Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
flymi
addikt
válasz Gergőke88 #13292 üzenetére
Jól van, hiszek nektek. Már vadásztam is.
Britax Römer King II biztonságra "csak" megfelelőt kapott.
9-18kg kategóriában kettőt találtam ami jó értékeléssel bír:Cybex Juno 2-Fix (már megint egy pajzsos)
Cam Viaggiossicuro Fix S157, ez ötpontos övvel szerelt.Na és nem mellesleg 60k alatt van az áruk.
[ Szerkesztve ]
/// "A félelmet lazán arcul csapom és fricskát nyomok az orrára" (T.B.A) ///
-
tildy
nagyúr
válasz Gergőke88 #13140 üzenetére
Hat azért van pár. Két isofixesunk van , az egyik 0+1-2-3, a másik 1-2-3. Mindkettő rögzíthető övvel.
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Real_Necro
veterán
válasz Gergőke88 #13106 üzenetére
Fűnyírás detto, van egy zöld meg egy piros játékfűnyíró, de fiam inkább tologatja, mint a hugi. Traki nincs, csak dömper meg kis műanyag kézikocsi.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Real_Necro
veterán
válasz Gergőke88 #13100 üzenetére
Igen, ezért csak szőnyegen van engedve vele a játék. Kiváló alapanyag egy "levesnek" a dominó, vagy rokonságtól kapott sokadik kirakó, esetleg kinder tojás (sárga doboza).
Davenport:
Sisakból van biciklis, meg munkavédelmis, de a konyhából elcsent műanyag tálakat vagy a kerti homokozóvödröket is kedvelik.[ Szerkesztve ]
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
DeFranco
nagyúr
válasz Gergőke88 #12213 üzenetére
mi nem oda járunk, ott nem ismerem az oktatókat. hullámzó lesz a kedv, készüljetek fel, főleg amikor már elmúlik nekik is az újdonság varázsa meg kezdik is őket terhelni (de kell is, nem pancsizni járnak, hanem fejlődni... majd látni fogod hogy itt nem úszás fejlődésről beszélek, a stilianosban komplexen fejlesztenek nagyon sok mindent, motorikus mozgást, nagymozgást és kognitív funkciókat is, az úszás az utolsó) akkor lesz ellenkezés, az eltarthat hónapokig is több-kevesebb intenzitással. ez nem azt jelenti, hogy nem szereti vagy szenved csak egy új szituáció, ahol neki is ki kell lépni a komfortzónájából (és ez benne a legjobb, mert egyébként nem nagyon találkozik ilyennel még éveken keresztül). ahogy ezt megszokja és megtanulja élvezni, meg jönnek az első tudatos sikerélmények akkor elkezdi önmagát jutalmazni ezekkel és átfordul.
ehhez Ti is kelletek hogy irányítsátok rendesen de nagyon fasza dolog. Elnök úron látom hogy mennyit jelent és főleg kognitív funkciókban meg soft skillekben (bocs de kénytelen vagyok ilyen szavakat használni, bár nem szeretem, de nem tudom van-e erre pontos magyar kifejezés)
-
tildy
nagyúr
válasz Gergőke88 #12203 üzenetére
A fiamat 4 sessionre(40 alkalommal ) vittem, a vegenmar kicsit tudott beszelni, es mikor a viz ala kellett volna menni mondta anya neeee, marpedig van viz alatti resze. Nagy reszet szerette, de a viz ala utalt menni.
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
albiosz
őstag
válasz Gergőke88 #12119 üzenetére
Köszi! Úgy nézem ez gyakorlatilag a linkelt Römer pepitában. Valószínűleg mi is a biztosat választjuk inkább. Nem merjük bevállalni a Cybexet.
(#12120) Goose-T: oh, akkor az övhossz miatt nem kéne aggódni, gondolom a Fóka már magától be tudná kötni.
(#12122) tildy: igen, emlékszem, hogy nektek bejött a Pallas. Ennek a Römernek szimpatikus az övmegoldása, reméljük nem nagyon bújik majd ki belőle.
(#12127) B-L-A-C-K : csatlakozunk a klubba. Reméljük hasonlóan jól alszik majd benne. Szintén 2 órás utak (Bp-Miskolcok) a fő csapásirány nálunk.
(#12128) davenport: kellene az is, egyelőre csak 50-50 pamut-pes verziót találtam, de hátha van full pamut is.
-
rizso
addikt
válasz Gergőke88 #11896 üzenetére
Megyünk mindenképpen, ez nem is volt kérdés
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
Real_Necro
veterán
válasz Gergőke88 #11827 üzenetére
Kb 4 eve hasznaljuk. Olykor erdemes 2-3 merest elvegezni vele, mert nem mindegy, hogy a homlok mely reszen mersz vele, de eleg pontos es emlekeim szerint 5 ev gari van ra.
A 2 eves fiam is tud vele merni nekem lazat.„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
BiP
nagyúr
válasz Gergőke88 #10970 üzenetére
Tényleg jó. Mi 35-ért csíptünk meg tavaly egy alig használt példányt. (mondjuk el kellett menni érte a világ végére. De mázlink volt, pont arrafelé voltunk hivatalosak egy esküvőre, így egybekötöttük).
Most félre van rakva 2 hónapja, de a sors iróniája, hogy feleségem este mondja: elő kéne venni a szoptatós fotelt. (nem beszéltünk össze.) Mostanában nyűgös a gyerek, viszont abban tényleg kényelmes volt neki szoptatni, úgyhogy újra bevetjük.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest