Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Seikai
aktív tag
köszi kipróbálom ezek amúgy honnan vannak ?
Cooler Master HAF XM, Asrock Z87 Extreme4, i7-4790K @ 4.6Ghz, Corsair Vengeance LP 16GB 1600 DDR3, Gigabyte GTX 980Ti G1, Corsair RM 850W, Crucial C4 250GB SSD, 2TB WD Green, Logitech G35, G15, Roccat Kone, Win8 64, ASUS VG278HE
-
legenda
próbáld ki ezeket, valamivel újabbak;
VGA_ATI_VT32_090608
VGA_ATI_VT32_64_090605[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Seikai
aktív tag
nemtom miután kibontottam a drivert tök ugyanaz a komponensek vannak benne ugyanazzal a verziószámmal mint a driver cd-n ami 5 hónapos
Cooler Master HAF XM, Asrock Z87 Extreme4, i7-4790K @ 4.6Ghz, Corsair Vengeance LP 16GB 1600 DDR3, Gigabyte GTX 980Ti G1, Corsair RM 850W, Crucial C4 250GB SSD, 2TB WD Green, Logitech G35, G15, Roccat Kone, Win8 64, ASUS VG278HE
-
legenda
nem annyira kövületi az; VGA_ATI_VT_2009.03.06
YxVs; a hybridx2 jobb, mivel ha nem használsz vga igényes alkalmazásokat, akkor például az akkumulátoros üzeidő jelentősen nő, valamint nem melegszik annyira a noti. teljesítmény szempontjából nincs különösebb eltérés.
[ Szerkesztve ]
-
Seikai
aktív tag
Sziasztok! Csatlakozom djadji kollégához
Egy olyan problémával fordulnék hozzátok amit már napok óta nem sikerül megoldanom
A laptomom egy Asus F8TR AMD-Ql62-es proci és AMD 780G chipset 3470-es videókari @ 3470 hybrid crossfire!A gond a driverrel lenne: Az asus honlapján egy régi kövület driver van ...
Letöltöttem az új 9.5 catalystet (tom ati nem támogatja a mobylitit) de csak a chipsettet ismerte fel a HD 3200-asat a HD3470-es viszont az eszközkezelőben is telepítetlenül maradt!Amikor ráerőltettem a 3470-esre külön a drivert akkor a control center felismerte a crossfiret és a 2 gpu-n is volt driver de pl a 3d-s alkalmazások összeomlottak
Nem tudom mi tévő legyek, hogy új drivereket varázsoljak a 2 kártyára jó crossfire működéssel ha vki tudna segíteni nagyon hálás lennék
-
legenda
milyet vettél?
esetleg f8tr szériásat? akkor hybridx2 vagyis integrált + dedikált vga kombináció (hd3200 az integrált, a hd3470 a dedikált), alapban a hd3200 aktív, csak indokolt esetben lesz aktív a hd3470 - amikor olyan alkalmazás fut/olyan igénybevétel jelentkezik grafika szempontjából, ami már a dedikált vga erejét kívánja!Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
djadji
senior tag
HAli!
Épp 2 napja vettem a T8FR laptopot.
XP driver abszolúte nincs (rohadjanak meg), a többi van BT, is van, HDMI is van rajta, hzasználni még nem tudtam. A TFTje jó, 14,1es, azért jóval kisebbnek hat mint a 15?4es, de legalább a noti is kisebb.
Nekem bejön, amit szeretnél azt elmondom róla, de előbb kellene egy kis segíteség.
A VGAval szopok éppen.
HD3470 van benne, ezt egy everest is alátámasztotta. DE akárhoyg installom, mindig csak HD3200nak ismeri fel, akármit próbálok vele.
BIOSban nem találtam semmi beállítást ami segített volna.
A suportot felhívtam, ott azt mondták a Catalaistban be kell kapcsolni a xfire módot, de az be van kapcsolva.SZval... tudja valaki mi lehet a baj?
Kösz!
http://djadji.fw.hu
-
-
YxVs
senior tag
válasz Turbobacsi #7688 üzenetére
Valamint még azt kérdezném, hogy a gyártó honlapján ezt találtam a VGA leírásnál:
"ATI Mobility™ Radeon® HD 3470, External 256MB VRAM Hyper Memory up to 512MB with 1G system memory, 1024M with 2G system memory"Ez pontosan mit jelent? Tehát a VGA külső memóriája 256MB, de 3 GB Ram-mal ez 1024 MB lesz? De hogy?
-
YxVs
senior tag
válasz Turbobacsi #7688 üzenetére
Köszi a válaszod!
Ez tényleg nagyon jól hangzik, csak sajnos nekem nagy lenne a 15.4"-es kijelző..
Egyébként hogy bírja az aksija? HD videókkal próbáltad?
1080p-s mkv-ket viszi?üdv.
YxVs -
Turbobacsi
senior tag
HDMI van, bluetooth nincs. SPDIF nincs, XP driverek nincsenek, AMD proci korrekt. forrás: www.asus.com
Én ezt vettem: http://www.ipon.hu/webshop/product/asus_m51kr_as087/39074
van bluetooth, hdmi nincs, de van DVI (van dvi-hdmi átalakitó), vannak xp driverek, nagyon jó képernyő, 3G Ram, bővitett billenytyüzet, van spdif, firewire, nagyon meg vagyok elégedve vele"A pisztácia kifogyott! Van vanília, karamell, tutti frutti, rumos dió és kávé!"
-
(Darkwood)
őstag
válasz (Darkwood) #7685 üzenetére
Megoldódott!
Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!
-
YxVs
senior tag
Sziasztok,
Egy Asus F8TR-4P008 laptoppal szemezgetek.
Link: http://ipon.hu/webshop/product/asus_f8tr_4p008/113518Kérdéseim:
1. Ezen valóban van HDMI és Bluetooth? Mert valahol írják valahol nem..
2. Mennyire bírja az aksija?
3. 1080p-s mkv-ket gond nélkül vinnie kell, nem?
4. Spdif digitális kimenet van rajta? Mert a hangot akarom kivinni olyan erősítőre amin sajnos nincs HDMI bemenet.
5. XP-t lehet rá telepíteni? Vannak hozzá driverek?
6. Az AMD proci jól végzi a dolgát?
7. Garancia érvényesítése problémamentes?Köszi!
Várom tapasztalaitokat.üdv.
YxVs -
(Darkwood)
őstag
Valaki szedett már szét Asus X51R típusú notebook-ot? Arra lennék kíváncsi, hogy a bios pontosan hol van?
Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!
-
probizz
tag
válasz Kicsirics77 #7669 üzenetére
Megtaláltam a hibát: A probléma a BS Player használatakor állt fenn. Media Playerrel jól működik. (Vista oprendszer)
[ Szerkesztve ]
-
Seikai
aktív tag
Cső lenne 2 gagyi kérdésem
az 1. ha veszek egy asus lapit 2 év garival akkor azt én később bővíthetem több rammal anélkül, hogy elveszne a garija ? (vagy érdemesebb vásárlásnál bővíteni ? )
A másik pedig az, hogy amit kinéztem magamnak az egy asus f8tr és 2x1gb 800-assal van szerelve de nekem van itthon 2x2GB 667-esem egy másik notebookban azt átrakhatnám, nem lesz érezhető a lassulás ?
-
(Darkwood)
őstag
válasz F1r3b1rd #7679 üzenetére
Köszi! Egyelőre a bios kisütéssel próbálkozok! Ha az nem, akkor jön ez a verzió!
-
F1r3b1rd
tag
válasz (Darkwood) #7678 üzenetére
Üdv !
Nem tudom mennyire aktuális az alábbi oldalon irt szöveg(az oldal alján):
[link]E szerint ha a hdd van jelszavazva, az maga a hdd firmware-jébe kerül beírásra és nem lehet kitörölni, mert letilt mindenféle buherálási lehetőséget.
A bios jelszóhoz pedig azt irták h vmi speckó chip eltávolításával lehet kiiktatni( bár egy másik oldalon azt olvastam h vki egy szimpla átkötéssel megoldotta ugyanezt, , mert az elem kivétele 20-30 percre nem jött be).F1r3b1rd
-
(Darkwood)
őstag
válasz Kicsirics77 #7677 üzenetére
Végülis akkor más lehetőségem nincs csak ez?
-
Kicsirics77
veterán
válasz (Darkwood) #7676 üzenetére
igen csak nehezebb szétszedni a vasat és az elemet le kell húzni ha megtalálod
valahová ragasztva van.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
(Darkwood)
őstag
Üdvözletem!
Adott egy Asus X51R notebook. Az a problémám, hogyha bekapcsolom ezt az üzenetet kapom: Hard Drive Locked Enter Password. A bios-ba belépni esélyem sincs.
Miután kiveszem a HDD-t és utána akarok belépni a bios-ba, akkor is jelszót kér! Ennél is úgy kell kisütni a bios-t, mint a PC-nél vagy esetleg van más lehetőségem? Nem értem ezt a jelszós dolgot, mert nem lett neki megadva semmi és mégis kéri!Válaszokat előre is köszönöm!
(Darkwood)
-
legiaap
félisten
Hahó!
Épp az ASUS oldalán bóklászok és be akarom jelenteni a notimat szervízre, de kéri a sorozatszámot S/N.
Az mi és honnan tudhatom meg?How are U today? Just kidding...I don't care!
-
zoli62
addikt
XP SP2 miért lassul be egy idő után laptopon? Pontosabban az Explorer, illetve asztal egyes alkalmazásai, Totalcommander, vezérlőpultban pedig a telepített programok listája nem nyílik meg. Wifivel kapcsolódik az internethez. Asus A3500L
-
probizz
tag
válasz Kicsirics77 #7669 üzenetére
értem, köszi a választ
-
probizz
tag
válasz Kicsirics77 #7666 üzenetére
Félreértettük egymást. Arra lettem volna kíváncsi, hogy ha 5 percre (nem ez a lényeg) van beállítva az miért nem csak a tétlenségre vonatkozik ill. a filmnézést miért veszi tétlenségnek. Azzal tisztában vagyok hogy ki lehet kapcsolni. A cél az lenne, hogy ha nem használom a gépet akkor 5 perc múlva kikapcsolja a kijelzőt, de filmnézésnél ne. (Toshibánál pl. ez működik.)
-
probizz
tag
válasz Kicsirics77 #7666 üzenetére
Olyan lehetőség van, hogy "never", de ebben az esetben ha jól gondolom soha nem fog kikapcsolni. Azaz marad a képernyővédő.
-
probizz
tag
Üdv!
Van egy láma kérdésem (ASUS F5SL):
Miért kapcsol ki a kijelző filmnézés közben is? Be van állítva enegriagazdálkodásnál, hogy 5 perc múlva kapcsoljon ki. Tétlenség esetén kellene ezt csinálnia, de filmnézés közben nem.
A másik laptopunk alapból nem csinál ilyet. Driver probléma?Köszi előre is.
[ Szerkesztve ]
-
Zanik
addikt
Hát én most épp memóriával szívok. Asus fórumon írta egy dán srác, hogy simán belerakott az A6Rp-ben 2x2Gb ramot. Nekem sajnos csak 1x2Gb sikerült, és nem ismeri fel a mellé rakott 512-eseket. Igaz, azok 533-asok, a 2Gb-os modul meg 667-es. Nem tudom az okozhat-e gondot. Most próbálok egy másik 667-es modul keríteni mellé, megnézni, hátha úgy működik a dolog.
Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
bexinho23
őstag
válasz Kicsirics77 #7661 üzenetére
Aha, értem. Hát akkor passz. Bár azt még most sem értem, h miért van a Wifi mellett a BT led is jelölve, ami értelemszerűen most nem ég...
-
Kicsirics77
veterán
-
legenda
válasz bexinho23 #7658 üzenetére
opcionális dolog a bt, a tiédben nincs, de adott hozzá a visszajelzés, az illesztő, és a bekapcsolhatóság - utóbbi csak régebbi illesztőnél és bios verziónál, mert az újabb szériásak már felismerik, hogy nincs, és eltűnik a bt bekapcsolhatósága, csak a wifi marad.
-
legenda
igen, memória tekintetében is ez a helyzet; sok notinál írják, hogy max 2 * 1 gb, és remekül fut 2 + 1 vagy 2 * 2 gb memóriával az adott noti.
de azért gyakran zsákbamacska a dolog...
fordított esettel is gyakran találkozok; a noti chipset szerint támogat adott procit, vagy adott mennyiségű memóriát, de bios szinten bukik a mutatvány...Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
bexinho23
őstag
válasz Kicsirics77 #7657 üzenetére
Amikor megvettem a notit, csak el kellett indítani egy hozzá kapott lemezzel (recovery), mivel gyárilag van rajta vista. Alul a tálcán ki lehetett választani, h Wifi - Wifi/Bluetooth - Bluetooth - vagy egyik sem.
A touchpad alatt van egy ledsor, ami így következik h:
Töltés - Wifi - Bluetooth --- Bekapcsolási állapot
Nos itt a BT-ot megtudtam világíttatni mikor újratettem, de amint újraindult a gép, h frissítse a beállításokat, utána már megint nem világított. Sőt, még a wifi mellett se lehetett bekapcsolni.
Ha nem lenne benne BT, akkor miért van a ledeknél feltüntetve??
ui.: a hivatalos oldalon még Bluetooth driver is van fent, meg a lemezen is, amit kaptam. De hiába telepítem, nem akarja felismerni a noti, h van benne.
Pedig már fontos is lenne...[ Szerkesztve ]
-
bexinho23
őstag
Sziasztok!
Van egy Asus x53L típusú laptopom. Megvagyok elégedve vele, de mióta újra tettem a gépet nincs választható lehetőségként a wifi mellett a bluetooth.
Telepítettem a driverét, letöltöttem drivert a hivatalos oldalról, de semmi. Mintha benne se lenne. Op.rendszer eredeti Vista, többször tettem újra, de így sem jó.
Amúgy biztos h van benne, mert ugye driver is van hozzá, meg a laptopon ledként felvan tüntetve,de nem világít.Ez a laptopom:
http://www.users.hu/termekek/13687/ASUS+2ev+Gar_+15_4+X53L-AP014C
Várom az ötleteket!
-
legenda
válasz gazsiazasz #7648 üzenetére
hivatalosan;
a6r;
- Intel® Celeron® M processor 360-380: 1.40GHz-1.70GHz, 1MB On-Die L2 Cache, 400 MHz
a6rp;
- Intel® Core™ Solo Processor T1300/T1400: 1.66GHz-1.83GHz, 2MB On-Die L2 Cache, 667 MHz
- Intel® Celeron® M processor 410/420/430:360-380: 1.40GHz-1.70GHz, 1MB On-Die L2 Cache, 533 MHz[ Szerkesztve ]
-
Zanik
addikt
-
gazsiazasz
csendes tag
Hali!
ASUS A6R notiba jó ezek közül a procik közül valamelyik:
Intel T1350 Core Solo 1.86ghz notebook proci ,1.86ghz,2mb L2,Yonah mag,533mhz FSBIntel T2250-es Core Duo 1.73ghz notebook proci,2mb L2 cache,Yonah mag,533mhz FSB
Intel T2300-as Core Duo 1.66ghz notebook proci,2mb L2 cache,Yonah mag,667mhz FSB
Intel T2400-as Core Duo 1.83ghz ,2mb L2 cache, Yonah mag,667mhz FSB
?Köszi
Üdv[ Szerkesztve ]
-
angol
tag
Hello,
Proci: Core 2 Duo T6400 (2.0GHz,800MHz,64bit,2MB L2 Cache,45nm,25W)
VGA: NVIDIA GeForce 9400M G
Chipset: NVIDIA MCP79MXvs.
Proci: Intel Core 2 Duo P8400 (2.26GHz / 1066MHz / 3MB L2)
VGA: ATI Radeon HD4570
Chipset: SiS 671DX + SiS968mindkettő Asus és minden másban ua. a két gép (annyi hogy a drágábban nincs lan csati),
a kérdés: megér szerintetek a különbség 33e-t ?
ill. egy GeForce® 9400M G -el milyen játékok mennek el, pl. Crysis ??
és 1080p -t vagy sima HD-t bírja 94 centis lcd-re kinyomva ?
előre is köszi a válaszokat,Üdv.
-
Tonya82
csendes tag
Asus A6-os note, alaplaphibás, alkatrésznek eladó. akksija jó, kijelző jó(zsanér az már nem az igazi), a táprész hibás az alaplapon, egyébként minden más jó benne.hdd nincs benne.
Várom az ajánlatokat.
üdv. Misi
-
legenda
válasz probizz #7643 üzenetére
adott notinál, sajnos még takarékos módban is ~ 2 óra környékén van az akkumulátoros üzemidő vége (dedikált vga...stb), ha filmet (is) nézel, akkor reális a ~ 1 óra 30 perc.
a gyártó csak a notihoz is adott 6 cellás (4400 mAh) akkumulátort írja ehhez a szériához, nagyobbat aligha fogsz kapni hozzá - esetleg utángyártottat, ami esetlegesen nagyobb teljesítményűnek írt ként sem fog többet bírni, mint a gyárilag hozzá adott...Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
sir fg
aktív tag
Sziasztok!
Úgy adódott, hogy ismét notebook-ot tervezek venni. Ebben kérnék tanácsot.
Régen egy A3hF tulajdonosa voltam, amit most októberben cseréltem le egy F9E-re, mert beleszerettem a 12"-os gépekbe, meg már kellett korszerűsíteni.
A gépet sajnos ellopták, pedig ideális kis masina volt. Most pedig szeretném pótolni, ezt sajnos már egy az egyben nem lehet, mivel jelenleg F9-es notebook-ot nem nagyon lehet kapni.
Sebaj, gondoltam, viszont úgy egyébként sem túl bő a választék. (Vagy én vagyok túl válogatós).
Mivel az előző két gép Asus volt, így maradnék ennél a márkánál, illetve Intel processzorhoz is hű kívánok maradni. Elsősorban az F8 szériát szemeltem ki, a kisebb méret és súly miatt, de esetleg 15.4"-os modell is szóba jöhet, ha a mellett egyébként erős érvek szólnak.
Amit megfigyeltem és meglepett, a kínálatot böngészve, hogy sok gép Dual Core-os, és mondjuk kb. a fele Core 2 Duo-s. Én úgy tudom, hogy a Dual Core a régebbi kétmagos technológia megnevezése. Már korábban, fél-hátomnegyed éve is ez a két technológia volt jelen a piacon, és azt hittem, hogy most már nagyobb arányban lesznek Core 2 Duo-s gépek, ehhez képest új modellnél is láttam Dual core-os megjelölést.Szóval ilyen elvárásokkal keresek gépet:
Ami kötelező:
Intel kétmagos processzor, kb. min. 2GHz
min. 2GB RAM
min. 160GB HDDAmi nagyon jó lenne, de esetleg elmaradhat:
Core 2 Duo
14"-os, esetleg 12"-os szubnotebook
Bluetooth
HDMI
webkamera
250GB HDDAz árban a lélektani határ 180eFt bruttó, mivel szegény régi gépet is ennyiért vettem, és nem akarok többet költeni gyengébb képességű gépre. Meg, ha akarnék, se tudnék.
Persze kicsivel e fölötti árú gép még szóba jöhet.
Ja, külön videókártya egyáltalán nem fontos, elég, ha egy HD filmekkel megbirkózó integrált videóvezérlő van benne.
Előre is köszönöm a hasznos tippeket!Ericsson A2618s --> Samsung R210 --> Sony Ericsson T100s --> Sony Ericsson k750i --> Samsung Galaxy 3 --> Sony Ericsson Xperia Ray CM10 --> Nexus 5, stock 6.0.1 --> Sony Xperia Z5 Compact, stock
-
probizz
tag
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata ASUS F5SL-AP142 (vagy hasonló, de f5 szériás) notebook-kal?
Arra vagyok kíváncsi, hogy az akkumulátor mennyit bír (energiatakarékos/normál módban).
A miénk legjobb esetben 1,5 óra (ebben már van egy kevés filmnézés is).Honnan lehet hozzá rendelni nagyobb akksit?
A válaszokat előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
Narxis
nagyúr
-
Zanik
addikt
-
Kicsirics77
veterán
na akku gond lekűzdve.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
félisten
Hali.
Van h nem tud bebootolni egy adott cdről sem, a bios vot frissítve, nem lehet h az a gond?? Am meg nero-t, de a lemezt sem olvassa be:S -
Zanik
addikt
válasz szabonagyur #7635 üzenetére
Milyen progit használsz íráshoz? Az is lehet ám gond!
-
legenda
válasz szabonagyur #7635 üzenetére
nekem is van asus f5 notim, abban is az említett típusú optikai meghajtó van, és eddig nem találkoztam olyan cd/dvd lemmezzel, amit nem olvasott vagy írt volna - pedig nagyon sok típusú korong megfordul nálam.
firmware frissítés nincs az optikai meghajtóhoz, de legalább is én sehol sem találtam...
konkrétan milyen lemezekkel (típus és médiakód?) van problémája a meghajtónak?[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
legenda
válasz szabonagyur #7626 üzenetére
nem inkább UJ870QJ típusú író van abban a notiban?
-
félisten
Hali
sehol nem tudok firmwaret.
Vki aki tud linekljen vagy küldjön nekem egyet, és ha tud segítsen h is kellene használni.
Életbevágó lenne, köszi -
Zanik
addikt
válasz Kicsirics77 #7630 üzenetére
Talán ők tudnak neked segíteni!
-
Kicsirics77
veterán
nálam a gond az hogy már nem garis
az akkuban meg 2 cella teljesen tönkre ment
esetleg tud valaki valami helyet ahol ilyen cellákat lehetne venni
az biztos hogy olyan 700mAh és 4 volt körüli
ha valaki rudna pontos értéket azt megköszönnén.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
Zanik
addikt
Hát, körülnéztem, de nem nagyon találtam elérhető firmware-t, csak Sonykhoz és Toshibákhoz. Esetleg megnézhetnéd Everest-ben, hogy a Háttértár > Optikai meghajtók alatt nincs-e közvetlen link egy gyártói oldalhoz!
-
Kicsirics77
veterán
valószínűleg firmware gond lesz
.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
félisten
Hali
Van egy asus f5ös notim, melyben egy MATSHITA UJ870GJ dvd író van, de vmiért nem akar beolvasni, vmint nem akar megírni egyes lemezeket
Nem tudja vki véletlenül a probléma okát és vmi megoldást rá?
Kérlek segítsetek -
PetyAAA
csendes tag
Sziasztok!
Asus F50GX-6X057 notiról van valakinek tapasztalata? Vagy esetleg valaki tudna linkelni tesztet, vagy bármit, amiből kiderül hogy érdemes-e megvenni...
Köszi,
Üdv. -
Zanik
addikt
válasz Kicsirics77 #7622 üzenetére
Battery calibration-t próbáltad BIOS-ban? Lehet, hogy csak félig lemerülve rátöltöttél, és megkukult.
-
Almos
aktív tag
válasz Kicsirics77 #7620 üzenetére
Ha jól tudom akkor van elektronika ezekben az akkukban, de hogy mire képes azt már nem tudom... Nekem volt egy Asus A3L laptopom, ami lassan négy éves, mindig benne volt az akksi, és még most is pöpecül működik a jelenlegi tulajdonosánál.
-
Kicsirics77
veterán
nem tud valaki valami okosságot,hogy ezekben az akkukban van-e valamifajta elektronika ami számolja a töltéseket???
mert véleményem szerint az akku celláknak nincs semmi baja csak az elektronika tiltott le ha van benne,mert folyamatosan benne volt a laptopban mióta megvan.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
Kicsirics77
veterán
annyiból szerencsés vagyok hogy van a környezetemben másik ilyen gép és abban is ugyanezt produkálja az akku
szóval mindenképpen az akkuval van gond
a garit meg intézi a haverom akitől vettem mert számtek üzlete van
a töltő leadja a megfelelő feszt és az akku helyén a lábakon meg is jelenik a töltőfeszültség ezt kimértem műszerrel meg a lapos is megy hálózatról rendesen.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
Narxis
nagyúr
válasz Kicsirics77 #7616 üzenetére
Ez elég durva! Ha jól tudom a vásárlástól számított 1 évig van gari az aku-ra, ha van még garid akkor hívod az Asus szervízt, garanciapapíron rajta van a magyar szervíz elérhetősége és kiküldenek egy futárt, ha pesti vagy akkor be is viheted hozzájuk!
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
Zanik
addikt
válasz Kicsirics77 #7616 üzenetére
Azt kéne valahogy kideríteni, hogy a géppel van baj, az aksival, vagy a töltővel! Mert ha csak az aksival, akkor meg lehet beszélni a szervizzel, hogy csak azt viszik el bevizsgálni/cserélni, és akkor nem kell nélkülözni magát a gépet.
-
Kicsirics77
veterán
sziasztok
valaki tapasztalt már ilyet???
napok óta nem veszi a töltést
mennyi időre számíthatok a gari ügyintézésre?.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
phantom88
tag
Köszi ez remélem jó és nem is drága .
Majd szétkapom, de ez csak a billentyűzet felől támadható
A billentyűzet kiszedésnél elvileg 3 kis rekeszt be kell nyomnom, csak utána nem tudom, hogy merre kell mozdulni a billentyűzetnek.
Az a baj, hogy félek szétszedni a billentyűzet felől:S
Rock, paper, scissors, lizard, Spock..... http://www.youtube.com/watch?v=_4PFWow-q1s
-
phantom88
tag
Sziasztok ASUS A3AC notebookom garanciája lejárt, viszont a ventillátora elviselhetetlenül zúg. Mennyibe kerül egy új ventillátor, illetve milyen hűtő kell ebbe a modelbe?
pontos típusa: A3AC-5099h
Köszi a válaszokat!
Rock, paper, scissors, lizard, Spock..... http://www.youtube.com/watch?v=_4PFWow-q1s
-
R.I.P
csendes tag
Sziasztok!
Régóta olvasgatom a fórumot, és hát csak nem bírtam ki, hogy hozzá ne tegyek az ASUS notikról történő tapasztalat - megosztáshoz
Szóval nekem egy A6Ja-m van, immár 3 éves, és még mindig szerelmes vagyok bele Gond soha nem volt vele, pedig használom rendesen Kicsit melegedik, bár azt hiszem, ez minden külön VGA-s notira jellemző (?)
Vettem egy új ASUS notit, mert nem bírtam ellenálni neki a boltban, de sajnos pénzügyileg nagyon rossz manőver volt... Szerintetek ez az ár reális érte?
[link]Üdv a guruknak
Csaba
ASUS A6JA (2006)
-
realos
csendes tag
De ha fel tudsz tolni valahova egy olyan ISO file-t akkor majd írj rám leszedem és majd elmeséled mit kell vele csinálnom?!?!!?De ahogy értelmeztem akkor azt a filet kiírom neroval rendszer indítóként ls arról beboot-olok és utánna engedi,jah meg még a biosban át kell állítanom valamit de majd azt megtalálom az nem nagy szám nah előre is köszönöm
-
realos
csendes tag
Elolvastam amit a nLiteról írtak ezek szerint le kell töltenem valami sata vezérlőt? De ennek kéne valami linke.Ezután ha letöltöm csináljak belőle egy képfile-t és írjam ki a neroval redszer indítóként? valami ilyesmi igaz? és erről kéne be bootolnom hogy menjen utánna az Xp telepítés? vagy váltsam át a biosban a IDE nyavaját satára és ennyi? letudnád nekem írni pontosan hogy mit csináljak? vagy ha megcsinálnád az ISO file-t akkor könnyeb dolgom lenne.segíts már please írd már le és megpróbálom de ha nem megy akkkor tölts már fel nekem vhova lécci.írd le és ha nem megy akkor majd szólok.köszönöm
Figyu: itt az MSN címem vegyél fel és megbeszéljük.NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM
shady001@freemail.hu[ Szerkesztve ]
-
Almos
aktív tag
-
realos
csendes tag
Nagyon szépen köszönöm a segítségedet!!!!Remélem sikerülni fog!!
Letudnád írni hogy hagyan kell telepíteni nLITE tal a sata-t mert
Köszönöm!!!!VAgy valami olyan linket ahol le tom ez tölteni.
[ Szerkesztve ]
-
Almos
aktív tag
Ha sata-s a vinyója, aminek nagy a valószínűsége, akkor először is integrálod a megfelelő sata drivert az xp telepítőjébe nLite-tal (lehetőled xpsp3-asba, és akkor kevesebb lesz a windows frissítés). Ezek után leszeded az asus honlapjáról az X50GL xp-s drivereit, mondjuk egy pendrive-ra. Az nLite-os telepítőről feltelepíted az XP-t, pendriveről pedig a szükséges driverek és lőn boldogság.
Ha az Asus honlapon nincsenek xp-s driverek a géphez, akkor szívás van...
Közben megnéztem, és vannak hozzá XP-s driverek, tehát felmegy rá az XP.
Továbbá találtam egy ilyet is, XP supported Asus notebookok: [link]
-
realos
csendes tag
Halihó.Vettem egy Asus x50GL laptopot de nem enged telepíteni csak VistátÍ! Segítsetek már enkem hogyan tudok XP-t rakni rá Előre is köszönöm
-
Almos
aktív tag
válasz asus x59sl #7599 üzenetére
Hello!
Electroworld-ben vetted a gépet? Én múlt héten vettem ott egy X59sl ap410-es gépet unokatestvéremnek, és én is csak később vettem észre, hogy sis chipsetes Pedig nem ez volt az első asusom, az elmúlt 3 hónapban 3-at is vettem ismerősöknek...
A Wifi driverhez nekem végül azt hiszem az Azurwave NE771 volt a megfelelő, ha jól emlékszem. Asus honlapról letölthető egyébként, csak nem X59sl, ahnem talán valamilyen F5 kategóriában volt található.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 16Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / újszerű állapot / Excellent akku
- Rog strix g17 360hz
- Asus TUF A15 FA507 - 15,6"QHD 165Hz - Ryzen 9 7940HS - 16GB - 1TB - RTX 4070 8GB - 2,5év garancia
- Dell Latitude 7480, I5-7300u, 8GB, 256GB M.2, POOR, FHD, Számla, Gari
- Lenovo ThinkPad x280, i5-8350U, 8GB RAM, 256GB SSD, FHD, 1 év garancia, Áfás számla!
- Asus Tuf A15 FX506IU - R7 4800h / Gtx 1660Ti / 16 GB RAM / 1TB SSD
- HP 840
- Dell Precision 5560 patika állapot Core i7 11850H 32GB DDR4 512GB SSD T1200 4GB GDDR6 VGA több db!
- Full HD HP EliteBook 840 G3 i5-6300u laptop világítós billentyű 8 GB RAM SSD jó akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest