Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD Power
titán
Mert ugye a gyerek 20:00 le lett fektetve. Már fent van.
-
AMD Power
titán
Ezt is ki fogjuk próbálni. Sőt ezt még mi is fogjuk inni.
-
AMD Power
titán
válasz DeFranco #4973 üzenetére
Sajnos az én környezetemben is elég sok gyerek elment már. De bármennyire is csúnyán hangzik ez természetes kiválasztódás, amit az anya méh generál sokszor.
Viszont eldöntöttem a mai éjszaka utn. TV fog a gyerek és mi. Mert a tegnap egész napos nem alvás után éjszaka ugyan olyan "szaru* aludt a gyerek. Nem fogok mindent megvonni már magunktól.
-
AMD Power
titán
12 óra nem alvás után most este 19:30 be lett rakva a kiságyba a gyerek. Azóta 2x felkelt. Most itt van a nagy ágyban nálunk.
-
AMD Power
titán
Vissza fogom "kapcsolni" a tv. 2 hete lassan minden este itt ülünk a tök csöndben. Napközben sincs tv. De a gyerek ugyan úgy pörög stb.
-
AMD Power
titán
A gyerek lassan 10 napja nem néz tv. De hiába. Már napközben sem akar aludni. fél öt van de reggel 8 óta 3 percet nem aludt. Ez nem normális dolog.
-
AMD Power
titán
válasz CharlieDrop #4943 üzenetére
Most alszik. Már több mint 2 órája. Szerintem megviselte a reggel. Ilyen sokat nem szokott aludni. De szerintem a körülményekhez képest Nagyon jól van.
[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
Ma sikeresen újra 3 órát voltunk Bethesdában. Fel is forrt az agyam, mert éhgyomorra kellett vinnem a gyereket. De hála Istennek csak jókat mondott a doki. Pénteken kell majd visszavinni. De már nem éhgyomorra.
-
AMD Power
titán
Ma melóból a Bethesda kórházba mentem. Szegény gyerek leforrázta magát. Hála Istennek nem lett olyan "vészes". 2% II égési sérüléssel. Holnap lesz a kis szerelmem első szülinapja. Szegényke!
-
AMD Power
titán
válasz CharlieDrop #4918 üzenetére
Nekünk ősszel kezdődik a bölcsi. Érdekes lesz....
-
AMD Power
titán
Mióta a gyerek az anyjával alszik egy ágyban teljesen megvan hülyülve. Ahogy kimegy a Vera a szobából a gyerek már sír vagy rohan utána a nyitva az ajtó.
-
AMD Power
titán
Nálunk a gyerek jobban van de mégsem. Babahaler kell használunk Ventolinnal ,mert "hörög" a kis tüdeje. Sajnos én is ismerem a Ventolint. Több mint 20 éve.
-
AMD Power
titán
válasz CharlieDrop #4891 üzenetére
Nálunk érdekes mert csak a reklámok hozzák lázba. Ha egy film megy a tv az nem érdekli.
-
AMD Power
titán
Kérdés! Nálatok a gyerek néz-e tévét? Ha igen akkor mennyit?
-
AMD Power
titán
válasz V.Stryker #4882 üzenetére
Pontosan! Pont 40 volt az Asszony mikor a Tomi született. Egy napon születtek! De amúgy sem hinném ,hogy ha a fiatalabb lenne x évvel akkor lenne folytatás. Jelenleg nincs hely még nekünk sem nagyon. Nem ,hogy még egy gyereknek. Meg tudom buta felfogás de csak akkor lenne öcsike vagy hugika ha "több" pénzünk lenne. Most így "jól" élünk. Az átlag emberhez képest biztosan.
-
AMD Power
titán
válasz CharlieDrop #4872 üzenetére
Áhh csak nem. Ez az éjszakai pörgés lassan 2 hónapja megy minden éjszaka. Mióta a földön alszok nekem jobb lett. De szegény Anyuka....
-
AMD Power
titán
Nálunk se valami jó a helyzet. A gyerek beteg, köhög. Az egyik köptetőtől hányt is. Igy azt hanyagoljuk. Viszont. Én már pár napja a földön alszok. A gyerek a helyemen. De pörög és pörög! Egész tetves éjszaka. Arról nem is beszélve ,hogy Anyja seggéből nem lehet kihúzni. Most is kiment a szobából wc-re és már sir a gyerek. A gyerekágyba berakni aludni már nem is tudjuk. Azonnal felkel és sír. Ha előtte 20 percig aludt a kezedben akkor is.
-
AMD Power
titán
Lassan egy éves a gyerek. Sajnos tegnap este már lázas volt. Ma már nem volt lázas de köhécsel és be van dugulva a kis orra. Gondolom valahol meghűlt egy picit.
-
AMD Power
titán
Tomika már néha észre sem veszi de magától áll!
-
AMD Power
titán
Szerintetek milyen tejet érdemes venni a gyereknek? Házit amit felforralunk vagy valami jobb minőségi boltit? 1.5% vagy 2.8%?
-
AMD Power
titán
válasz DiamondBack #4786 üzenetére
-
AMD Power
titán
válasz CharlieDrop #4773 üzenetére
Nálunk hála az Égnek 1x sem szólalt meg.
-
AMD Power
titán
Kezdünk párommal kicsit megkattani. Gyerek este szépen elalszik. Max 9 fele. 11 környékén felkel. Barakjuk a nagyágyba mellénk. És "megy". Kúszik-mászik egész éjszaka. De nincs fent. Ha meg "ütközik" valamibe felkell. Ezt már hetek óta csinálja. A kiságyba nem lehet visszarakni mert kevés a hely és ahányszor "elindul" és beleütközik valami felkell és sír.
-
AMD Power
titán
Mostanában azt csinálja Tomik ,hogy a saját kis agyába este elalszik. Utána ilyen 2-3 óra fele fel kell. Kézben visszaalszik de ahogy berakod az agyába sír. Az egyik fotelt oda toltok magunk mellé az ágyhoz. Arra ráfektetjük akkor el van. Alszik. De ott sem mindig. Néha van ,hogy ahogy lerakod sír... itatjuk, etetjük, foga már nem nő... és semmi. Van ,hogy csak úgy alszik el ,hogy az asszony a mellkasára fekteti.
[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
Megnézte egy nagy rutinos Apuka is az ülést. Jól raktam be.
-
AMD Power
titán
válasz CharlieDrop #4669 üzenetére
Értem. Mind1 holnap már egy 3-ik ember is megnézi azért a biztonság kedvéért.
Pontosan.
[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
Tök jó az új babaülés de konkrétan ketten asszonnyal 1.5 óra alatt nem tudtok berakni a kocsiba. Azt hittem szétrobbanok az idegtől.
-
AMD Power
titán
válasz CharlieDrop #4617 üzenetére
-
AMD Power
titán
válasz CharlieDrop #4613 üzenetére
Lehet állítani a dőlés szögét. Egyenes nem is szabad használni. De le van írva mit tud.
[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
Ilyet vettünk ma Tomikának. Nagyon tetszetős élőben is.
-
AMD Power
titán
válasz DiamondBack #4604 üzenetére
Ezekre nincsen szó! Gratulálok!
-
AMD Power
titán
6 fogacskánk van már.
[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
1x 4 fogunk is jön. Tombolás van.
-
AMD Power
titán
A gyerek doki új tápszert adott nekünk. Mondta ,hogy 9 hónap után váltani kell.
Humana Baby-fit kaptunk. 4-ed annyiba kerül mint a Milumil.
-
AMD Power
titán
Nekünk a kézi mellszívó jött be.
-
AMD Power
titán
A fönti 4db kis fogacska már lassan kint van!
[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
válasz V.Stryker #4407 üzenetére
Nekem mindenki mondta ,hogy ne fizessünk senkinek semmit sem és én elvből nem adok pénzt eleve orvosnak. Ehhez képest kifogástalan ellátás volt a Margitban. Sőt mi a mi egy ideig jártunk is oda kontrollra a gyerekkel ultrahangra. A vizsgálatot végző nő hívott mindig minket ,hogy mikor jó nekünk. És úgy persze ,hogy ő sem látott egy Ft-t sem.
dortimcsi
- Amerikai Premium 45Ft
- Atvipel 40Ft
- BabyDream 47Ft
- Fixies Premium 44Ft
- Label Agility 47Ft
- Molfix 41Ft
- Tendresse Premium 41FtEzek 7-18kg jók.
[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
válasz CharlieDrop #4382 üzenetére
Mi sem adtunk egy Ft sem. Senkinek sem. Egy rossz szavunk nem lehetett semmire sem. Jó mondjuk ez meg Budapest - Óbuda...
[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
Mi ma 7db teljesen új pelenkát kezdünk el tesztelni. Estére marad a Pampers az biztos. Mindegyikből vettünk 5-5 db-t.
- Amerikai Premium
- Atvipel
- BabyDream
- Fixies Premium
- Label Agility
- Molfix
- Tendresse Premium -
AMD Power
titán
Ma 9 hónapos Apa szép szerelme!
-
AMD Power
titán
Kint van a második fogacska! Múlt éjszakát végig is aludta a Drága. Így 3 hónap után.
-
AMD Power
titán
válasz DeFranco #4280 üzenetére
Párom az első 6 hónapban szinte semmit nem hízott. De az utolsó 3-ban meg sokat. 15kg hízott a terhesség alatt. Pedig nem evett sokat. Sőt igazából szerintem alig evett többet mint előtte. Viszont a sok vitamin megtette a hatását. Most meg alig megy le....
föccer Jó nektek!
[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
Ma kibújt az első fogacskánk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Milyen routert?
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Politika
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Battlefield 2042
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest