-
GAMEPOD.hu
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
gilfoyle
őstag
Mivel notebookot (is) kellene vennem és szinte minden normális gép a 220-300k+ kategóriába esik, így az Apple is szóba jöhet. Eddig Dell Latitude szériát használtam, nekem ezek voltak a nagybetűs notebookok.
Ami kellene, egy használható, könnyű, megbízható munkaeszköz, ami néha bírja a napi 8 órás folyamatos munkát is.Főként irodai dolgok és weblap fejlesztés (PHP, javascript, HTML, CSS és persze mysql (mariadb)). Néha némi java és python becsúszhat.
Játékra nem kell, van asztali gépem. Viszont amire kellhet, az esetlegesen fotókidolgozás (több 10 kép illesztése, stb.,) de ez csak hobbi és igazából mindegy, hogy 5 v 15 perc alatt végez.
A Pro-k drágák szerintem, de az Air alkalmas lehet ezekre a feladatokra? Mennyire strapabíróak (zsanér, stb) [PROVOKACIO ON] vagy inkább csak otthon az ágyban fekve facebookozásra valók[PROVOKACIO OFF]?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Ukrajnai háború
- Projektor topic
- Milyen videókártyát?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Synology NAS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Üzletből, garanciával, Macbook Air Retina 13" 2020 M1 processzor 16GB RAM 512GB SSD Space gray
- Macbook Air 15" M3 - 2024, 16/256GB, bontatlan, Apple garancia
- Eladó MacBook Pro 16 (2021, M1 Pro, 16GB RAM, 512GB SSD, Liquid Retina XDR kijelzővel)
- szinte új MacBook Pro 14 hüvelykes M3 512GB SSD Apple space gray asztroszürke 3 év garancia
- Apple MacBook Pro 14" 16GB 512GB Apple M1 Pro processzor
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest