Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grawens
senior tag
-
Grawens
senior tag
válasz
l.skywalker #451 üzenetére
Nem csak az ubi szerver szarakodik, hanem a játék is. Minél nagyobb területet oldok fel, annál több az anomália.
Tegnap pl, harc közben eltűnt a life bar, csak az adrenalin bar volt látható, amit csak egy játék újraindítás után volt hajlandó megjeleníteni.
Ezekről már nem is beszélve: Kép1, Kép2, Kép3, Kép4. -
Grawens
senior tag
Áááá, vagy úgy?!
Akkor próbáld ki azt, hogy küldöd neki az ívet. Ha nagyon lemegy az életed, akkor elspurizol "de ne túl messze", hogy ne lásson, ekkor besárgul az életsávod és visszatöltődik, de az övé nem. Újra mögé lopakodsz és assassinolsz, és így tovább amíg ki nem döglik. -
Grawens
senior tag
A loot szempontjából nézve is szerintem ráérsz várni a magasabb szintű mercenary-vel, majd ha azonos szintű leszel akkor csapd nyakon. Persze az más kérdés, ha a "körözési" szinted felmegy és rád mozdul mindenki, de én ilyenkor mindig letiplizek, főleg ha egy 4-5 szinttel magasabb mercenary jön ellenem.
-
Grawens
senior tag
Az előbb játék közben kivágott. Csodálkoztam is, mert ilyet nem szokott. Indítom a játékot és szól, hogy addig nem indul amíg nem telepítem a 282,5MB-os update-t. Maradt 1.0.3 (XBOXONEX)
-
Grawens
senior tag
Számtalan ilyennel találkozom, csak változatosan. Ez már 1.0.3
-
Grawens
senior tag
válasz
l.skywalker #280 üzenetére
Én is konzolon játszom, és valóban sikerült néhány hibát javítani, habár a lootolhatatlan dolgok azok is maradtak. Ami elsőre feltűnt, hogy a darabosan felreppenő madarak smmoth-á váltak és a látványvilág is szebb lett.
Nekem úgy tűnik ez az egész, mintha szándékosan adták volna ki így a játékot és már előre meglennének azok a beállítások/változtatások amik a teljesítményt/környezetet javítják, így amiket a játékosok által felfedezett hibák javításaival együtt beletesznek a soron következő patch-be.VTom: Konzolon pozitív. Az 1.0.2-es verziót frissítés előtt rápakoltam a külső lemezre, majd a belsőre lejött az 1.0.3. Így összehasonlítva a kettőt, a táj tisztább megjelenést ad és a távolabbi fák is részletesebbek.
Nekem ezt adja 4k monitoron 70cm-ről. (43UD79) -
Grawens
senior tag
Most nézem, sok helyen az üzenőfalakon több mellékküldetés is szerepel "Expired" azaz lejárt "piros" felirattal. Ezekkel vajon mi a helyzet? Szint függő küldetések, vagy idő tényezőtől függő küldetések? Aki lemarad az kimarad?
-
Grawens
senior tag
válasz
laci1117 #192 üzenetére
Én a másikat választottam.
Majdnem lelökte a vén szarost, de nem tette, majd az öreg elmondta hogy mutter életben van keressem meg. A sisakját elvittem annak a poloskaképű Barnabásnak, aki persze mindenről tudott. Arról is, hogy nem nyírtam ki az öreget, és muterről is, majd rámeresztett két zsoldost és elslisszolt. [ Módosította: radi8tor ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Politika
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sorozatok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei Watch GT 4, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest