapján azonosítsd be, és szedd le a fenti újabb driverét, illetve a routeren a csatornakiosztást 5-7 között próbáld ki. Régebbi típusok háklisak voltak a 10-es felettiekre - de ez megint egy előzetes tipp.Ember tervez, Isten perverz...
-
VINIKOR
senior tag
Nem tudtok infókat a Asus F3KE-AP138 notebook-ról: [link]?
Az analóg tv-tuner része venni tudja az UPC kábeltv-t?
Tv-tunerhez felvevő program is jár? Időzitett felvételkor a készenléti állapotból is feléleszti a laptopot?
Windows XP-vel működik a laptop és a tv-tuner? Driver CD jár hozzá?
AMD Turion64 X2 TL-60 körülberül melyik asztali procinak felel meg?köszi a választ
-
apez
csendes tag
válasz doddencs #5869 üzenetére
Más hálózatokat lát a gép, vagy csak ezt az egyet tünteti ki ilyen "tisztelettel"? Eszközkezelőben mit ír róla, működik rendesen? Sok gépen az FN+F2 kombináció mellett még van egy manuális kapcsoló, amivel szintén ki lehet kapcsolni a wlan kártyát(ez általában egy kis csúszka szerű dolog)
Bla bla bla
-
doddencs
senior tag
Néztem, csak az "ezeknél" szó alatt lemaradt a link Az A6500u-ról van szó, csak hát ezek is már3éves driverek, mint ahogy a gép.
A wifi megvan a gépben, nővérem sokszor használja is, csak az otthonit vmiért nem látja, holott a HP-m mindig maxon látja.
És mivel jövőre nagyon fontos lesz neki a wifi, nehogy ugyanígy járjon, vmit csinálnom kell. -
Tonyk
veterán
Igen , épp az egy év miatt kapadoznék, csak fosok, hogy mivel még megy az akksi (tegnap kipróbáltam WIFI nélkül 46 percet bírt ki internetezés mellett, előtte meg simán 2 óra wifivel), ezért aszongyák, hogy így jártam és fizessem ki a szervizelési ktsg-eket . Ennyiért meg már egy új akksit lehetne venni
Nincs tökéletes ember. Például belőlem is hiányzik a hiba!
-
ML320
senior tag
válasz doddencs #5866 üzenetére
A gyártói támogatás oldalt nézted? Az A6000-ből sok van, specifikusan a tiedre biztos találsz drivert.
Vigyázz, ami sok felhasználó hozza be úgy a gépét, hogy nincs wifi, holott csak az FN+F2 gombbal be kell kapcsolni.[ Szerkesztve ]
Ember tervez, Isten perverz...
-
doddencs
senior tag
Sziasztok!
Adott egy Asus A6000 tipusú laptop. Annyi problémám lenne, hogy miután bekötöttem a routert, a HP-men szépen használom is, gond nélkül netezek, de ez a gépképtelen megtalálni a hálózatot.Hogy tudnék ezen segíteni?
Gondoltam driverfrisítésre, de nem mai gépről lévén szó, így nem tudom, ezeknél frissebb drivert gondolom nem igen lehet találni hozzá
Bárkinek vmi ötlete van, szívesen fogadom őket
üdv:
doddencs -
ML320
senior tag
válasz automi88 #5862 üzenetére
Már volt róla szó párszor, sőt, a procikról is találsz egy összehasonlító táblázat linket, ha visszaolvasol.
Nagyon baba laptop, viszont az általad linkelt oldal árát drágállom. Nézz még szét pár netes áruházban, ha 10k felett akarsz megtakarítani.Ember tervez, Isten perverz...
-
automi88
csendes tag
Hali! Van egy asus noti ami árban nagyon bejön a felszereltsége miatt, csak az AMD procitól tartok. Így véleményét szeretnék kérni asus laptopot használóktól, hogy mi a véleményük az alábbi laptopról:
ASUS F5N-AP158Érdekel minden rossz és jó vélemény róla.
Köszi, automi88
-
Tonyk
veterán
Egyébként annyi a dolgod, hogy a kapott RMA számra és az Asus garanciális javításra hivatkozva rendelsz egy futárt a mailben kapott telefonszámon, és küldik érte díjmentesen a futárt, átveszi a csomagot
Igen olvastam az említett oldalt, de amit leírtál az nem volt ott és az érdekelt a legjobban. Köszi.
-
ML320
senior tag
Az akkuval el sem indult a gép. 0% volt, formázhatatlan.
Számlát és garilapot raktuk be. Én úgy emlékszem, a futárt is neten tudod rendelni, de erről levelet kaptam:[I]Tisztelt Ügyfelünk!
Az Ön SN: xxx sorozatszámú ASUS eszközének RMA hivatkozási száma: xxx
Kérjük, hogy ezt az RMA hivatkozási számot jól láthatóan tüntesse fel az eszköz csomagolásán.
Notebook és PDA csomagolásához lehetőség szerint használja az eredeti gyári, vagy azzal egyező minőségű és biztonságot nyújtó csomagolást. Az ASUS nem vállal felelősséget a helytelen csomagolásból eredő sérülések miatt. Kérjük, hogy a notebookot vagy PDA-t a hozzáadott vagy vásárolt kiegészítők (táska, egér, adapter, kábelek, stb.) nélkül adja fel, csak a notebookot/PDA-t és az akkumulátort küldje el.
Az eszköz felvételéhez és elszállításához vegye fel a kapcsolatot a GLS futárszolgálattal az erre külön létrehozott weboldalon keresztül:
http://webserver.gls-hungary.com/echopack/asus_hu_add.php
Az adatok kitöltésekor ügyeljen azok pontosságára. Az RMA hivatkozási számot mindenképpen tüntesse fel a NÉV mezőben saját neve után. A készülék felvételi helyének megválasztásakor figyeljen arra, hogy készüléke javítás után ugyanezen címre fog kézbesítődni.
A szállítás megrendelése során jegyezze fel az Ügyfélszámot, ezzel hivatkozhat feladott készülékére a későbbiekben.
Üdvözlettel,
ASUS ügyfélszolgálat
ASUS Computer[/I][ Szerkesztve ]
Ember tervez, Isten perverz...
-
apez
csendes tag
Csak azt írtam amit "én tudok", így is kezdtem, mert az én gépemmel (asus) is volt gond (nem érintkezett a jack csatlakozó), erre vissza vittem a nagykerbe, ott azt mondták nem ide, hanem az egyik pláza, "mert hülye azért nem vagyok" üzletébe vigyem, Kicsit (na jó nem kicsit) meg is lepődtem. Oda beadtam, majd ahogyan érdeklődtem a gép iránt folyamatosan mondták, hogy éppen merre jár.
Budapest->Szombathely->Budapest (1,5 hét alatt)
És a szervizes papíron is Szombathely volt, de hogy milyen cég azt most nem mondom meg mert most nincs előttem. Amúgy egy az egyben cserélték az alaplapot
Hasonló volt a dolog egy MSI géppel is, valamint egy hónapja egy FUJi is Szombathelyről jött vissza. Lehet, hogy onnan ki vitték, de az én papíromon, biztos, hogy Szombathely szerepelt!De hadjuk ezt mert ez nem a "Hol szervízelik a notikat?" topik!
Bla bla bla
-
net84
őstag
a linken megtalálsz mindent:
[I]"Az online nyomtatvány kitöltése előtt olvassa és fogadja el a formanyomtatvány oldalán található felhasználási feltételeket.
3. A kitöltött formanyomtatvány elküldése után egy megerősítő e-mailben megkapja készüléke RMA hivatkozási számát, és a készülék szervizbe szállítására valamint a szállítás megrendelésére vonatkozó információkat."[/I]
Egyébként annyi a dolgod, hogy a kapott RMA számra és az Asus garanciális javításra hivatkozva rendelsz egy futárt a mailben kapott telefonszámon, és küldik érte díjmentesen a futárt, átveszi a csomagot, az átvételt, átadást mindketten leigazoljárok, egy példány marad nálad, majd ha kész a gép, hozza is vissza a futár a csomagot...
Read only...
-
Tonyk
veterán
Köszi a választ! Megkérdezthetem, hogy neked mit produkált az akku hogy cserélni kellett??
Attól tartok hogy rám varják hogy öreg az akksi ezért ilyen. bár szerintem az 55% elhasználódottság elég gáz egy 9 hónapos akkumulátortól, ráadásul szinte állandóan hálózatról megy a gép. Szóvaé nem szeretnék egy rakás pénzt feleslegesen kidobni.Ez a kiküldés külföldre is úgy működik, hogy igénylem a gariztatást és jönnek érte meg hozzák vissza? Vagy ez csak M.o-on belül megy?
Ha Brno-ba küldöm, mi kell hozzá? számla, garlevél vagy csak garlevél?Sajna az elküldés az eladóhoz csak tovább hosszabbítana a dolgon, mert szegedi vagyok a gépet meg Budapestről rendeltem.
[ Szerkesztve ]
-
net84
őstag
háááát nem tudom, hogy te mit honnan vettél, de kicsit el vagy tekeregve..
Szombathelyen és szerintem máshol sincs az országban (NSE-t kivéve) hivatalos Asus szervíz, max. átvevő pont (de hivatalos átvevőpontról sem tudok).
Mit ML320 is említette, az MSI-t az Alba szervizeli, de Szhelyen ebből is csak átvevő pont van, igaz ez hivatalos. Az FSC-ket pedig egy másik átvevőpontra lehet vinni, de szervizelést ott sem végeznek, csak átveszik, esetleg megnézik, hogy mi a rossz, majd küldik a központi szervíznek...
Az Acer notikat csak külföldö javítják, az Asusnál áll fenn egyelőre még az a helyzet, hogy választható, hogy ki kivel szeretné javíttatni, én pl. inkább küldöm ki a világ végére, mert tapasztalatom szerint gyorsabb és jobb az ügyintézés, mint az NSE-nél, és még hülyének sem akarnak nézni...Az Asus-nál a garjavítás eddigi leghosszabb ideje a külföldi szervizeltetésnek 2-2,5 hét volt. Az NSE-nél itthon ennyi volt a minimum...
[ Szerkesztve ]
Read only...
-
ML320
senior tag
Az FSC-ket egy szentpéterfai cég csinálgatja, akik mellesleg mindenféle egyéb fizető jellegű notibuherálást is vállalnak. Szombathelyi cégként tőlem is külhonba vitték a cuccost, majd e-mail, és két nap múlva jött vissza. MSI-nek az Albacomp, innentől kezdve max csak átvevőhelyei vannak. Az Acer pedig szintén Brnoba viteti a cuccokat.
Én így tudom.Ember tervez, Isten perverz...
-
apez
csendes tag
Én úgy tudom, hogy az ACER notikat viszik Brno-ba, és az ASUS gépeket pedig Szombathelyen szervizelik, ahol az MSI, és még talán a FUJi-SIEMENS gépeket is. De javítsatok ki ha tévednék. Az pedig szerintem is így van, hogy a gépet is küldened kell...
De szerintem az is elég ha a vásárlás helyére viszed vissza és onnan ők intézik. De az biztos, hogy 1,5-2 hétnél rövidebb időre nem szabad számítani!Bla bla bla
-
ML320
senior tag
Sajna kell. Akku cserére egy A8-at küldtem, erre a a karcos tetőt is kicserélték gariba.
1,5 hét volt, Brno, az NSE-vel már egy éve nem beszélek.
online szervízigénylésEmber tervez, Isten perverz...
-
Tonyk
veterán
Cseréltett már valaki ASUS-ékkal akksit gariban? Ez egy hete még 40%-os akksim (előtte 1 nappal 20%) ma 55%-os lett alig 40 percet bír.
Csak érdekelne mire számíthatok! Remélem nem kell a gépet is vele együtt felküldenem gariztatásra...Nincs tökéletes ember. Például belőlem is hiányzik a hiba!
-
BluEyes
őstag
válasz picurio #5846 üzenetére
Start - Minden program - Kellékek - Rendszereszközök - Rendszer visszaállítása
Itt tedd vissza az első ellenőrzési pontra. Ezt a win automatikusan létrehozta a telepítés végén, ez a szűz rendszer, még az általad felrakott driverek előtti állapot.
Ha az UAA driver valóban benne van a windózodban, akkor az Eszközkezelőben látnod kell a sárga kérdőjeles modemet és audio eszközt. Ha csak ismeretlen eszközként vannak ott, akkor az UAA hiányzik még neki.
A drivereket újra fel kell ezután raknod, de most már ezzel a frissen letöltött hanggal próbálkozz (remélem az xp-hez valót töltötted le )Azért jó a tengerparton, mert ott csak 3 oldalról vesznek körbe hülyék.
-
picurio
csendes tag
válasz picurio #5847 üzenetére
lehet maradnia kellett volna vista-nak!
Igaz akkor nyomtatni nem tudtam volna!
Másnak olyan egyszerüen ment.Ez van!!!
Nagyon köszönöm a segítséget!Sokat jelentett hogy valaki segített ilyenkor!!!!
holnap neki esek egyedüla drivereknek ujra.Amit tanácsoltál megcsinálom egyedül!!!
Köszi mégegyszer!!!!!!!! -
picurio
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy bosszanto problémám!
Hát a szokásos vettem egy asus F5Lseries laptopot!ez mind szép csakhát vista van rajta.
5 napig birtam mikor elfogyott a türelmem. vista le XP fel.Na ez jo is lett minden működik, csak a hangkártyámat nem ismeri fel.na most az asus oldalról leszedtem a dvivert de nem jó!
Keresek egy zsnit aki tudna taktikai tanácsot adni hogyam intézzem el ezt a hang dolgot!!!!
SOS lenne.köszi előre is az ötleteket!
Sziasztok -
Proci85
senior tag
Ahogy nézem az Asus notikat, webcam+egér+táska csak Ati videóvezérlővel kiadott tipusoknál van. Találtatok már intel chipsettel felvértezett modellt? Gondolom az Ati jobban melegedne (?), én pedig nem játszok igy felesleges gondolom.
-
őstag
Sziasztok!
Mit ajánlanátok most Asus notebook-ban ami olcsó, erős, játékra is jó 150-200 k közt??
És hol érdemes venni?Precision M7710_&_Precision M7740- CPU: 9980HK, RAM: 32GB/3200MHz, GPU: RTX5000, IGZO 4K-UHD, SSD: 2TB Force MP510, 2TB ADATA XPG SX8200 PRO, 1TB SK HYNIX Class 50 SSD
-
BluEyes
őstag
válasz LaszTheGreat #5808 üzenetére
szerk: Az előző drivert ne bántsd, csak told fel ezt is.
[ Szerkesztve ]
Azért jó a tengerparton, mert ott csak 3 oldalról vesznek körbe hülyék.
-
LaszTheGreat
csendes tag
válasz BluEyes #5807 üzenetére
Az eszköz kezelőben be van jegyezve egy: Atheros AR5007EG WLAN adapter.
És a Wlan_WL_061221 -t installáltam és a végén kiírja, hogy Unable to connect wireless card, illetve a settingnél kiírja, hogy There is no WLNA card installed.
Amikor még az eszközkezelőben nem volt csak kérdőjel, akkor is ezt írta.
Az eszközkezelőben a frissítés hozta be az Atheros drivert.
Már egypár kisérletet tettem különböző sorrendben és mindent elöről, de nem jött be egyik sem.
Azt a kérdést, hogy milyen WIFI azt nem egészen értem. A gyárilag beletett, ha ez a kérdés. Kösz, ha vmi ötlet. -
BluEyes
őstag
válasz LaszTheGreat #5804 üzenetére
Milyen wifi? Mikor írja ki ezt? Driver felment? Eszközkezelőben mi újság? blabla...
Azért jó a tengerparton, mert ott csak 3 oldalról vesznek körbe hülyék.
-
BluEyes
őstag
válasz pcsabat #5805 üzenetére
Legvalószínűbb, hogy valami driver nem okés. Elsőként a hdd-t nézd körbe szerintem. Crystalmark jó lesz a célra. Így néz ki: [link]
A három legalsó a vga-t teszteli. Írd be ide a végeredményeket, meg a hdd részletes sebességeit (a jobb oldali ablakból). Hátha kiderül valami.Azért jó a tengerparton, mert ott csak 3 oldalról vesznek körbe hülyék.
-
pcsabat
őstag
válasz BluEyes #5800 üzenetére
Oksa! Köszi a segítséget. Olyan nagy baj nincs, mert még garis, de ha nem lenne feltétlen szükséges akkor hagynám a gariztatást, meg ha azzal viszem be hogy nagyon lassú de egyébként működik lehet rávágják h semmi baja .... Bajban vok a noteszgépekkel kicsit, az asztaliakkal kicsit könnyebb megbírkózni... THX!
-
LaszTheGreat
csendes tag
Méltán szakértő válaszára várok Asus F5SL-AP023 WLAN ügyben. Ugyan már feltettem a kérdést, de nem csapott le rá egyetlen nagyon szakértő sem.
VALAKI, mit tegyek, VISTA alatt müködik tehát hardvare van, XP alatt nem megy.
Mindig azt írja ki, amit itt valaki már a BlueTooth -ra emlitett - nincs kártya vagy hasonló.
HELP. Különben a gép nagyon jó kedves Drimi. -
apez
csendes tag
Nos, utána érdeklődtem. A helyzet az, hogy anno az IBM aksijaiban volt ilyen. De mivel ugye ez kiderült az IBM-re ráhúzták a vizes lepedőt így kénytelen volt kiadni egy progit amivel ezt a számlálót kilehetett nullázni.
De vannak olyan egyéb progik (nevet sajna nem tok, mert nem találta meg a srác), amivel nem csak kiolvasni de átírni is lehet az aksi vezérlési adatait. Igaz ez pl. csak akkor használható, ha az aksinak csak 1-2 cellája szál el amit aztán a vezérlés kivesz a forgalomból. És mikor a cellá(ka)t kicserélik akkor ezt a tiltást lehet levenni. Szóval izé...
nem tom. szerintem esetleg ha kerítesz egy ilyen progit, bár azt mondta a srác még utána néz ő is akkor legalább megtudod nézni vele, hogy nem-e cella hibás az aksi.
Egyenlőre ennyit tudtam segíteni de ha meglesz a progi neve akkor majd megírom![ Szerkesztve ]
Bla bla bla
-
apez
csendes tag
Figyu közben nekem beugrott, hogy hallottam olyat, hogy a mostani aksikban a vezérlés mellett van egy olyan védelem is ami minden feltöltés után vissza vesz az aksi teljesítményéből. Pontos részleteket nem tudok, igazából nem is értem a dolgot, hogy ez miben védi az aksit, de utána kérdezek, ha gondolod, mert állítólag ezt ki lehet iktatni és akkor megint olyan mintha "új" aksid lenne...
Bla bla bla
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 16Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / újszerű állapot / Excellent akku
- Rog strix g17 360hz
- Asus TUF A15 FA507 - 15,6"QHD 165Hz - Ryzen 9 7940HS - 16GB - 1TB - RTX 4070 8GB - 2,5év garancia
- Dell Latitude 7480, I5-7300u, 8GB, 256GB M.2, POOR, FHD, Számla, Gari
- Lenovo ThinkPad x280, i5-8350U, 8GB RAM, 256GB SSD, FHD, 1 év garancia, Áfás számla!
- Dell Precision 5560 patika állapot Core i7 11850H 32GB DDR4 512GB SSD T1200 4GB GDDR6 VGA több db!
- Full HD HP EliteBook 840 G3 i5-6300u laptop világítós billentyű 8 GB RAM SSD jó akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest