Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Gyakori kérdések és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
i4s
tag
Zenelejatszo: - iTunes miert nem jo? alapbol benne van
AVI: VLC vagy tedd fel a Preian-t [link] es vigan lejatsza az osszes videoformatumot
DVD/CD iras: Toast, Disco ezek ugyan fizetosek bar lehet talalni nehany ingyeneset is, vegszukseg eseten ott a DiskUtility azzal is lehet mediat irni.
Hasznos kutyu:
LittleSnitch [link] halozati forgalom figyelo (amolyan tuzfal szeruseg)
ForkLift [link] 2 ablakos file manager -
Gordiann
őstag
Hát zene lejátszó ugye itunes.... de én is sajnos win media playerhez szoktam ,és ez meg ugye más kezelésü teljesen. De azért vagy azt használom, vagy VLC player-t.
AVI-t, meg minden videot VLC plyer. Egyértelmü. Codec nem kell hozzá semmilyen. Benne van. Van még Mplayer, de sztem nagyon bugos, meg nem is szép a képe....stb. Egyszoval VLC.
DVD-íráshoz Toast Titanium 8 -at használok, ez fizetős, de hát szegény mac sem warezmentes....
torrentezni nekem kizárólagos kedvenc a Transmission.
Játék: Persze, hogy lehet. Jópár játék meg van csinálva mac-verzióban. Ennek utána lehet nézni keresőkkel.
De ha valami nem lenne, akkor megoldható Crossover (az új játékokra specializálódott változata a crossover games) amivel néhány megoldható.
A legtisztább dolog, ha tartasz a gépen egy windows-t . Fóleg macbook-al, mert az integrált intel VGA-ból még az tudja kihozni a maximumot, és elfuttatni elég sok mindent.
De igazából bármilyen INTEL alapú mac-hez ajánlott egy win xp-t. Úgy működik, mint bármelyik más gép.Üdv
szerk: I4S: ugyanaz.... megelőztél...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Pro 16 inch M1 Max 10c/32c 64gb RAM 1TB
- Hibátlan Apple MacBook Pro 14" 16/500 M1 Pro Gyári Garis!
- ÚJ Macbook Air 15inch retina kijelző 256GB SSD, GARANCIÁLIS!
- MacBook Pro 2019 13" Újszerű 8GB/128ssd/1-3 hónap gar./Akku 94%/p3811
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet RENDELHETŐ DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Hibátlan állapotú 14" Macbook Pro M3 Pro, 12 magos CPU, 18 magos GPU, 1 TB SSD, Ezüst szín
- MacBook Pro 16" M1Pro 32GB ram, 1TB ssd, magyar billentyűzet
- MacBook Air 13" (2019) i5 1,6GHz, 8GB ram, 256GB ssd, magyar billentyűzet
- MacBook Pro M3 Space Black /14" 12 core-CPU 18 core-GPU 1TB SSD/
- Macbook PRO 16 M3 PRO CHIP! 18GB/512GB SSD silver 2025 március 25-ig Apple garancia! Akku 100%!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest