Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
"Az meg a másik kérdés, hogy egy Asus szintű gyártó miért nem képes eljutni arra a szintre, hogy az egyszeri user, mindenféle informatikai képzettség nélkül, könnyedén fel tudja driverezni a gépet."
Nem tudom feltétlenül megerősíteni.
Bennem tegnap egy ASUS X541U újratelepítése közben fagyott meg a vér.
Úgy frissített BIOS-t (Firmware néven), hogy kiválasztottam a drivereket a Windows Update-n belül.
Új UEFI telepítést csináltam, a legfrissebb 10H2-es gyári ISO-ból. Felraktam az OS-t, a létező összes frissítést (elsőnek az Intel, majd az nVidia VGA driver ment fel). Mire elkészült a naprakész Windows, még mindig volt 6-7 ismeretlen eszköz az Eszközkezelőben, de felkinált a nem kötelező frissítések között vagy 12 drivert. Ott volt ASUS Firmware frissítés címen a legutolsó BIOS is. Mindent a pipálás után hiba nélkül felrakott, közben belépett a BIOS-ba, kétszer újraindult (üzemszerűen). Gyakorlatilag kész.[ Szerkesztve ]
"... test, lélek, szellem - anyag, energia, információ - tudás, bátorság, becsület - tény, igazság, valóság - belőle, benne, általa..."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Aki kapja marja! Lenovo Thinkpad T470S laptop (14FHD/i5-G6/8GB/256SSD)
- Új állapotú ThinkBook,FullHD IPS, játékra is,i3 1115g4(4 4,1Ghz),8-32GB DDR4 RAM,SSD
- ASUS Vivobook Pro 14 M3401QC-KM022
- Aki kapja marja! HP Elitebook laptop (12,5FHD/I5-G6/8GB/256SSD/MagyarVilágítós)
- Msi Cyborg 15 a12vf Gamer Lapotop
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest