Új hozzászólás Aktív témák
-
Arvanndra
újonc
Köszi mindenkinek az infókat. Az elvi résszel tisztában vagyok, majd elérek oda is, hogy gyakorlatilag is meg tudjam oldani a dolgot. Amúgy a Kunos csinálta meg "rosszul" az irányítást, az LMU, a PCars 2, az AMS2 és a WRC sorozat is engedi a gázt/féket beállítani. Csak az AC és ACC nem, ráadásul teljesen tudatosan van letiltva sajnos.
-
Arvanndra
újonc
Köszi az infót, én is valami hasonló megoldásra gondolok. Az említett párosról láttam is videót, de arra még gyűjtenem kell egy keveset. De amúgy annyira nem nagy gond, mert alapvetően élvezetből játszok, nem pedig a győzelem miatt. Így pedig billentyűvel sem vészes a vezetés csak egy kicsit lassú vagyok.
-
Arvanndra
újonc
Sziasztok. Kérdésem lenne. A szerveren be van állítva, hogy csak manuális váltó lehetséges? Általában félautomatán szoktam használni és rendszeresen elfeledkeztem most a felváltásokról. Ja és most még billentyűzettel megyek, amíg nem tudok egy olyan kormányt szerezni amin be lehet állítani a gáz/fék használatát mert pedált sajnos nem tudok használni. Szóval most már aktívan jövök a szerverre ha van időm és olyan a pálya ami megvan nekem is a játékban (általában nsx-el vagyok).
-
Arvanndra
újonc
Nincs gond, nem vettem negatívnak amit mondtál.
Nekem 1.49.0 jelenleg a legjobb köröm, de annyira nem értek a beállításokhoz, úgyhogy csak az alapdolgokat állítgatom át a setup-ban.
Ja és jelenleg még csak a Ferrari 488-as van használatban, azt már kiismertem annyira, hogy minden pályán végig tudjak menni forgások nélkül. -
Arvanndra
újonc
Nem szoktam állítgatni az ellenfelek nehézségén, mindenhol ugyanúgy van beállítva. De itt nem is az a kérdés, hogy milyen AI ellen megyek, hanem az, hogy élvezetesek-e a versenyek billentyűzettel vagy sem. Nekem a pedál alapból kiesik a lábam miatt, ezért marad a bill az acc-ben, mert nem engedi a kormányomra beállítani a gázt és a féket. PCars-ban lehetséges, azt úgy használom.
-
Arvanndra
újonc
válasz Biga123 #7114 üzenetére
Szia.
Én csak a saját példámat tudom mondani. Szerintem mindenképp van értelme akár billentyűzettel is játszani, én is azzal játszom. Nagyon sok időt kell rászánni, de lehet fejlődni. Én most ott tartok, hogy kb 90-es gépi ellenfelek ellen élvezetes versenyeket futok. Mondjuk én csak offline játszom, az kevésbé tud felidegesíteni.
Többiektől kérdezném, hogy Imolában kinek mennyi a rekordja gyorskörön?
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Path of Exile 2
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Androidos fejegységek
- Milyen routert?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Opel topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest