Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
válasz Stylewars_kp #14187 üzenetére
A hordozó és a fordítva bekötés a legbiztosabb megoldás egy ekkora gyereknek. Csak akkor ültetném át, ha a feje búbja már túllóg rajta, és mindenképpen olyan 9-18-as ülést néznék neki, amiben van szűkítő, és mint a többiek is írták, mindenképpen belepróbálnám előtte.
[ Szerkesztve ]
No money, no honey.
-
2ozzmexy
senior tag
Akkor irány vissza a kályháig...
Ez egy ún. "együttnövő üllés", a komfort és a praktikusság/állíthatóság megerőszakolja a biztonságot.
Hiába 9kg ha a testmagasság kevés, vágni fogja a vállánál lejövő öv a nyakát/fülleit, ráadásul nem is tudod olyan kicsire venni az övet hogy stabilan tartsa.
Ez menetirányszerint van fordítva, amíg nem üll stabilan önállóan, addig ne, mert a csigolyái nem tudják a buksit megtartani egy vészfékezésnél.
Real_Necro és Ezekiell tanácsa pedig talán mindent felülír, hiába biztonságos, hiába kényelmes, ha neki nem tetszik minden alkalommal ketten fogjátok belebirkózni...Én vennék a helyedben egy 9-18kg/9-25kg-os üllést, ISOFIX-eset ha belefér anyagilag és mosható huzatosat, tehát amiről le tudod kapni a huzatot ha sikerül beledolgoznia az epret...
Linkeltem feljebb kisza25-nek, hogy a fiamnak milyen van, nagyon szereti, de azt ő is választotta, levetettem a boltban azokat amik szóba jöhetnek és mindegyikbe beleülltettem, amelyikbe vissza akart üllni azt vettük meg... amikor hazavittem az új autót még csak gügyögött, de a saját kis babanyelvén elmondta hogy neki oda kell az az üllés, az az ő helye, az az övé, anélkül ő nem üll autóba.
[ Szerkesztve ]
"...that's why they called me 'Preper' because I'm always prepared..."
-
Ezekiell
veterán
Gyerekülést én csak úgy vennék, hogy beleültetem a gyereket. Attól, hogy a paraméterekbe beleesik a gyerek (itt ráadásul nem is), még lehet kényelmetlen/nem jó.
Szóval menjetek el, próbáljátok ki - de sztem ez még nagy neki.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes békénkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes békénkben nem bízik, az áruló.
-
Real_Necro
veterán
Ha van már 9kg és stabilan tud ülni, mehet a következőbe 9-18kg-ig.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest