Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
válasz
vegyszer #15294 üzenetére
Én is átnéztem, de nem sokra jutottam.
Az első mindenesetre az lenne, hogy a Serial monitoron a jobb alsó sarokban
nézd meg, ugyanarra a baudra van-e állítva, mint ami Serial.begin-ben szerepel!Az AP nevét valami embertelen bonyolult módon akarod számítani.
"Set unique name of AP" Hát, azért talán magadtól is ki tudsz
találni valami egyedi azonosítót.
Én mindenesetre próbára beírnám direktbe az AP nevét.WiFi.mode(WIFI_AP); // AccessPoint
boolean result = WiFi.softAP("ide az AP nevet", "stargazing"); // SSID, pw.
server.begin(); // start the serverA WDT mahinálást nem is értem, de talán jó. Én úgy gondolom,
hogy nem tart olyan sokáig egy ciklus, hogy ne haljon éhez az a kutyus.A WiFi nekem ránézésre jónak tűnik, bár én nem a connected-del szoktam, hanem így:
client = server.available(); // nem wait, hanem megy tovább
if (client) {
if (client.available()) {
inByte = (uint8_t)client.read();
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Formula-1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- Elérhető az iOS 18.4, vele pedig megérkezett az Apple Intelligence is
- Házimozi haladó szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Rút Kiskacsa Újra Támad! PHANTEKS Enthoo Evolv ITX Edzett üveg RGB Fehér KECÓ INGYÉ MPL!
- Szivárvány Lámpás KECÓ! Kolink Observatory HF Mesh White ARGB Ingyé MPL
- Seasonic Focus GX 850W - dobozos - hibátlan - eladó!
- Hibátlan - INTEL Core i5-8500T 6mag 6szál max. 3.5GHz LGA1151v2 CPU processzor + gyári hűtő
- Hibátlan - RETRO - ASUS P5B - Intel Core 2 Duo E8400 (2mag) - 3GB DDR2 800MHz dual channel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 34 VA 165Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Tab A9 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest