Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
Én ezt használom szinte mindenre:
[link]Meg ezt:
[link]Néha ezt:
[link]Ha nagyobb teljesítmény kell, akkor ezt:
[link]Erre tervezem átállni az Arduinoknál, de még nem próbáltam ki
[link]Ezeknek a hatásfoka igen jó!
[ Szerkesztve ]
Az amerikaiak $ milliókért fejlesztettek golyóstollat űrbéli használatra. Az oroszok ceruzát használnak. Én meg arduinot.
-
Ribi
nagyúr
Tudomásom szerint ahogy írtam LOD regulátor van benne és ha az 0.6-0.8V alá esik a ki és bemenet között, akkor onnantól nem tudja ellátni feladatát és vagy csak lentebb engedi a fesz, vagy rossz esetben teljesen megzakkan. Plusz a dióda miatt is kell még 0.6V. Szóval ha 6.2V alá mész akkor kitudja mit kap a rendszer.
De a leírásában is 7-12V van a tápcsatlakozóján. Az 5V-ra meg 5Vot kell kötni és akkor megkerüli a beépített regulátorát. De annak stabilizált 5V kell lenni általában max 5% eltéréssel. Egy elem nem stabilizált, mert terheléstől függően változik a fesz.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mindenestől eltörölné a Nuvia dizájnokat az ARM
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Akku: 98%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy TAB S8 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple Watch S7 45mm, Cellural(4G/LTE)Product RED,1 év gyári garancia, 1 év AppleCare+
- KIVÉTELES áron eladó HP ZBOOK 14 Firefly G7 WORKSTATION! i7-10810U/32GB/512SSD/14"/NVIDIA 4GB/GARI
- Asus Zenbook 14 OLED /Ultra 7-155H/32GB/1TB SSD/2880x1800/120Hz/Touch/Garancia/AI+Intel ARC Graphics
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest