- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 12. nap: REDACTED
- 2025 - Melyik játékot várod a legjobban a következő évben?
- Call of Duty: Black Ops 6 - Napokon belül indul a Squid Game event
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 11. nap: Orc Must Die 3
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 10. nap: Kill Knight
Új hozzászólás Aktív témák
-
L4mie
veterán
válasz f4lcon #15236 üzenetére
Na ezaz, ezért is érdekes a kérdés.
egy ilyent találtam, de nem igazán látom át a mechanikáját, lehet hogy tolós?
Vagy ha valaki használ még robotporszívót küszöbös megoldás mellett, van valami jóféle rámpa tippje?Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
L4mie
veterán
sziasztok, létezik olyan "babaajtó" aminek nincs alsó merevítő küszöbe?
szeparálni akarjuk a lakást, hogy többet tudjanak mozogni, de amit találtam ajtókat mindenek volt egy magas küszöbe amin viszont nem megy át a robotproszívó, szóval ezért keresünk olyan ajtót aminek nincs ez az alsó merevítő küszöbe.
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
L4mie
veterán
Kár, hogy a Toyota previa (estima) nincs itthon forgalomban, igazi családi autó, nekem volt egy 10 hónapig. Lakni is lehet benne
-
L4mie
veterán
válasz Real_Necro #15032 üzenetére
szerintem végigtolta konzervnyitóval
-
L4mie
veterán
+1
nemrég volt 25k-ért valahol
mi anyóstól kaptunk használtat, fél napig pucolni és kést kellett hozzá venni.
Krumplit nem szereti darálni.
De nagyon jó kis cuccli.*megrendeltem a gyereküléseket Zopa Spinfix lett. éppen hogy befér mögém a corollába, nem tudom ezzel a két üléssel hogy fogunk vidékre utazni szerintem nem fér be feleségem a két ülés közé, de majd kiderül. (anyósülésen voltak a nagy táskák, csomagtérben meg a babakocsi meg az iker szoptatós párna + egy hátizsák)
Szóval kocsivásárlás is lesz szerintem 1 éven belül....lexus RX400 tök jó lenne, csak már azok is 12+ éves kocsik, meg sokat fogyaszt meg drága karbantartani...pedig tetszik Lehet valami hibrid kombi lesz...még nagyon korai fázisban vagyok, utoljára 2 év alatt választottam kocsitDolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
L4mie
veterán
Egyenlőre a Zopa Spinfix-et néztem.
Bár amekkorák a fiúk...kétlem, hogy 3.5 éves korukig elég lesz.
Van vele tapasztalat? Több dícsérő videót láttam róla, de persze az normális, ha bolt dícséri a forgalmazott terméket[ Szerkesztve ]
-
L4mie
veterán
Sziasztok.
Tudom örök téma, átfutottam a hsz-eket, de igazából nem jutottam dűlőre.Fiúk lassan 11 hónaposak, már kinőtték a hordozót,
Gyerekülést fogok nézni a következő napokban.
Feleségem nézett ikres anyukás csoportban, rá sikeresen ráhozták a frászt, hogy az előrefelé néző bekötött gyerkődöknek 2-4 éves korig mennyivel nagyobb balesetkor a sérülés veszélye mint a hátrafelé nézőnek.
Mivel fő a biztonság, ezért olyant keresek ami előre-hátrafelé nézőként is funkcionál és lehetőleg isofixes.
Nálunk a rövid utazás általában egy elöl egy hátul, anya hátul rendszerben megy.
Hosszabb utazás mindkettő hátul anya közöttük.
(érik a nagyobb kocsi, szegény corollám már kicsike ennyi cucchoz)Egy kérdés: Az isofixes gyerekülésekhez adnak isofix bázist is, vagy ezekhez is külön meg kell venni 50-60k-ért mint a hordozóhoz kellett volna?
Szóval tudtok ajánlani 9-18kg-ra előre és hátrafelé néző állítható gyerekülést emberi áron (kettő kell kapásból? )
-
L4mie
veterán
-
L4mie
veterán
válasz f4lcon #14360 üzenetére
Végül ez lett, csak egy másik webshoptól, amit fehéret találtunk az mind drágább volt, ráadásul kisebb így kettő kellett volna, hogy a két babó kényelmesen elférjen, köszönöm a festék tippeket.
Külön dícséretet érdemel a profi webdesign Meg az import babakarám fikázós fotóik.Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
L4mie
veterán
Sziasztok,
Babakarámból keresünk hasonlót, csak fehéret.
/tudom itt leírja, hogy blabla nem festenek mert károsanyag....ja kiságy meg festve vagy lakkozva van /
Tudtok ajánlani valamit?[ Szerkesztve ]
-
L4mie
veterán
WoW jó kis hordozó, lehet, hogy ehhez simán tudtok venni babakocsit amire adapterrel kapcsolódik. Mint mi a bugaboova, így rövidebb sétán nem kell mózest is pakolni.
*Ezeknél a drágább cuccoknál amúgy inkább az kérdés, hogy ha vigyáztok rá mennyiért lehet használtan továbbadni, mert lehet ugyanannyi a diffi mint egy fele ennyibe kerülőnél, és akkor voltaképpen inkább a minőségit választja az embör.[ Szerkesztve ]
-
-
L4mie
veterán
Ne is mond, babakocsinál nagy kérdés volt, hogy drágább babakocsit veszünk, vagy a kocsit cseréljük nagyobbra, végül a bugaboo donkey twin lett használtan, ez befér a corollába rárakható a cabriofix is.
+ ha vigyázunk rá akkor kis veszteséggel eladható, és legalább nem kellet nagyobb autót vadászni...Nehéz döntés volt
Nálunk szeretik a cabriofixet, mindig nagyon jókat alszanak benne.
Viszont nőnek mint a dudva így ideje elkezdenem dedikált ülésre vadászni.
Félek mivel jó nagy babók így előbb kinövik mint, hogy üljenek ezért is tetszet amit flymi linkelt, mert forgatható.*jaja mindenből dupla, babaágy, légzésfigyelő, cumisüveg, azt melegítő, ruha, pelus, szülési paraszolvencia. De ha két gyereket vállalsz akkor is majdnem kijön kivéve ha mindent eltesztek és a kisebbik örökli
akiknél az első babakocsit néztük ők úgy jártak, születtek az ikreik, használták a babakocsit majd eladták, erre a következő terhesség is iker terhesség lett[ Szerkesztve ]
-
L4mie
veterán
uhh banyek ezek húzósak :S persze ami gyereknek van az 3x ár, ami még jobbféle az 5x ös szorzó :S
ikreknek nézek majd gyerekülést, lassan kinövik a Maxicosi hordozót, de ilyenből kettő hiába szép és jó, ha eladom a kocsit akkor megveszem fő a biztonság,
btw: van ár-érték bajnok gyerekülés tippetek? 13+kilótól majd /addig jó a cabriofix/[ Szerkesztve ]
-
L4mie
veterán
Szintén BB topicból
március 12-én születtek az ikrek 2000-2450g-al (fiúk, kétpete) .
Már 8300-8500g-osak, nőnek mint a dudva.Szegény feleségem meg 50kg meg 165cm nem sokáig fogja őket emelgetni ha így nőnek.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- SteelSeries Arctis Nova 1 Gamer Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G335 vezetékes fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- AKG Harman K72 Dj fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G935 Vezeték Nélküli Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Sennheiser Epos GSP 370 Gaming fejhallgató // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest