Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• MrSealRD

veterán

válasz Slyer #17797 üzenetére

A felfújható kerékkel kapcsolatban én is óvatosabb vagyok már. Az volt a szerencsénk, hogy nem sokkal vásárlás után kezdett ereszteni... és garanciába cseréltettem. De azt is látom, hogy nem túl felhasználóbarát a szelep kialakítása. Ez főleg ott érződik, hogy a hozzá kapott kézi pumpa is alig illeszthető rá... Szóval sérülékeny és halálra van ítélve, ezért nagyon óvatosan bánok vele.

Babaszafarival kapcsolatban nekünk is jók a tapasztalatok az ügyfélkezelést illetően. Ugyanakkor a babakocsit végül nem ott vettük meg, mert abszolút értéken nem akartunk ennyit költeni erre. Végül kis keresgéléssel 140 körül megvolt a 3 in 1 csomag. Egy totál más márkával. És amúgy minden részével elégedettek vagyunk. A kerékről már előbb írtam.

Amúgy javaslom a [babyartikel.de] oldalt... angolra át lehet állítani az oldalukat. A Hauck etetőszéket rendeltük innen. Jobb áron és jobb változatban mint ahogy itthon árulták... Figyelembe véve az összeget, érdemes 1-2 pillantást vetni rá.

[ Szerkesztve ]

Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés